Reklama

Reklama

Kouzelná pastelka

(seriál)
  • Česko Kouzelná tužka (více)

Obsahy(1)

Malý chlapec, který rád kreslí, pomocí kouzelné pastelky může přivést k životu vše co namaluje. On a jeho věrný pes se vydávají konat dobré skutky. (tweety-j)

Recenze (5)

Šandík 

všechny recenze uživatele

Polský kreslený seriál pro nejmenší děti. Jako takový funguje a je občas i vcelku vtipný, dobře čitelný, barevně výrazný. Celkový dojem: 65% ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Jako malá jsem tohle milovala a na toho chlapečka který vlastnil kouzelnou tužku jsem si pořád hrála. Ale strašně mě štvalo že si jen tak pastelkou nemůžu namalovat vchod a realisticky jím projít. :D ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jako děcko mě tahle bolkoalolkovina docela bavila, i když jsem spíš toužil mít taky takovou tužku..;) Dnes po druhé projekci s fatálním odstupem vidím, že nejde o nic jiného, než o další záležitost z řady typických, rozuměj bez dialogu, polských animovaných seriálů, tentokrát z dílny Studia Małych Form Filmowych režisérů Ireneusze Czesnyho a Ryszarda Szymczaka, který disponoval natolik geniálním nápadem kolem kouzelné pastelky, že se mi zdá až trapné, jak moc to s ní ti blázniví Pšonci doslova prosrali, když ten potenciál s každým dílem tak rychle mizí, jako se objevil, stejně jako ten skřítek, který se Piotrovi zjevuje, když potřebuje pomoci !! Nabízí se samozřejmě srovnání s tuzemskou legendou pánů Miloše Macourka a Adolfa Borna, samozřejmě myslím Macha a Šebestovou, vedle něhož vypadá Zaczarowany ołówek stejně směšně, v tom negativním smyslu slova, jako ten Piotrův červený nos !! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama