Reklama

Reklama

Ma noot Ihek lai

  • USA Mercury Man
všechny plakáty

Recenze (5)

tombac 

všechny recenze uživatele

I Thajci mají svého maskovaného létajícího superhrdinu v přiléhavém trikotu. V současnosti, kdy žebříčky návštěvnosti ve světě boří nejmenovaný americký blockbuster, bude asi každému po půlhodině filmu jasné, odkud vítr vane. Plytká báchorka, kterak požárník Chan vyváděl blbiny a místo hašení požáru se dostal do křížku s bandou ninjů, díky čemuž nechtěně získal superschopnosti, povinnost zachraňovat ze šlamastyk thajské občany a postavit se vousatému teroristovi, co nesnáší Američany, Osamovi bin Alimu (!). Děj není zase tak podstatný, jelikož každého bude na thajském akčňáku zajímat zejména řezanice. Od filmu s poznámkou "Od tvůrců Ong Baku" bych čekal lepší choreografii soubojů. Není to žádná hrůza (kolena a lokty nepřijdou zkrátka), ale oběma známým kouskům s Tonym Jaa se to nemůže rovnat. Protože hlavní představitelé jsou nevýrazní, triky slabé a film místy směšný, sahám bez milosti po podprůměrném hodnocení. Aspoň v jedné věci má Mercury Man nad Spidermanem navrch: dokáže zpacifikovat dva rozdivočelé slony. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Předpotopní zápletka ani hrdina by nebyly na škodu, kdyby děj zdobil i dostatek akčních scén. Pár jich tu sice je a jsou dokonce obstojné, ale pořád to nedokáže zakrýt ten balast okolo a především slabé triky. Nejmarkantnější je to v okamžiku, kdy je hl. (super)hrdina uprostřed souboje zapálen, což mu samozřejmě nebrání v boji pokračovat. Díky digitálnímu ohni však z akce nevidíme téměř nic. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Holky, co se umí ohánět mě vždy braly. Tady kopou docela vysoko, ale ani jejich ladné pohyby nestačí, aby zakryly nedostatek peněz při výrobě triků. ()

T-enter 

všechny recenze uživatele

Škoda těch levných a docela nevypracovaných počítačových triků. Nízký rozpočet filmu se na něm tučně podepsal. Možná by to bylo lepší s Tonym Jaa v hlavní roli. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Thajská variace na Spider-mana ovšem s rozpočtem asi o 99% nižším.A bylo to opravdu znát.Ale celkově se na to dalo koukat,hlavně některé bojové scénky byly docela fajn.Celkově průměrný film,který ničím neobohatí,ale vyloženě ztráta času to taky není.50% ()

Reklama

Reklama