Reklama

Reklama

Delfíni a velryby 3D: tuláci oceánů

  • Velká Británie Dolphins and Whales 3D: Tribes of the Ocean
Trailer
Velká Británie / USA, 2008, 42 min

Obsahy(1)

Ponořte se do hlubin v kině IMAX a poznejte život fascinujících mořských tvorů dosud nevídaným způsobem. První skutečně trojrozměrný dokument o podmořském světě Vám představí pozoruhodný a vysoce emotivní příběh přežívajících kytovců. Můžete se těšit na velmi blízká setkání s velrybami a delfíny, ale také s běluhami, kosatkami či kapustňáky. Na filmu se podílel světoznámý oceánograf J.M. Cousteau či „královna oceánu“ Silvia Earle. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl před tmi několika lety v IMAXu, čekal jsem asi trochu větší odvaz, trochu zajímavější záběry. To jsem bohužel nedostal a je to celkem obyčejný dokument, který se nám snaží ukázat život pod vodou s tím, že to 3D místy vypadá celkem dobře, ale to je tak asi všechno. Vizuálně pěkné, ale v ničem převratné. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Ne, Wilhelmovou můžu, ale todle??? Mám rád dokumenty, co vám řeknou na čem kdo je, co se dá dělat a co ne...a hotovo, dojme mě to třeba mnohem víc, než když hodinu poslouchám neuvěřitelně debilní a ubrečenou Tatiánu, které se kulí slzy po tváři když řekne "delfín". Naprosto rušivej element, kdyby ty ekokecy (přírodu miluju, o tom žádná, ale tady to byla naprostá příšernost)odblekotal ten chlapík co četl jména velryb, byl bych 1000X šťastnější. 3D efekty taky mizerné, vůbec to nemuselo být třidé, jelikož se tam nic nestalo, nic nepřibije k sedačce, jenom bolej oči. Když jsme u očí, tak tu 1* dávám právě za zajímavé záběry očí a keporkačí "hudbu". ()

Reklama

Názorožec 

všechny recenze uživatele

Efektnost Imexu nehodnotím (s tou se jaksi počítá). Scény vcelku nezáživné resp. na stejné brdo. Velryby mám rád a fandim jim (samozřejmě...) ale ten komentář není podle mě nejvhodnějším způsobem k jejich záchraně... Emotivní (místy až vyděračský) hloupě agitující a obviňující lidstvo jako takové... A minimum zajímavějších informací o vlastních kytovcích... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Z trojrozměrné podívané se už jen, tak neposadím na zadek.. Upřímně jsem čekal větší " šupu ." Dokument o mořských savcích je sice poměrně slušně ztvárněný, avšak nic světoborného se zde neodehrává. Vizuální stránka dokonalá, ovšem utahaný dokument, kde se opakují slova, " že jsou velryby na pokraji vyhynutí " , mě už unavovala *** ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Ach ten komentář! Samotný dokument se mi líbil, neukazuje sice moc "příběhů ze života", spíš efektní záběry a detaily. 40 minut se to vydržet dá. Ovšem ten komentář.. pronášený rádoby oduševnělým hlasem (Tatiana Vilhelmová?!). Neustávající zelená ekologická agitka. Asi 10 druhů "ryb" (mořských savců), u každého alespoň 2-3x zmínili, že je na pokraji vyhynutí, protože zlí člověkové ho loví, znečišťují mu oceány atd. Měl jsem chuť vraždit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama