Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Na začátku seriálu mladý středoškolák Hazumu Osaragi vyzná lásku spolužačce Yasuně Kamiizumi, ale ta ho rychle odmítne. Deprimovaný Hazumu vyleze na horu Kashima a je zabit, když na hoře přistane mimozemská vesmírná loď. Mimozemšťané se snaží svůj nechtěný zásah napravit a tak Hazumuho přivedou zpět k životu, ale nedopatřením ho oživí v ženském těle. (Shley)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Osaragi Hazumu je vcelku obyčejný středoškolák, který má rád rostlinky a taky Yasunu Kamiizumi. Jednoho večera má Hazumu docela smůlu. Při jeho nočním výletu do kopců nad městem do něj narazí mimozemská kosmická loď. A záhy se ozve hlášení:"Tato zpráva by měla být srozumitelná ve všech jazycích. Označili byste nás nejspíše za neznámé bytosti či mimozemšťany. Vaši planetu jsme se rozhodli navštívit, abychom zkoumali lidstvo v pátém stadiu evoluce. Naše lo'd měla poruchu a došlo ke zranění tohoto pozemšťana (Hazumův obrázek). Za tento incident, v souladu se zákonem o Ochraně planetárních bytostí, se omlouváme. Tento pozemšťaň byl zcela regenerován, nicméně...došlo k reverzaci jeho pohlaví. Přijměte prosím naši omluvu. Stala se z něj dívka. Dokonalá a úplná žena. Tato operace je nevratná. Doufáme, že se k této pozemšťance budete chovat uctivě a zdvořile..." Takhle začíná první díl. V dalších se pak dočkáme humoru, a to i lehce ecchi (ale jen velmi lehce), který má pár velmi dobrých momentů. Ve vážnějších chvílích pak musí tři hlavní dívčí postavy řešit netradiční lesbický milostný trojúhelník. A to je vlastně vše, ovšem vzhledem k žánru "letní shoujo-ai romance" a rozsahu, snad ani nelze žádat více. Docela příjemná podívaná, která ovšem ničím zvláštním nevyniká. Lepší ***. ()

NairuWana 

všechny recenze uživatele

Hazumu mě na začátku příliš neoslovil, ale postupně si mě docela získal, a to nejen kvůli nově nabytému pohlaví. :D Nejradši mám ale stále ze série obranářskou Tomari a chudáka Asutu, který to má v sérii zatraceně těžké, a to nejen kvůli mnoha kopnutím do hlavy. Jednu hvězdičku dolů jsem dala hlavně proto, že manga se mi líbila o trochu víc. I tak sem se ale u série náramně bavila. ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Kashimashi Je seriál jenž popisuje složité zápletky holčičího milostného trojúhelhíku a působení dvou mimozemšťanů na zemi, kteří chtějí zjistit jak funguje láska . Příběh je zajímavý, napínavý, zábavný a potavý. V celku se jedná o velice povedený seriál. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Předlohou seriálu byla stejnojmenná manga od Satora Akahoriho. Ilustrována pak byla Yukimarim Katsurou. (Shley)

Reklama

Reklama