Reklama

Reklama

Traveler

(seriál)
  • Slovensko Traveler
USA, 2007, 6 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Hrají:

Matt Bomer, Logan Marshall-Green, Aaron Stanford, Anthony Ruivivar, Pascale Hutton, Viola Davis, Steven Culp, William Sadler, Sonja Bennett, Billy Mayo (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tři vycházející studenti, bydlící po celou dobu studia ve společné domácnosti. Jay Burchell, Tyler Fog a Will Traveler si naplánovali společný výlet napříč Spojenými státy a jako zajímavé oživení startu navštíví muzeum, které projedou na kolečkových bruslích. Will má za úkol celou jízdu natočit na videokameru. Poté co zbylí dva muzeum na bruslích opustí, budova exploduje. Jay a Tyler se stávají hlavními podezřelými díky videozáznamům, na kterých oba spěchají ven, pronásledováni ostrahou. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Fallen_One k tomuto seriálu (1)

Traveler (2007) 

Největší hovadinou je useknout seriál v tom nejlepším, navíc když dějové linky nejsou vůbec, ale vůbec uzavřeny. Ať už tohle dělalo jakékoliv filmové studio, tak tohle zpackalo. Seriál šlapající na paty Prison Breaku s dvojnásobným dějovým tempem určitě má na to, aby zaujal a byl dodělán. Škoda. Opravdu škoda. Protože je jednoduše výborný. ()

Reklama

Reklama