Reklama

Reklama

Traveler

(seriál)
  • Slovensko Traveler
USA, 2007, 6 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Hrají:

Matt Bomer, Logan Marshall-Green, Aaron Stanford, Anthony Ruivivar, Pascale Hutton, Viola Davis, Steven Culp, William Sadler, Sonja Bennett, Billy Mayo (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tři vycházející studenti, bydlící po celou dobu studia ve společné domácnosti. Jay Burchell, Tyler Fog a Will Traveler si naplánovali společný výlet napříč Spojenými státy a jako zajímavé oživení startu navštíví muzeum, které projedou na kolečkových bruslích. Will má za úkol celou jízdu natočit na videokameru. Poté co zbylí dva muzeum na bruslích opustí, budova exploduje. Jay a Tyler se stávají hlavními podezřelými díky videozáznamům, na kterých oba spěchají ven, pronásledováni ostrahou. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (26)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho potměšile otevřeného konce dávám pět hvězd, protože Traveler je jízda - první díl připoutá, sedm dalších uběhne jako voda. Je mi líto že tento seriál zrušili, má slušnou výpravu, šílený střih, kvalitní herce (ústřední trio, agent Marlowe), hezky přímočaře si to sviští do cíle, ale když si myslíte, že je po všem, přijde cliffhanger. - No, ten seriál samozřejmě není bez chyby, ale díky nízkému počtu epizod nestihne nudit. Alespoň já jsem si velký útěk před FBI užila. Náramně. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obyčejný seriál byl sestříhán na poloviční délku. Příběh je zhuštěn a každý díl obsahuje velmi mnoho nového skoro až chvílemi připomíná úžasný Prison Break. Škoda, že se pravděpodobně nebude točit zbytek seriálu, protože každého kdo ho shlédne až do konce by zajímalo, co autoři chtěli vyprávět dál. Jeden z mála zrušených seriálů, který by si zasloužil, když ne další sezonu tak minimálně závěrečný dvojdíl. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Traveler je vlastně taková druhá sezóna Prison Breaku, vmačkaná do osmi epizod. Žádné zdržování, žádné natahování děje, jde se rovnou na věc. Hlavní představitelé jsou neokoukané tváře a tím pádem působí v rolích nevinných studentů naprosto přesvědčivě, i když s hereckou stránkou je to už trochu horší. Osobně mě velmi potěšila účast Neal McDonougha, který dodává každému záběru ten správný spiklenecký nádech. Hudba je přesná asi stejně jako v drtivé většině současné seriálové produkce. Škoda, že seriál byl po osmi epizodách ukončen pro nedostatek diváckého publika, které bylo namlsáno druhou sezónou Prison Breaku a tak o dalším očišťování osoby a prokazování vlastní neviny nejevilo zájem. Takhle je celý děj neukončen a to je asi největší zápor Traveleru. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Škoda toho zakončení po několika dílech, neboť se jednalo a dobrý seriál se zajímavou zápletkou. Vzhledem k tomu, že mám radši otevřené konce to tak moc nehrotím, ale někomu by to mohlo přijít k neduhu. Překvapili mě přesvědčiví mladíci v hlavních rolích, zase tak prkenně nehráli. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Slušné tempo, ale TRAVELER pricestoval v nesprávnu dobu. Po druhej sérii PRISON BREAK som vážne unavený z naháňačiek americkými ulicami, veľkých sprisahaní a očisťovania mena. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 3.2.2010 (3.2.2010) --- Konšpirátori konšpirujú až do roztrhania tela a ako už povedali aj v Simpsonovcoch "Svobodní zednáři vládnou !". :-) A PRISON BREAK to naozaj kopíruje statočne. Najmä čo sa debilných a nepravdepodobných zvratov a náhod týka. (18.2.2010) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně televizně působící, ale po několika dílech hodně dobře rozjetý konspirační akčně laděný seriál, který po celých 8 epizod nesleví nijak výrazně z tempa a jediné, co mu chybí, je nějaká výraznější autorská stopa. Po režijní stránce působí trochu tuctově a chvíli mi trvalo, než jsem se seriálem sladil a oblíbil si hlavní postavy. No, dělal jsem to zbytečně, protože je to po 8 dílech utnuté prakticky bez jakýchkoli odpovědí. Škoda, protože se to začalo dost rozjíždět a tvůrci ukázali, že esa v rukávu rozhodně mají. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Největší hovadinou je useknout seriál v tom nejlepším, navíc když dějové linky nejsou vůbec, ale vůbec uzavřeny. Ať už tohle dělalo jakékoliv filmové studio, tak tohle zpackalo. Seriál šlapající na paty Prison Breaku s dvojnásobným dějovým tempem určitě má na to, aby zaujal a byl dodělán. Škoda. Opravdu škoda. Protože je jednoduše výborný. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jelikož z původních 13 dílu se to smrsklo na 8, tak je zde absence hluchých míst a pořád se něco děje. Opravdu je to svižný seriál a dobrá myšlenka a i dobře zpracovaná. Je škoda, že byl tento seriál zrušen a mi se nedozvíme jak to celé mohlo dopadnout. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Traveler mě zaujal už při prvním poodhalení dějové linie a po více než roce odkladů a zkracování ABC uvedla první a velmi pravděpodobně i poslední sérii v 8 epizodách. Samotný námět je na seriálu asi to nejzajímavější, obzvlášť v dnešní době kdy jde o stále aktuální téma. Pilotní epizoda byla opravdu povedená, hudební podkres výborně doplňuje hlavní rysy seriálu, kterými jsou poměrně rychlý spád, podařený střih a ve většině případů i výkony hlavních představitelů. Celkem tak 8 epizod uběhne docela rychle a člověk se tak nestačí ani pořádně zamyslet co kde skřípe. Jak už tu někdo poznamenal, nelze nevzpomenout na druhou sérii Prison Breaku, podobnost je bohužel víc než zřejmá, hlavní devizí tu jsou útěky a cestování, samotné rozvinutí a poodhalovaní skutečných událostí za bombovým útokem zůstává pozadu. Nedočkáme se ani celkového ukončení a nějakého většího rozuzlení, to asi pro případ kdyby se přeci jen stalo něco nečekaného a dočkali bychom se pokračování. Určitě bych si dokázal představit 5-7 dalších epizod jak seriál celkově ukončit. Závěr je takový, že se u Travelera nudit určitě nebudete (pokud ovšem nejste jeden z těch co odpadli u Prison Breaku před 5. epizodou 2. série :) Na druhou stranu vás ani ničím novým nebo zvláštním neobohatí, a to je škoda, scénář si dovedu představit lepší. 75% PS: Tyler je pěkný prase, cumlat v puse 100let starý klíč, fuj! ;d ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Tento typ serialu proste a jednoduse miluju a je mi totalne jedno, ze se napady opakujou, protoze vzdycky se i tak objevi neco noveho a osvezujciho. Toto beru spis jako dalsi serii 24 hodin. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Prvé časti asi tak 3 ma zaujali, ale potom príbeh naberá na obrátkach. Pekne sa to postupne začína zamotávať, ale pekne ma nasralo, že posledná časť, ktorá je AMAZING je fakt tá posledná. Je to blbé, že sa v tomto ďalej nepokračovalo. Malo to napätie, atmosféru, nápady, ale aj drsné scény. Veľká škoda. ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Skveléééé. Konečne sa mi dostalo politicko, historického thrilleru, kde sa stále niečo deje. I keď by to chcelo viac odpovedí a viac častí... tak som spokojný. A dúfam, že raz sa tvorcovia vrátia k tejto téme:)... 80% ()

Angelos 

všechny recenze uživatele

Nééééééé, jak mohli zrušit tak kvalitní seriál? Obrovská škoda, protože těch 8 dílů stálo zato. Pilot byl spíš takový rozjezd, ale hned od druhé epizody to začalo být zajímavé a následující epizody byly prostě geniální! Budování napětí tohohle seriálu nemá konkurence. Perfektní flashbacky udržující napětí, skvělá hudba, no radost pohledět... O to víc mě mrzelo, když jsem dokoukal 8 díl a zjistil, že nic není ukončené... :( (pokud vás ale jako mě zajímá, jak to mělo být dál, přečtěte si komentář od rodika v diskuzi) 5* AWESOME ()

LakiyL 

všechny recenze uživatele

Keď po dvoch rokoch prežitých v jednom dome narafičí Will na Jaya a Tylera bombový atentát a obaja sa stávajú hľadanými za to, čo nespravili, nechcú tomu uveriť. Keď zistia, že nemajú ani jednu fotku Willa, uvedomia si pravdu. Škoda nedopovedaného konca :( ()

Reklama

Reklama