Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arin a Susan se seznámí přes internet. Jejich zpočátku slibně se rozvíjející vztah prochází mnoha různými peripetiemi, jaké jen mohou „moderní doba“ a svět digitálních technologií nabídnout. A je to opět digitální technologie, která nám umožňuje sledovat poutavý příběh těchto dvou mladých lidí zachycený jimi samými. (ČSFD)

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Místy trochu zdlouhavé, ale jinak zajímavý film... doporučuji (i když zajímavější mi přišel její výkon, než ten jeho). ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Díky za každý netradiční nezávislý filmek, který rozčeří hladinu filmařsko-řemeslné dokonalosti (čti rutiny a nudy). Díky za snímky, které se nesnaží na něco si hrát a jdou si vlastní cestou a přestože jsou víceméně amatérské, mají své osobité kouzlo - vždyť slovo amatér je z latinského amator (tj. milovník...) a ne neumětel a diletant... Proto je setkání s filmy jako Once nebo v tomto případě Four Eyed Monsters vždycky příjemné. Dvojice režisérů a současně herců tohoto dílka, odchovaných novou moderní dobou a ztělesňujících facebook/youtube/myspace/libimseti/csfd(?)-generaci, přichází s do jisté míry (samotného by mě zajímalo jaké) autobiografickým příběhem, který (ač obalen do maximálně zdigitalizovaného kožíšku) je univerzální. Pořád se řeší stejné téma (láska, sex atd.), ale jelikož oba aktéři nechtějí upadnout do prázdných frází a pustého tlachání, zvolí netradiční formu komunikace... I když netradiční.. :-) Připomnělo mi to jednu roztomilou scénu z Ukradených polibků... A překvapivě jsem našel s tímto filmem a s osobou jeho režiséra víc pojítek - povídání si se zrcadlem počínaje a venerickými chorobami konče :D To je jen další ukazovátko k tomu, že jistá témata jsou s plynoucí dobou neměnná. Film působí svěže, je v souladu s dobou hodně dynamický, plný reflexe života nového internetového dorostu. Sympaticky působí soundtrack a animace. Ovšem i přes ne příliš dlouhou stopáž se najdou hlušší místečka a momenty, kdy už jednání obou hrdinů pije krev... :-)) 3 a 50/99 * :D:D ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Dílko, které si autoři museli dostat mezi lidi sami, bez producentů, což jak Vám jistě došlo, bude docela těžké. Jak to tedy udělali? Film byl zpřístupněn zdarma, vznikla nezávislá internetová kampaň, film se dostal na několik dní na první stránku Youtube, kde byl taktéž celý ke shlédnutí. Pokud se registrujete na webu filmu, dostanu za vás autoři $1. K dnešnímu dni takto získali $1493. Nic moc a to včetně mě. No a k filmu - neherci takovémuto nezávislému nízkorozpočťáku pomáhají, příběh je netradičně obstojný a animace prolínající celý film jsou pěkné. Jen ten zážitek tak nějak brzo vyprchá... ()

Reklama

Reklama