Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu velké překvapení. Nečekal jsem, že film, o kterém vím pouze to, že tam hraje Kristen Stewart, se mi dostane takhle hluboko pod kůži. Chytlavé téma a příběh, v němž si každý najde toho svého favorita, se kterým sympatizuje. A klobouk dolu před Kristen. Ani jsem nechtěl věřit tomu, jak skvěle se zhostila hlavní role. Pecka, pecka, pecka. 10/10! ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

...aneb jak chtěla smrtelně nemocná holka přijít o panenství. Romantické asi jako čtrnáct dní nošené ponožky a dramatické jako vaření čaje. Film je nechutná polévka bez chuti. Neříkám, že ubulené americké klišé by bylo lepší, ale nechce se mi dívat na divné postavy, hrané divnými herci, hrající divný pseudoromantický nudný film. Postava hrající Kristen Stewart tomu dodala korunu, když si nechala odstříhat ty nádherné dlouhé vlasy a vypadala jako špatně oškubané kuře. Což mi připomnělo účes Moniky z Přátel, když ji stříhala Phoebe a spletla si Demi Moore s Dudley Moorem. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další úžasný kousek do nezávislé tvorby.Skvělé drama,kde Kristen podává opět famózní výkon,stejně tak její kolegové ve zbrani Stanford,Shor,Dern a tak dále.Je to hlavně díky úžasné dějové lince,která si pohrává s osudem hned několika postav najednou,aby je propojila do vzájemného kolotoče dojemných a hlavně reálných momentů,jenž mohou potkat káždého znás.Režisérka si mohla lehounce více pohrát s charaktery osobností,aby chvílemi nepůsobili tak odtažitě a studeně,ale možná právě v tom je síla Cake Eaters.Pro milovníky minimalistických rozpočtů,kde hlavní roli hrají herecké výkony a scénář,bude film plnohodnotným zásahem do duše,pro ostatní jistě ucházejícím dramatem.Nehledě na to,že i přes můj veliký obdiv k Kristen,musím s čistým svědomím a bez zaujetí,označit její výkon zcela jistě za Oscarový.Další pecka která se mi neodmyslitelně zaryla do srdce... 90%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo, jak citlivě je tento film natočený. Jen je obrovská škoda, že je příběhově tak strašně omezený. Vždyť by se z toho dal natočit výrazně komplikovanější a bohatší film, který by dokázal lépe využít fantastické Kristen Stewart. To mě dost mrzí. Navíc, když se režisérce podařilo vtisknout filmu takovou přirozenou atmosféru, ale úplně zapomněla, že film musí mít taky nějaký příběh. Škoda, ale 3 hvězdy si určitě zaslouží. ()

Kaucuk 

všechny recenze uživatele

Tyhlety nenápadný filmy, to je zlatej důl. Opravdu skvělej snímek. Přemejšlel sem před filmem kolik to tak bude...tip byl 3-4*...ale za 3* je samotnej výkon překrásný Kristen. Další star přidává emotičnost celýho snímku, ta je totiž vyšvihnutá vysoko nad mraky a filmu jenom přidává. Filmu o vztazích tří mužů z jedné rodiny, kteří sou na tom každý úplně jinak...jeden lásku získává (a člověk jim to přeje), jeden jí ztrácí (a člověk mu to nepřeje) a jeden má oboje (a ten je i přes vše nakonec sympaťák). Poslední hvězdičku bych dal za všechno ostatní...za výkony herců a za pěknou hudbu. Všechny palce nahoru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)
  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)

Reklama

Reklama