Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Celkem nenápadný film, který mne velmi mile překvapil. Pustila jsem si ho hlavně kvůli Kristen a rozhodně jsem udělala dobře. Výkon, který podává je výborný a ona sama má 5*. Nenáročný příběh lidí, kteří prožívají jisté změny ve svém životě, mě zaujal. Jen si nejsem jistá, jestli si za čas vzpomenu na víc, než na úžasnou Stewartku… ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Z daného tématu by šlo určitě vytěžit i mnohem víc. Příliš mi tam nesedla ta druhá linka - vztah seniorů, až moc odváděla pozornost od hlavní linky. Docela bych bral, kdyby film byl podán více emocionálně - třeba kdyby v něm nakonec Kristen zemřela, myslel jsem si, že to tak i bude, ale bohužel. Takhle tenhle film působí jenom jako lehký větříček, na který nezapomenu díky své vyjímečnosti, ale pouze díky Kristen Stewart, které mi bylo vážně líto... ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film s úžasnou Kristen Stewart, která dokonale vystihla těžce nemocnou dívku, která ví, že už jí nezbývá moc času a chtěla by stihnout zažít lásku. Jenže na malém městečku každý každého zná a tak se tu tak trochu náhodou propletou osudy dvou rodin, které už se velmi dlouho znají. Mají svá malá i velká tajemství, sny, ale i životní nezdary.Nádherné drama, po kterém si třeba řeknete, že na tom sami vlastně nejste tak špatně. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí, jak jsou ty postavy obyčejné, žádné přikrášlování, žádný patos. Obyčejný je i ten příběh, pěkně civilní, z obyčejného města někde v Americe. Skvělá Kristen, muselo to dát velkou dřinu ta její role. Je to prostě příjemný film, na které se moc pěkné dívá a jde všem těm postavám fandit. ()

Leyla 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem se na něj podívala jen kvůli Kristen. A musím říct že pro ni to byl opravdu herecký koncert, neuvěřitelný, co ta holka dokáže. Dostává mě pořád víc. Ne tak ale tenhle film. Jistě je to takove dojemné téma, ale mimo Kristen mi všichni ostatní herci byli zoufale nesympatičtí a nebylo tu vlastně nic, co by mě opravdu chytlo za srdce. Jako vždycky jedna hvězdička za úžasnou Kristen, film...nicmoc:/ Po zdejším hodnocení jsem tedy čekala víc... PS: tý kadeřnici co si vzala Kristen do parády bych dala pár facek:-D ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)
  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)

Reklama

Reklama