Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

iantomasik 

všechny recenze uživatele

Film se bohužel neobejde bez několika klišé (stříhání vlasů, rozpažení na motorce, úvodní a závěrečné sekvence "domácího videa") a v principu se v něm vlastně nic neděje, ale právě tahle civilnost a přízemnost působí velmi uvěřitelně a blízce. Potěšující je i fakt, že se jedná prakticky o jedinou roli Kristen Stewart, v níž je nucena opravdu hrát a vcelku ji to jde (dívím se, že nemá našlápnuto k ceně akademie, když hraje postiženou - satira). Je to jeden z těch filmů, co vás nenásilně ponoukne k tomu nestěžovat si nad vlastními útrapami a brát život jaký je, pokud tohle vyhledáváte přidejte si hvězdu. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Vadil mi pocit nedokončenosti, jako by náhle došly peníze na další natáčení. Možná to byl záměr - useknout děj v okamžiku, kdy vlastně teprve doopravdy začal. A rozhodně je dobře, že mě neotravoval DALŠÍ příběh umírání. Naprosto skvělý je odhalování Beaglova charakteru, kdy se divák o něm dozvídá věci ve stejnou chvíli, jako některý filmový postavy. To funguje bezvadně a silně to zapůsobí. A Kristen Stewart JE výborná herečka. Potřeba všech těch intelektuálních snobů si do ni čutat jen proto, že vzala roli ve Tvajlajtu, je otravná, ale současně zajímavě poučná. 80% ()

Reklama

Linfe 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Kristen jako herečku. Vlastně, kvůli tomu jsem na tenhle film koukala. Ale ten film už pro mě ode dneška nemá kouzlo jenom v tom, že tam hraje ona. Je to příběhem, který je v něm ztvárněný. Uvěřitelným scénářem, perfektním hereckým výkonem všech zůčastněných. Aaron byl opravdu ůžasný, kéž by takových bylo víc. Líbil se mi i sekundární příběh mezi Georginou babičkou a jeho tátou. Ráda se na to podívám znovu a opět mi klidně i ukápne slza. Stojí to za to. Raději takovéhle filmy než tisíc blockbusterů. Vřele doporučuji. ()

Leyla 

všechny recenze uživatele

Další film, co jsem se na něj podívala jen kvůli Kristen. A musím říct že pro ni to byl opravdu herecký koncert, neuvěřitelný, co ta holka dokáže. Dostává mě pořád víc. Ne tak ale tenhle film. Jistě je to takove dojemné téma, ale mimo Kristen mi všichni ostatní herci byli zoufale nesympatičtí a nebylo tu vlastně nic, co by mě opravdu chytlo za srdce. Jako vždycky jedna hvězdička za úžasnou Kristen, film...nicmoc:/ Po zdejším hodnocení jsem tedy čekala víc... PS: tý kadeřnici co si vzala Kristen do parády bych dala pár facek:-D ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Snad se tím žádné nedotknu (ikdyž abych nebyl pokrytec musím dodat, že by mi to bylo stejně jedno), ale já mám takovou zkušenost že ženské neumí točit filmy. Resp. mají nějak jinak nastavený svůj vnitřní objektiv a mně ten jejich úhel pohledu prostě nesedí. Skutečnost, že režisér nemá na poklopci bouli jsem vytušil do dvaceti minut a nemít v ústřední roli dosazenou tak zajímavou a zároveň krásnou herečku jako je Kristen, tak bych to asi nedokoukal. Cením si snahy o natočení snímku vycházejícím z reality jako takové a ne reality made in hollywood, ale to je tak všechno. U mně je to takový průměrný televizní film, který sice uteče, ale na kterém jsem si pouze potvrdil, že ta ze Stmívání je fakt dost dobrá. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama