Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokusy, které se v tomto pořadu dějí jsou ve většině případů uplně a naprosto na hovno, ale furt je to pořad, který se řídí základním pravidlem: Na vědu jít trošičku humornější a zábavnější formou, a tak to taky tak musím chápat, přičemž se při každém díle vcelku solidně bavím. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to celkem je, ale moc se z pořadu zajímavostí nedozvíte. Všechno jsem už viděli jinde. Lehnutí si na 2000 hřebíků, chůze po vyhaslém ohništi atd ..... + milion výbuchů, které přestanou po čase bavit. Homor tady taky moc nesedí. Celkem nuda, ale na zpestření dne neuškodí. Každopádně se dalo z pořadu vytřískat mnohem více. Škoda._______ Tohle jsem napsal cca před 3 měsíci. Seriál mě teď ale začal bavit a na humor jsem si zvykl. Když se nudím, tak se na něho rád podívám, skvěle pobaví. Takže doporučuji, ale mnoho od něho opravdu nečekejte. Každopádně některé díly jsou geniální. Takže zvedám hodnocení ,-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Radiátor nám mizí z dohledu, ale je zničený?" Může se žužu samovolně vznítit? Je sádlo alternativou k motorové naftě? Které elektrospotřebiče budou po vyhození za jízdy z náklaďáku stále fungovat? Je možné vázat balonky pod elektrošoky? Které národní jídlo se jí nejhůř v silném větru? To je jen ukázka seriozních otázek, na něž hledá Brainiac odpovědi a já se přitom bavím představou, že i já bych možná mohl být vědec. Jdu oplodnit krávu křečkem. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mě zaujal. To, co nabízí, může být zábavné a poučné. Není to ale ani jedno. V lacinější české verzi "Clever" jsem se dozvěděl víc zajímavostí. Většina pokusů je naprosto o ničem. Rozbije ocelová koule budík? Rozbije se skleněná koule při dopadu na zem? Co se stane s banánem vystřeleným do vzduchu? Všechno tohle se tu řeší... Musíte to vidět? Překvapí vás, že se skleněná koule po pádu rozpadne? Pokud je to pro vás šokující informace a čekali jste, že koule se od země odrazí a bude skákat jako hopík, je to pořad pro vás.___ Tenhle seriál nemá s vědou nebo zajímavostmi z jejího světa nic společného... je to jen tupé mlácení do věcí. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ano, věda může být zábavná, potíž je v tom, že tohle podání není ani tak šílené, jako spíš laciné a trapné. A možná jsem měl jen smůlu na slabší díly. Celkový dojem: 25 %. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku vtipné, chytré, nápadité, osobité, po čase je to zo všetkého menej. A hlavne neskoršia zmena formátu (polonahé asistentky, atď) bola veľkou chybou. 60%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dnes jsme zjistili, že s ploutvemi na rukou se plave pomaleji, než když je máte na nohou. Možná proto nevidíme tolik lidí s ploutvemi na rukou. Tohle je dobře ujetá show, to se musí nechat... :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Angličania sú mocný národ, ktorý dal svetu nádhernú kolektívnu hru zvanú futbal a zmutoval k dokonalosti rebelský hudobný štýl punk. Ale inak je to badna suchárov, ktorých humor raz nedokážem oceniť. No a keď sa partia mladých Britov dá dohromady a skúša všetky možné aj nemožné pokusy, ktoré doprevádzajú svojimi, pre niekoho možno vtipnými, komentármi, tak to ja radšej prepínam na iný program. Nemám rád týchto blbečkov, čo sa tvária ako "Chytráci". * ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Vědecké pokusy v zábavné formě. Richard Hammond tomu dodával dost šmrnc. Bláznivá podívaná. / Viděné epizody *9.dílů / Už nehodlám dál sledovat ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pokus o to brát vědu s nadhledem a humorem se cení. Nezakryje to ale fakt, že většina pokusů je vážně na nic a bez odpovědi na otázku, po jakém jídle se nejvíc prdí bych se klidně obešel. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stejně půlce z toho nikdy neuvěřím, protože to je "only in TV", ale i tak jsou šílená videa docela zábava. Připomíná mi to okamžiky, kdy jsme s kamarády sypali kypřící prášek do kindervajíček naplněných vodou :-). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš infantilní, spíše trapné než vtipné. Mám radši serióznější pořady o různých experimentech (např. "Mythbusters"), ve kterých nechybí humor, ovšem není křečovitý a strkaný pod nos za každou cenu. Asi je "Brainiac" určen pro jinou věkovou skupinu. Čas od času poskytne zajímavý poznatek, ale proč tak dementním způsobem? 25% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Věčně neklidná vědeckoexperimentální šou, ve které jsou nejenže v praxi realizovány "obecně známé" teorie, ale k mání jsou i kravinky naprosto originální. Nikdy tento program nehledám v programu, ale při jeho naladění už většinou nepřepínám. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pořad, který často a rád přiznává moudra typu: Pro vědu děláme to, co teroristé pro irácké PR ve světě. Ve většině případů se jedná o pokusy, které napadnou snad jen chlapy na pěkně rozjeté pánské jízdě, ale Brainiac pobaví. A o to mu jde. ()

Dalda 

všechny recenze uživatele

Mě nezajímá, jestli pomeranč plave! Některé pokusy byly zajímavé. Jiné mě však příšerně nudily. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Gah, originální název dává více najevo, co se bude dít na obrazovce. Má to s Top Gearem více společného než jen Hammonda. Zatáhne, pobaví a vše nenuceně. A je jedno, jaký máte k tématu vztah. Jako jo, pár manipulací tu bylo. Nebo něco český voiceover zvoral (chodit po custardu je prý chodit po hořčici, tststs). Ale převážně má pořad i svou informativní hodnotu, podobně jako u TG. Najdou se “úchylné části”, ale proti klonům věciček ze země zapadajícího slunce jako Fear Factor je to jak katolický kněží. IIRC hlavně kde “potrápili” ty experimentující vědce. Mnoho jiných pokusů končilo výbuchy a slušnými. Ovšem nejlepší části jsou ty jako ze SSSR s tekutým dusíkem a kyslíkem, i český překlad adoptoval ten ruský přízvuk. :D ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Upravuji hodnocení ze 4 na 3 hvězdičky. Po několika dílech mi začaly vadit ty jejich výbuchy. Nevidím v tom nic zajímavého, že každý díl vyhodí něco do vzduchu. Vše, co je mimo mě však baví, takže 3 hvězdičky :-) ()

Reklama

Reklama