Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Takovej seriálek přesně střiženej a točenej pro diváky MTV. Na několik dílů jsem koukal hodně rád, a tunning se jim povedl, . . . ale když vidíte po dvacátý jak v Americe mají všichni rozmlácený auta a pak vám zazvoní černoch u prahu baráku, odveze si vaši popelnici, celou ji rozebere, strčí do ní ten "Nejhustější motor" kterej má minimálně 2.5L obsah a narve do interiéru polovinu skladu z Alzy (obchod s výpočetní technikou) a ještě tam dá Aquárko nebo nafukovací hrad jednoho to omrzí. Trochu přehnané. 45% ()

brit84 

všechny recenze uživatele

Docelá povedená hovadina. Já myslím, že ty šroty s kterýma se tam lidi hlásili, museli tahat z vrakovišť, to jinak není možný, s čím lidi můžou jezdit:D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vrak klepající na dveře kovošrotu Tlumačov upraví Xzibitův garážový gang k nepoznání. Co namontují příště? Kostelní varhany nebo obráběcí soustruh? Pořad poplatný divákům MTV.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Voľakedy mimoriadne úspešná, dnes len živoriaca, americká televízna stanica MTV vyprodukovala nehudobnú sériu o automobilovom tuningu. Zistili, že je tento formát momentálne populárny, tak sa rozhodli, že sa aj oni do toho pustia. Bude to uvádzať akýsi vyhihňaný černošský raper Xzibit. Partia šikovných mechanikov z firmy Gas dá doporiadku najakú starú káru, čo im dotiahneme do garáže. Poriadne na nej zamakajú. Potom ju slávnostne odovzdáme majiteľovi. Ten sa od radosti skoro zblázni. A všetci sme spokojní. Ľudia na to iste budú čumeť. Asi takto uvažovali producenti z MTV, keď schvaľovali tento projekt. "Pimp My Ride" - tuctová záležitosť. ** ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"SO YOU WANNA BE A PLAYER... BUT YOUR WHEELS AIN'T FLY, YOU GOTTA HIT IS UP, TO GET A PIMP DOWN RIDE." ----------- (25.3.2020) V časoch, keď ešte televízii kraľovalo MTV (90. roky – hudobné videá / 00. roky – reality-shows), na jeho čele mimo kúskov ako Jackass, My Super Sweet 16, MTV Cribs, Nitro Circus, Fear Factor, Nick & Jessica, Room Raiders či Beavis a Butt-Head stálo aj legendárne a neslávne falošné Pimp My Ride. Stiahol som 73 epizód a som odhodlaný pozrieť ich všetky a ak by som mal uviesť, akú mám motiváciu, bol by som (čo aj som) za úplného kktka – chcel by som vytvoriť kompiláciu všetkých X to the Z Xzibitových smiechov naprieč všetkými šiestimi sériami po vzore tohto videa. A keď to bude hotové, tak bude dobre a mne už komplet prepne. ---------- (20.5.2020) Seriem na to a zakončujem druhou sériou. YT mi to neprekvapivo blokol, takže nahrávam inde. ---------- Moje 'majstrovské' dielo (malo by to ísť prehrať bez potreby sťahovania) (Tak už je to aj na YouTube) ---------- Dobrý, obšírnejší článok o reálnom zákulisí šou od HuffPost. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak prvú epizódu som videl v čakárni u doktora, keď som čakal na vyoperovanie znamienka a celkom ma to chytilo, že som aj zabudol, že idem na zákrok. Celkovo som mal rád takéto TV programy o vylepšovaní a opravovaní áut, ktoré vo veľkom púšťali hlavne na Discovery. Tento program je točený v skutku pútavo, od miest, kde autá získajú, po samotnú rekonštrukciu. Samozrejme to najlepšie je práve tá premena bežného alebo hrdzavého šrotu na naleštenú "krásku". Tiež sa mi páčilo, že to s tým tuningom až tak nepreháňali, ako niektorí (aj miestni) magori, čo si myslia že viac je vždy lepšie. Ak na to niekedy narazíte v televízií a nebudete mať čo robiť s načatým dňom a ste milovníkmi áut, tak nebudete sklamaní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na programoch MTV sa mi páči, že dávajú možnosť ľuďom z ulice na dosiahnutie niektorého zo svojich snov. Že je stanica ochotná zaplatiť jednému vylosovanému súťažiacemu desaťtisíce dolárov trebárs na tunning ojazdeného auta. A to podľa jeho predstáv, ktoré im vopred povie. Má rád hudbu? Bude mať v kufri super reprákovú zostavu atď. Takýto typ reality show má svoj zmysel. Na rozdiel od tých našich. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Xzibitův pořad o tunění aut? Občas je to celkem sranda, co jim tam všechno nacpou. Nejlepší jsou vždycky ty jejich reakce. :D ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavné ale moc tomu nevěřím. Prostě parta černochů si vyhlídne někoho, kdo má takřka nepojízdný šrot a udělá mu z toho takovou káru, že z toho nejeden padne na p*del. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Až na pár záběrů na kýčovitě zdokonalenýho bouráka mi to nebere...nepotřebuju se koukat na to jak jeden týpek přes druhýho pohazuje hustě rukama a dělaj machry ()

anderson 

všechny recenze uživatele

No konečne to sem niekto pridal. :-) Asi najlepší program na MTV, kde Vám partička drsných tučných černochov na čele s XZIBITom "vytuní" káru tak, že z nej utečie aj domáci potkan skrývajúci sa v podvozku. :-) Škoda, že neoperujú aj v našom meste, moja stará zhrdzavená škodovka by možno skončila ako "BUCKov kundolap". :-)))) TECHNICKÁ POZNÁMKA: PARAMOUNT to aj s kompletnou českou podporou vydal na DVD. Ale v našich končinách na jeho získanie zabudnite. (20.7.2007) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Parádní pořad MTV pro všechny fandy hodně nevšedního tuningu jakéhokoliv auta od rezavého brouka přes rozbité pick-upy a dodávky až po limuzínu. Mechanici od West Coastu jsou neskuteční týpci a Xzibit je navíc skvělej a vtipnej moderátor. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najlepšie je, že Vás nezaťažujú zbytočným detailami. Bum, bum a je tam nový zvukový systém. Bum nové kolesá, bum, bum a je to hotové. Nevýhoda je, že je to stále to isté dokola. Takže pozriete štyri krát a stačí. Samozrejme ak ste fanatik do tuningu, pridajte si 3*. Zožente si všetky časti a máte druhé Vianoce. Pre nás ostatných je to také príjemné spestrenie všedného dňa. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Môj kamarát to zbožňoval a zakaždým mi keď nie pustil, tak aspoň dopodrobna opísal aký cirkusový bazmek tam urobili z nejakého vraku. Mňa to teda nikdy neohúrilo a väčšinou som len krútil nad tým hlavou. Ukážka toho jak čo najzbytočnejšie a najdrahšie veci natrepať do auta. ()

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Pár rokov dozadu som to zvykla sledovať s kamoškou na MTV len kvôli tomu,že ma fascinovalo pozerať akú modernú techniku dokážu do áut namontovať. Inak je to strašne nudné, dookola to isté, a po 4-5tich dieloch mi to liezlo na nervy.Pre Američanov ideál.. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

XZIBIT rulez...ako aj táto showka, ktorá je skvelá, no proste typicky MTV-ovsky dobrá, a stále ju pozerávam...aj keď autá moc nemusím ()

Reklama

Reklama