Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Porovnanie Pimp my Ride a Originálov na cestách vyznieva lepšie skôr pre Originály. Uznávam, že charizmatický Xzibit môže byť dostatočným lákadlom pre diváka, lenže celá prezentácia premeny auta zaváňa takým tým MTV nádychom. Najvác trapnosť je ked sa majiteľ dotyčného autíčka thanksuje MTV, že mu umožnila premenu. Ale pretože autíčka sú vytunené fantasticky a štýlovo, dávam Xzibitovej garáži tri čisté zásahy. ()

Dekovnik 

všechny recenze uživatele

Takový odvar Street Custom, koho baví tuning bude se mu to líbit, ale po něakých 10 dílech omrzí jelikož scénář je stále stejný a tu radost a pištění u každého odhalení auta fakt nemusím. Alespoň že se úroveň trochu zvedla po příchodu chlapíků z West Coast Customs. Jen jednu věc nechápu, proč musí do kufru strčit vždicky neakou blbost a ti lidi jsou z toho uplně nadšení, ale amíci to pochopí až před obchoďákem budou chtít dát nákup do kufru a uvědomí si že v něm mají bar, nafukovací plátno na promítání nebo neakou jinou zbytečnost. ()

Reklama

80s Martin 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neviděl tenhle pořad, nenapadlo mě, že by někdo někdy vážně namontoval spoiler na mini dodávku.. V Pimp my ride je ale možný úplně všechno - svěřte jim do rukou svou rachotinu a vrátí vám přeplácanou a do absurdna vyšperkovanou káru, jakou by bral nejeden pimp. Stylově mi výsledek proměny obvykle nic neříká a (ačkoliv je to trošku jinej formát) mám o dost radši Tuningové války, ale jako taková charita pro majitele plechovek z vrakoviště docela dobrý. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsme fůru dílů na MTV... některé změny byly parádní a bavilo mne to sledovat, ale jiné? Tv v nárazníku a podobné ptákoviny to je fakt moc.. A ti co chtěli do pořadu s isnad ty auta musely devastovat samy a ještě je předtím koupit někde na šroťáku jinak fakt nevím.. jednou dokonce dostaly takový vrak, že ho vyhodily a koupili nové auto co překopali.... 3z5 jsou až kam.. ()

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Niektorí ľudia svoje vytuningované auto vďaka jeho jedinečnosti predali za veľkú sumu. Príkladom je istý Jake a jeho Buick Century z roku 1986. Objavilo sa v 7. epizóde 4. série a bol do neho namontovaný necelých 160 kg vážiaci subwoofer. Jake ho kúpil za 500 amerických dolárov a predal za 18 tisíc spoločnosti MTX, ktorá sa zaoberá ozvučením do áut. (PATWIST)
  • V prvej, špeciálnej epizóde šiestej série s názvom "Where are they now" ("Kde sú teraz") sme sa mali možnosť dozvedieť, že počas doby úpravy bolo majiteľom zapožičané iné auto. Zobrazovali takisto najobľúbenejšie autá a ich majiteľov v krátkom rozhovore. Medzi nimi bol aj rekordman, ktorému tuningovali jeho nabúrané auto, ktoré po úprave nielenže takmer okamžite zničil, ale do pätnástich minút stihol havarovať aj s požičaným autom. (PATWIST)
  • Ve filmu Válka a.s. z roku 2008 se objevuje plakát "Pimp My Office" odkazující na show. (Sony1994)

Reklama

Reklama