Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to hodně líbilo, ale postupem času jsem si uvědomoval, že ty "káry" jsou už přeplácaný a někdy až nevkusný.... samozřejmě, že bych byl štěstím bez sebe, kdyby mi někdo takhle vylepšíl mýho pažouta ale kdyby ubrali trochu techniky a přidali na vkusu, bylo by to nejlepší ;) Škoda, že tu taky nemáme něco podobnýho ;) 50% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je z toho síce silne cítiť produkcia MTV, ale vždy žasnem, koľko techniky (ale aj biliardový stôl - to už bolo fakt moc) títo maníci dokážu natrepať do starých vrakov a pritom sa samozrejme tváriť sakra cool drsne. Ozach chlapci, mám doma na záhrade starú štyridsaťročnú Škodu MB 1000, čo takto sa mi na ňu mrknúť ;-) ()

Reklama

boul 

všechny recenze uživatele

docela vpohodě seriál na podívání, u kerého dívák jen kroutí hlavou co se udělat z totálně hrozného vraku. X-zibit uváděním dodá taky nějakou tu hvězdu navíc, jen na mě konkrétně působí kolikrát k nasrání :) kolikrát už to je směšně přeplácané a to, že si nemůžu dovolit takový luxus, jen prostě američani ukazují že na to mají... ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Najlepšou časťou je zraz všetkých áut, ktoré porobili v jednej sezóne.Napr. jedna žena príde s autom bez kapoty a podobné rarity. No skvelá časť je aj tá v ktorej vystupuje aj Arnold Schvwarcneger a prerobia auto na bio pohon,je to ten najlepší seriál na mtv.Jeden jediný mínus je, že si všetky pocity dopredu nacvičia. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten rapper je prostě nejvíc v pohodě. Jako jeden z mála má i herecké nadání a i když tahle reality show určitě nebyla úplně reality (Mě kdyby někdo takhle vytunil káru tak dělám jiný věci než abych tam jen stál a tak nějak se smál) Jinak co vám ti mechanici dokážou udělat s autem je fakt síla. West- Coast forever. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Show se dočkala také hned několika zahraničních rozšíření. Ve Velké Británii byly odvysílaný tři série Pimp My Ride U.K. a po jedné sérii má také Pimp My Ride International a Pimp My Ride Baltic. Dále existují také indonéská verze - Pimp My Car, mexická - Tuneame la Nave a novozélandská - Meke My Waka. (Sony1994)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)

Reklama

Reklama