Reklama

Reklama

O vepříku a kůzleti

(seriál)
Loutkový
Československo, 1970, 13x10 min

Obsahy(1)

Epizody:  1. Jak vepřík uschl docela na placičku
2. Jak vepřík a kůzle hledali houby
3. Jak si vepřík a kůzle koupili trumpetu
4. Jak vepřík a kůzle zasadili hrách
5. Jak vepřík a kůzle louskali ořechy
6. Jak vepřík a kůzle zvedali činku
7. Jak vepřík a kůzle pouštěli prasátka
8. Jak vepřík a kůzle malovali
9. Jak k vepříku a kůzleti přišlo padací house
10. Jak vepřík a kůzle stonali na sáně
11. Jak vepřík a kůzle slavili vánoce (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Epizody: 1. Jak vepřík uschl docela na placičku 2. Jak vepřík a kůzle hledali houby 3. Jak si vepřík a kůzle koupili trumpetu 4. Jak vepřík a kůzle zasadili hrách 5. Jak vepřík a kůzle louskali ořechy 6. Jak vepřík a kůzle zvedali činku 7. Jak vepřík a kůzle pouštěli prasátka 8. Jak vepřík a kůzle malovali 9. Jak k vepříku a kůzleti přišlo padací house 10. Jak vepřík a kůzle stonali na sáně 11. Jak vepřík a kůzle slavili vánoce ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejúžasnějších pohádek všech dob!!! Nejvtipnější seriál všech seriálů! A ten dokonalý dabing ♥ Na vepříka a kůzle bych se mohla dívat pořád dokola a nikdy mě neomrzí. Byla jsem z nich hotová jako malá a jsem z nich hotová i dnes. Oni jsou prostě úžasní, MILUJU JE!!! Posuďte sami: Jak vepřík a kůzle zvedali činku. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Jedinečný dabing a roztomilé dialogy dělají z tohoto příběhu báječný večerníček, který ani čas nepokryje zapomněním. Pracovité, hodné, empatické kůzle a líný požitkářský vepřík se svými kamarády přinášejí nejen radost a smích, ale i poučení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec poslední Večerníček, na který jsem zapomněl při mé snaze ohodnotit absolutně všechny pohádkové seriály, díky nimž jsme se sestrami prožili tak hezké dětství. Zrovna O vepříku a kůzleti je klenotem, u něhož jako malí usínali ještě moji rodiče. Ale ani po tolika dekádách neztratil své kouzlo. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku přidávám za precizní ztvárnění loutek. Ale vzhledem k tomu že tato pohádka bohužel byla jenom v černobílém provedení, tak to s Hupem a Hopem nemůžu srovnat. ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Klasika v podání javajkových a marionetových loutek.Potěší každého loutkáře! Dětem má co říct i po (skoro) 40 letech. ()

ondey 

všechny recenze uživatele

Krásná klasika. A hlavně ty hlasy :) Milé, jednoduché, půvabné. A rozhodně lepší, než Pokémon. vždycky lepší... ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Nejoblíbenější Český večerníček pro děti mého táty dospívajícím právě v letech ze kterých tenhle večerníček je 1970, svým stylem připomínající známější a oblíbenější Český večerníček  Čertík Bertík z let 1980 který pro změnu měla nejraději moje maminka.  Akorát s tím rozdílem že Čertík Bertík byl namluven Štěpánkou Haničincovou zatímco tenhle večerníček O vepříku a kůzleti  byl namluven Janou Drbohlavovou a Vladimírem Hrubým, zatímco v  Čertíkovi Bertíkovy bylo ponaučení v tomhle večerníčku bylo ponaučení a sem tam dokonce nějaká ta písnička, i když byl Čertík Bertík stejně tak roztomilý jako tady O vepříku a kůzleti vepřík s kůzletem musím říct že se mi víc líbí tenhle večerníček i když ho hodnotím úplně stejně jako Čertíka Bertíka ponaučení a písnička k tomu jako odměna se mi líbí víc a i hlas Jany Drbohlavové mi přijde roztomilejší, hlas Štěpánky Haničincové i když byl roztomilý tak mi přišel víc upištěný a to mi vadí. ()

Jiljí 

všechny recenze uživatele

tak tohle je strašná oldskůl klasika.. z podobnýho ranku jako štaflík/špagetka, medvísek/pejsvídek nebo hup & hop.. už v 80. letech odepsán, zastrčen někam do vysílání pro mateřský ()

Reklama

Reklama