Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou tři hodiny a sedm minut po půlnoci a dvě dívky utíkají prázdnou londýnskou ulicí. Joanne se řinou z očí slzy a má potrhané šaty. Kellyina tvář je potlučená a začíná otékat. Duncan Allen leží na podlaze v koupelně a nezastavitelně krvácí. Nachází ho jeho syn Stuart a žádá odpověď, co se stalo. Kellyin pasák shání svoji „ovečku“, protože je mu jasné, že když ji nenajde, bude to on, kdo za všechno zaplatí. Že se bude zabíjet. Kelly a Joanne musí začít bojovat o vlastní existenci ve světě, kde nejsou přátelé, morálka ani zákony. Ve světě lidské nízkosti, v němž vítězí jen ti nejhorší a nejbezohlednější. Ve světě, kde by nikdo z nás nechtěl žít, ale někteří tam prostě skončí a nemohou ven. To vše v drsném a syrovém, šesti různými festivalovými cenami ověnčeném thrilleru Paula Andrewa Williamse, který rozhodně není pro slabé nátury… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

DannyBoy80 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně film o ničem. Ten film nejen, že nemá pořádný děj a vpodstatě se tam nic neděje a pořád se čeká na závěrečnou scénu, ale co je horší ten film je naprosto nesmyslný stejně jako chování postav. Film se dá zkrátit na délku 5-10 minu a o nic by se nepřišlo. Po cestě do Prahy jsem se musel po cestě vyspat abych to dokoukal, neuěřitelný rozdíl oproti Zbytečné krutosti, kterou jsem skouknul večer předtím. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Velkou otázkou pro mě zůstává, pro koho je tento film natočen a jaký smysl jeho autoři při tvoření zamýšleli. Příběh je zbaven jakékoli nadsázky, takže zbývá jenom jadrné zlo, negace a deprese. Je jasný, že se tohle děje každej den na x místech světa, ale proč to bez jakékoli přidané hodnoty vtělovat na filmový pás, to mi prostě uniká. Z řemeslnýho úhlu pohledu se to určitě nedá označit za shit, včetně velmi dobrých hereckých výkonů, což ale vlastně absurdnost celé situace ještě více umocňuje. Pro mě hodně nepříjemný a veskrze zbytečný zážitek, body tak míří jen a pouze k oné technické stránce filmu. 60% ()

Reklama

1frida2 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, jak tento drsný film hodnotit. Co se týče obrazového zpracování,tak to bylo jediné zajímavé. Jinak takových drsně a bez příkras nabídnutých filmů je spousta. Navíc nelogicky se vyvíjející děj, protože kdyby byl realistický/ což byl záměr/, skončil by hned na začátku střelbou pasáků a holky měly klid. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Jak já miluju ty málo známý a ideálně Britský filmy! Netajim se tim, že jsem britofil a filmama z jinejch zemí, hlavně ze západu většinou opovrhuju. Tohle je thriller podle mýho gusta a dost jsem to u sledování prožíval, ačkoli jsem jich už viděl dost. Nevim, proč to má tak malý hodnocení, možná proto, že to vidělo tak málo lidí. Snad. Jinak v Brightonu jsem pokud vim byl, a bylo fajn se na to místo zase kouknout. Plus na pár záběrů Lonýna. Spolu s mym uměleckym dojmem a mojí slabostí pro míň známý britský filmy dávám 5*. Ať se ti, co dali 2 a podobně třeba postavěj na hlavu! A uvědomte si-tohle se na světě děje i ve skutečnosti, ale žádnej film se u toho nenatáčí. A nebo možná jo, ale ten v půjčovně neseženete. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Súhlas s Martyrom. Na to aby tento film odovzdal morálny odkaz, potreboval by zanechať omnoho hlbšiu emocionálnu stopu v divákovi. V porovnaní s "American crime" z ktorého som sa spamätával ešte na ďalší deň, Williams ostáva iba na povrchu a nevyužíva plne potenciál nápadu a témy. Navyše predvídateľný záver namiesto umocnenia odkazu, ktorý by mohol byť podstatou filmu celý dojem ešte odľahčuje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama