Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Světová wrestlingová star Bill Goldberg (Trestná lavice, Hromy a blesky) a člen hip-hopové formace Tha Dogg Pound Ricardo “Kurupt” Brown (Na pokraji smrti) překračují hranice lidských možností v napínavém a strhujícím pokračování úspěšného filmu Na pokraji smrti. Vězeň, který touží po podmínečném propuštění z drsného prostředí nápravného zařízení, se zaplétá do souboje dvou znepřátelených gangů. Proto uzavírá vratkou dohodu o spojenectví s jedním z vůdců, který byl za mřížemi nespravedlivě obviněn z vraždy. Oba si uvědomují, že jen jejich vzájemná spolupráce může zajistit, aby si zachránili životy a ochránili ty, kteří jim jsou za mřížemi nejbližší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

... a já viděl Na pokraji smrti 2 a poblil jsem se do 5-ti sekund... taky nekecám... no fáákt! Tohle jestli je napínavý a strhující film, jak tvrdí oficiální text distributora, tak já jsem Optimus Prime. Nejbéčkovatější ze všech béčkových! Goldberg je dávno z formy (v Universal Soldier 2 vypadal alespoň jako dobře poskládaná hora svalů), předvede jeden obligátní Spear a jde na párek. Jinak to, co se děje po celou dobu stopáže, je opravdu nudnější než denní režim lenochoda tříprstého. Naprostá zbytečnost! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

V Americe hold sedí v lapáku polovina nevinejch a ten zbytek sou gangseři s bouchačkama od dozorců a sekty + neutrální černoši s mapou k pokladu ... co k tomu dodat ?, .. nic vše bylo řečeno : -D 3/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neplést si to s nějakým vypjatým opusem z vděčného vězenského prostředí a je vyhráno. Sice bez Seagala, ale s vazounem Goldbergem a užvaněným černochem Kuruptem, kteří spolu musejí při následně nastalé vzpouře uvnitř chladných mříží spolupracovat. Jen jeden se však nakonec ze sympatické dvojice dostane ven a čeká ho tam nepředstavitelně pohádkový balík peněz. A tenhle film se moc vážně nebere ačkoliv je natočený za pár hadrů. Klady: herecké obsazení a hláškující černoch, krátká stopáž, rychle ubíhající tempo, sympatický nadhled. Zápory: film nepřijde pro svoji levnost s žádnou vyjímečnou akční scénou, nedostatečně využití záporáci ve vedlejších rolích, béčkově tuctová režie, film dlouho v paměti nezůstane. Mé hodnocení: 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na vězeňský film se Stevenem Seagalem se pokusilo navázat duo wrestlingový zápasník and hiphopový zpěvák. Achich ouvej, proč to dělali? Herci (tedy herci v uvozovkách) Bill Goldberg a Kurupt představují dva vězně. Zatímco jeden se umí prát, druhý kecat. Ve vězení jsou dvě grupy - a bojují proti sobě. Navíc se schyluje k pokusu o útěk. Bijec je solitér. Kecal by chtěl být taky solitér, ale musí se k jedné partičce přidat, protože se prát neumí. Ale nebojte se, nakonec vše dobře dopadne a bijec a kecálek se dají do kupy a vyhrají nad všemi na celé čáře. A mezitím se odehrají dvě tři bitky nijak valně natočené. Zkrátka naprosto zbytečný film, postrádající i jakékoliv napětí. Nic nezachrání stále stejná rapová muzika, namakaní borci a roztřesená kamera. Kde nic není, není co brát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už ani původní Na pokraji smrti se Stevenem Seagalem nebyl bůhvíjak dobrým akčním kouskem, ale našlo by se v něm pár zajímavých momentů a akčních scén. Nicméně toto rádoby pokračování už bylo jen ubohou napodobeninou s vyčpělým nápadem a nikterak zajímavým dějem. Moc mě ty slavné bitky mezi vězeňskými gangy nebavily, herecké výkony taky chabé, častokrát jsem si klepal na čelo nad stupiditou a nezachránil to ani Bill Goldberg, nebo navrátivší se Kurupt – který v prvním díle hlavně přicmrndával. Robert LaSardo moc prostoru nedostal a Robert Madrid byl dost slabý záporák. Dle mého jedna velká zbytečnost, která nám toho moc nenabídne. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Parta blbečků bez hereckého talentu, vedených blbečkem bez režisérského talentu, pobíhá nahodile a zřejmě bez scénáře po věznici za účelem vězeňské vzpoury. Ale co by kdo čekal od wrestlera a praštěnýho rappera? Pořád mi to však přijde zábavnější než první díl se Seagalem. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na pokraji smrti byla sice akční blbost, ale celkem mně to bavilo. Ale že by vážně musel vzniknout druhý díl? To teda nevím. Považuji to za docela zbytečnost. Tento film je taky hodně zbytečný. Obyčejný akční film s vězěnského prostředí obohacený několika bitkama, trapnýma hláškama, ubohým hereckým obsazením a hlavně naprosto debilním scénářem. Obrovská nuda! Scénu, kdy je menší přestřelka mezi vězni jsem nějak nepobral. Velmi nereálná a hloupá scéna, jenž úplně sraží celkový dojem z celého filmu. Jediný plus má tento film v hudbě. Ten hip hop je vážně skvělý. A co tedy to obsazení? Hrůza!!! Bill Goldberg kdysi býval fakt nabitej svalama, trápezy, že to nebylo možný. Skvěle vyrýsovaný a teď jde asi ve šlépějích Stevena Seagala a pěstuje si parádní panďero. Avšak i jako tlusťoch je to stále sympaťák. A kurupt je trapák, jehož výkon mně nepřesvědčil a jeho postava dávala do filmu (ne)humor! Když tak přemýšlím, zda-li je toto béčko, tak myslím, že to je spíš céčko a to tak, že hodně špatné. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Regulérní béčko s ne plně využitym potenciálem Goldberga. Víc debility na úkor vtipu. Celkem nuda. Jen pro fanoušky Billa Goldberga. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Dejovo to síce bolo dosť priemerné, ale bez Stevena Seagala to neni ono. Slabšie pokračovanie prvého dielu, ale i tak dá sa. ()

Seag odpad!

všechny recenze uživatele

Som znechutený na toľko že by som Camacha vedel zbiť jak psa. Tento film sa ani s riti vody napiť nemôže jednotke so seagalom. Dej bol lepší,hl. herec bol lepší a aspon sa to do kín dostalo. a toto: Koniec je úbohý, bitky niesu ani na smiech ale na zaplakania, a neviem kto na toto nahovoril Kurupta a Tonyho Planu, ktorý si tam sice zahral 5. min a dobre urobil. A podľa mna je to najdené zlato na konci taká blbosť, ze pokazilo nie len moj zaludok, ale aj jednotku Na pokraji smrti. Toto nestojí ani za 5. korun. ()

Arius odpad!

všechny recenze uživatele

Hanba! O žiadnych hercoch sa nedá ani diskutovať, dej to nemalo taktiež žiadny, len bezhlavé pobehovanie pred kamerami, kopu nezmyslov a bitiek ktoré aj tak boli velmi nevydarené, hudba asi najhoršia akú som kedy vo filme počul, aparatúra bola taktiež nanič, som len rád že som nevidel jednotku. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg si odskočil od WWE a znovu skočil do filmových vôd. Je to síce béčko, je to síce tupé, ale nie je to natoľko tupé ako jednotka so Segalom. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pre koho sa vlastne tieto filmy točia? Jednotka sa ešte ako tak pretlačila do kín keď bol vtedy Seagal trochu rozbehnutý po Lovcovi Policajtov, ale dvojka už vykazuje všetky znaky úplne zbytočných lacných videopokračovaní. Nápady sú na nule a celý film sa snaží stavať na tom že po chodbách väznice pobehuje pár svalovcov a občas sa vzájomne sfackujú. Už som síce videl horšie natočené strkanice, čo však neznamená že by tieto boli čímkoľvek zaujímavé. V hlavnej úlohe Bill Goldberg, ťažkotonážne megahovädo ktoré bezpochyby dokáže drviť kamene v zuboch, avšak rola neprávom odsúdeného dobráčiska nie je pre neho akosi úplne vhodná. V Diabolskom Santovi ukázal že ako šialený magor je presvedčivejší a hlavne zábavnejší. Omnoho horší je ale jeho "komický" čorný parťák Kurupt, po chvíli jeho otravného držkovania som mal chuť nasadiť si špicatú kapucňu a zapáliť kríž. Akčák sa bez zmysluplného scenára zaobíde, ale keď ani akcia nestojí za nič a iba nudí, tak o čom to vlastne je? O ničom, presne tak! Odpad nedám, lebo lebo to bolo "len" nudné a nie až tak tekvicovo debilné. ()

Reklama

Reklama