Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že se příběh vyvíjel. Na rozdíl například od Bing Bang Theory nebo Jak jsem poznal vaši matku, které jsou poslední dobou tak nějak bez posunu postav kamkoli. Možná to celé mohlo skončit po 4. sérii, ale to by svět přišel o pár skvělých scén dua Jeffster. Stížnosti na nedotažený závěr nechápu, byl vyřčený téměř jasně. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky Adamovi Baldwinovi jednoznačně za pět hvězd. Tento živoucí terminátor posouvá seriál ještě kousek dál, než tvůrci zamýšleli. Samozřejmě, že jim šlo o Intersect, databázi CIA a kdoví čeho ještě, v mozku milého nešiky Chucka, samozřejmě, že jim šlo o konfrontaci blba a jeho blbů kamarádů s nástrahami špionáže v moderní válce o technologie. To všechno beru, ale tím, že tam flákli Adama Baldwina, sympatickou kočku Strahovskou a v rolích blbů další borce, to prostě přetáhli na skvělou záležitost, kterou se dá bavit donekonečna. Je to akční, je to veselé a spoustu dalších superlativ, kterými nechci zdržovat. Prostě pecka, kterou bych doporučil každému. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Humorně a odlehčeně pojatý seriál o chlapíkovi - nesmělém Chuckovi, kterému se do hlavy dostaly přísně tajné vládní materiály a díky tomu čelí nejrůznějším (a často i životu nebezpečným) nástrahám v podobě zlých, ale i krásných agentů, respektive agentek. Nápaditá, akční a zábavná seriálová oddychovka. UPDATE: Všechno předchozí platí pro všechny série, včetně povedeného a stylového finále. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Chuck obsahuje všetko čo má správny, odpočinkový seriál obsahovať. Originálne postavy, jednoduché zápletky, vtipný príbeh a nezabudnuteľné hlášky. Prekvapivo sa zdá byť druhá séria lepšia ako začiatočná. To je veľmi neobvyklé. Z postáv som si príšerne obľúbil tvrdého agenta Johna Caseyho. Za zmienku však stojí aj Captain Awesome, Sarah a koniec koncov.. všetci ostatní. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V seriálu můžeme najít i několik odkazů na Vykoupení z věznice Shawshank. Když v episodě 2x12 „Chuck vs. the Third Dimension“ Butteman prodá zlatý kupon s tím, že si koupí lístek do Zihuataneji, reaguje Jeff po jeho odchodu slovy „Get busy living or get busy dying"(Myslet na život, nebo umírání). Stejně jako Andy před útěkem z vězení. V díle 2x20 „Chuck vs. the First Kill“, když zaměstnanci Buy More debatují, jak postupovat během probíhající inspekce, Jef říká: “I can't leave the Buy More. I won't survive in the real world. I've been institutionalised."(Nemůžu opustit Buy More. Nepřežil bych "skutečný" svět. Jsem institucionalizovaný.). Věta o institucionalizaci zazněla v Shawshanku několikrát. (t.r.get)
  • V 7. epizodě 3. řady říká Chuck o Danielu Shawovi, že má supermanské rysy. Brandon Routh, který tuto postavu ztvárňuje, hrál Supermana ve filmu Superman se vrací (2006). (CrypzzXD)
  • Yvonne Strahovski v seriálu využila, že umí plynule mluvit polsky. (R´Hell)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama