Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

nechapem ako som cele roky nevnimal tento serial som asi na 3 serii a nemozem sa toho nabazit poslednu seriu si necham na silvestra,........smutny zivot vsak :D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

tak Alexei Volkof dneska vyhral biatlon, panchart. Napred vyhodi do vzduchu vsechny "top secret" poznatky Bartowski seniora, a ted este nam vyfoukne medaili :-/

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD

Sice dva roky starý komentář, ale nemohu než souhlasit. Chuck byl ze začátku fajn, plný narážek, příjemného humoru a i ta romance se Sarah byla v mantinelech a v pohodě. Jenže v třetí a hlavně v čtvrté řadě se to zvrhlo na solidní sračku. Nevím jestli jim došli nápady, ale začala se oběvovat solidní recyklace materiálu a hlavně začali pitvat vztah hlavních protagonistů - a ke smůle odnesli to ostatní postavy, ze kterých udělali vesměs komparz.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Mrkl jsem na konec seriálu, je to bohužel důkaz toho jak ze slibně rozvíjejícího se seriálu udělají naprostou sračku...

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

TVL Linda Hamiltnon s Arnoldovou hláškou: Pojďte se mnou, jestli chcete žít. To mě teda kurevsky rozsekalo :D :D :D

na příspěvěk reagoval NightPorter

koxin

koxin (hodnocení, recenze)

v tomto novém roce má být vypuštěna nějaká fanouškovská sbírka na pokračování Chucka, preníze byly sbírány několik let, tak snad to vyjde.. nevíte o tom něco?

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Camulator

Nezajem.

Pro me to skoncilo happyendem a nikdo mi to nerozmluvi. Kolem se neustale deje more picovin, tak si nenecham znicit i zaver hezkyho serialu :-)

na příspěvěk reagoval higuain

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

doukoukano, poplakano a zbyvaji otazky - ne ta, jestli si sara vzpomnela, jasneze vzpomnela! - ale spis me zejma, PROC SAKRA MUSEL SKONCIL TAK BOZI SERIAL JEN PO 5 RADACH??? Vydrzel bych dalsich 7!

na příspěvěk reagoval Camulator

Uživatel higuain smazal svůj příspěvek.

Luckyboy

Luckyboy (hodnocení, recenze)

Camulator: Se divím, že to ještě někoho (včetně mne) nenapadlo před Tebou :) Dík za rozveselení.

Reproduktor

Reproduktor (hodnocení, recenze)

Klenotka: Tak konec páté serie byl docela dost otevřený, takže určitě místo pro nápady by bylo ale škoda no, už jsem tajně doufal .-D

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Já myslím, že o tom mluvili čistě teoreticky. Jako že by to bylo super a rádi by se do filmu pustili, ale nikdy to nebylo oficiální. Prostě klasické přání po konci seriálu. Upřímně, nevím, co by ještě vymýšleli.

Reproduktor

Reproduktor (hodnocení, recenze)

AndreyCSFD: Mě se konec líbil ale to je asi tak všecko na 5.serii. Já třeba hledání Oriona a boj proti fulcrumu považuju za to nejlepší co scénaristé vytvořili, i když 3.serie a místy 4.serie taky nebyly špatné .-). Nevíte někdo něco otom filmu, který se měl točit?

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Mně se konec nelíbil. Smrdělo to na sto honů atmosférou O.C. Chuck byl seriál, který se nebral moc vážně a ten konec mi prostě neseděl. Stejně jako celá pátá série - vadil mi Grimes, kterého dali až zbytečně moc dopředu, Chuck byl až příliš vážný, lehkost a sebeparodii vystřídala křeč. Oproti druhé sérii je to docela propad.

na příspěvěk reagoval Shakaar

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Lucy0011: oba se zabili při autonehodu na konci, intersect je navždy ztracena a grim se ožení :-D

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Lucy0011: Ptáš se jak jsme si vyložili konec nebo nemáš dokoukáno a chceš spoiler? :)

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

murthags: Pokud jde o konec samotný, nehledě na kvalitu a podobné srandy, přirovnal bych konec Chucka ke konci Inception - jeden prostě neví.

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Klenotka: no víš jak to myslím, jestli je film ukončen předčasně nebo dožil do úplného konce :)

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

murthags: V tomhle případě je to sporné, protože na "uspokojivý konec" tu má každý úplně jiný názor :-))

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Skončil jsem někde na začátku páté řady a plánuji to dokončit, naštvalo mě tehdy kdy chuck už nemá intersect. Proto se ptám, dočkám se uspokojivého konce? prosím no-spoiler :D stačí mi když mi řeknete ano či ne.

sammett

sammett (hodnocení, recenze)

Yvonne Strahovski aka Sarah Walker si zahraje víceepizodní roli v 7. řadě Dextera :))

Bonheur

Bonheur (hodnocení, recenze)

Skvelý originálny seriál škoda, že skončil vždy som sa na ňom rád pobavil. Niektoré časti síce nevyšlí a boli urýchlene a niekedy som si myslel, že už aj Big Mike bude mať Intersect ale bavil som sa to je hlavné :)

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Camulator: Tak si to přepiš, ať nemateš :)

 

A jinak myslím, že toho víme docela dost :) Zvláštní je, že se ale na pátou sérii předem plivalo jako na natahovaný zbytečný dovětek a když pak neskončila tak, jak divácká obec znuděně očekávala, tak je z toho hned dlouhotrvající haló :)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama