Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze uživatele O.Peta k tomuto seriálu (1)

Chuck (2007) 

Josh Schwartz podruhé! Donedávna jsem tomuto chlapíkovi nevěnoval pozornost, ale už sjíždím jeho druhý seriál a po OC je to znovu pecka. Jak je tu OC trochu nedoceněný, rozdíl o proti IMDb (20%) mluví za vše, tak Chuck už si získal oblibu i tady. Jsem zatím na konci druhé série a Chuck je seriál, který se zatím dokáže pořád vyvíjet. Druhá řada už chytla i ucelený příběh, který nemá epizodního trvání, což mě hodně potěšilo. I moje hodnocení, který jsem si po čas sledování v duchu říkal se rychle měnilo, do poloviny první řady bych víc jak tři nedal, na konci druhé si umím představit i to, že se dostanu k plnýmu počtu. 35 dílů za 3 dny… ne každému seriálu se podaří mě tak ukotvit k obrazovce. S1 - 70% | S2 - 85% | S3 - 80% | S4 - 70% | S5 - 75% ()

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama