Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Fajn oddechovka, která se dá sledovat kdekoli a kdykoli, ty špionážní zápletky jedou sice podle podobného mustru, ale romantická/rodinná/kámošská linka na ni dává snadno zapomenout. Navíc další komediální nerdí tažení, to můžu. :o) Kdyby neexistoval v tématu velice podobný seriál, který je mi ale mnohem bližší už jen tím, že hlavní mužský hrdina je spisovatel, asi si rochním mnohem víc. 70%. ()

T2

všechny recenze uživatele

__Chuck: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $990,791 //počet predaných kusov 38,122 ║ __Chuck: kompletná 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,267,396 //počet predaných kusov 99,042 ║ __Chuck: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,606,931 //počet predaných kusov 102,399 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Prakticky po dvou sezonách seriálu: Nejvyrovnanější komediálně akční seriál současnosti, plný geniálních vtípků, skvělých postav a přímočarých příběhů. Chuck je prostě neskutečně zábavný na všechny způsoby. Všechny drobnosti dnešního světa od počítačových a video her až po krásné ženy v jednom mixu. Však právě jako pobavení pro muže splňuje svůj účel Chuck nejlépe. V každém díle je minimálně pár drobností, které přinášejí úsměv filmovým maniakům stejně tak jako milovníkům krásných žen, kterých je tu opravdu hodně a střídají se jak na běžícím páse. Ta nejkrásnější však zůstává Yvonne Strahovski i přes své slabší herectví je nádherná tvářička, která s Adamem Bladwinem tvoří skvělý pár chránící klenot CIA. Druhá série krom mnoha žen a nových nápadů přinesla také velký pokrok v samotném příběhu okolo Intersectu a Fulcrumu. Pokud hledáte zábavný seriál, který si užijete i bez hromady skrytých významů nebo vtípků, Chuck je jediná volba v dnešní světě plném špionáže. Buy More, because you can! PS: 4 sezona je omyl přírody. Smutné, kam Chuck došel,k sebeparodování vlastních zaběhlých postupů, bohužel nevědomky... PS: 5 sezona je výsměch, naprostý výsměch. Seriál postavený na parodování a něžném hlazení svých "ikon" se zvrhl v občas dramaticky vážný a jindy naopak nevtipně sebeparodující paskvil, který si nezaslouží 4* (aneb z 5 na 3 hvězdy snadno a rychle!). Především díl 5x10 dokazuje, jak nesmyslně autoři nakládají s komediální stránku, ikonickým odkazováním a vlastní stupiditou. Mít odvahu jako jeden můj zdejší kamarád (lesumire zdravím tě), byl bych sprostý. Hodně sprostý, ale konec dobrý, takže všechno dobré, stejně jako počet hodnotících hvězdiček. (Seriál viděn "celý"=4S+ty bonusové díly s 38 tématy/náměty/scenáristickými perličkami, které se do seriálu nevešly...:))) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po prvních pěti dílech první série, průměr - rozhodně mě to nezaujalo, abych tomu seriálu věnoval další pár hodin svého života. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Doba uzrála na komediální seriál se čtyřicetiminutovou stopáží. Většinou to funguje a člověk se baví. Je to sranda, jsou tam pěkný baby a hraje tam řízná hudba. Zachary Levi je jako Chuck hodně dobrej a jediný co mi vadí je jeho komickej kamarád Morgan, nějak mi nepřijde vtipnej a dost ten seriál brzdí. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Čak je hnusný otrapa a drtivá většina osazenstva jsou idioti na facku, ale za chlapáka Kejsyho chci mocinky moc dát 4*, už už je skoro dávám, uuuž... Takjo. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 90% - Musím se mu smát, musím mu fandit v akci a musím mu přát Sarah. Chuck je v lecčems totální nešika, ale nikdy nepřesáhne míru, při které bych zakroutil očima a přestal ho mít rád. Snad každou svojí vlastností, od záliby v počítačových hrách až po umění zaexperimentovat a udělat to nejšílenější právě v tu nejméně vhodnou chvíli, se mi dostával víc a víc pod kůži. Navíc celkový potenciál seriálu ještě slibuje mnohé. 2. série - 100% - Tohle není jenom o tom, že se objeví více krásných agentek, překvapivých menších rolí nebo popkulturních odkazů. Tohle je o tom, že Chuck+Sarah je dvojka, které fandím od začátku do konce, Chuck+Morgan je dvojka, jejíž přátelství mě nejednou až dojímá a Chuck+Casey je dvojka, jejíž každý dialog hlasitě rozesměje. Navíc epizodní zápletky se stávají až exoticky zajímavými a hlavně: Posledních pět epizod je tak dokonalou akčně-dobrodružnou jízdou, že se dech tají ještě dlouho po zhlédnutí. Chuck už zkrátka dávno není super jednohubka, ale regulérní bomba. 3. série - 100% - Akci má originální, v humoru snadno překonává i sitcomy a ve vztahově-rodinných věcech stále vidím Schwartzův producentský rukopis toho lepšího z O.C. Chuck zkrátka zůstává na vrcholu všech přítomných žánrů. Znovu přibylo dlouhotrvajících linek, kde si každá hlavní postava přijde na výraznější prostor a ty vedlejší potěší díky známějším tvářím (Daniel Shaw je díky Brandonu Routhovi fascinující každou svojí scénou). Stále žasnu. Nad tím, že má Zachary Levi nové a nové grimasy, mise pak stále rafinovanější pointy, ale hlavně, že laťka jde posouvat stále výš a výš. 4. série - 90% - Z nesmělého sympaťáka od vedle se vyklubala naprostá jistota. Nové odstíny v pozadí rodičovské minulosti rozkrývá zcela samozřejmě, starosti á la Buy More jsou pak vítanou možností pro nádech a výdech. A vůbec mi nevadí, že se z komediálního špióna stala vztahovka, ve které se občas vyrazí do akce. Obě polohy totiž pořád miluju a v hodnocení to tentokrát stovka není jen proto, že se v epizodických zápletkách trochu ubralo na tempu a nápadech. Celý příběh kolem Volkoff Industries a příslušných osob to ale bohatě vynahrazuje. Ohlášená finální série tak měla dveře dokořán k triumfálnímu závěru. 5. série - 100% - Konec na dosah, hrozba v důsledku maximální, hlášky stále smrtící. Chris Fedak a další scénáristé moc dobře věděli, co dělají, když svěřili Intersect tam, kam svěřili. Na ploše třinácti epizod se totiž odvíjí rozlučkový příběh se vším všudy. S poslední dávkou krásných žen, hrdinských agentů, statečných činů a lásky jako trám. A v zádech jim i tentokrát stojí smrtící Morganovy glosy, adekvátní sebeshazovačná nálada - a Jeffster. Těsně po skončení poslední epizody tak nemůže být v hodnocení nic jiného než stovka jako vyšitá. A srdcová. Goodbye, team Bartowski. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Takže vy po mně chcete, abych byl přítelem přítele expřítelkyně mého nejlepšího přítele?" Jsem šťastný sklerotik, takže pokud mi někdo nahraje do hlavy nějakou databázi, tak si ji vymažu stejně snadno jako zbytek paměti. Ale pokud by mě mělo chránit něco tak sympatického jako agentka Sarah a velkého jako agent Casey, tak bych si asi něco v hlavě nechal. Se zmateným Chuckem a jeho ochrankou se totiž dokážu bavit víc, než v kterémkoli obchoďáku s elektronikou při přátelském pošťuchování s predátory při Black Fridayi. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První řada: 80% Druhá řada: 85% Chucka jsem začal sledovat, když jsem se dozvěděl, že ho mají dávat i u nás. Čekal jsem další sci-fi seriál typu Kyle XY, který by mě opět docela zklamal. Nakonec to ale tak hrozné není. Sci-fi se nakonec víceméně nekoná a krom velmi pochybného okopírování informací do Chuckova mozku a oživnutí jedné z postav už jsem nic extra supervědeckého nezaregistroval. To je docela plus. Postavy jsou sympatické, ostatně to je hlavní přednost seriálu, a akce ujde. Působí to místy jako špionážní mlátička, která se ale nebere zas tolik vážně. Jenom se bojím, že by se seriál mohl časem okoukat.___ Druhá série je o dost lepší.____ Třetí řada a jeji závěr je prakticky fraškou, kde nic nedává smysl, nicméně překvapivě mě to hodně baví sledovat. Dokonalá jednohubka. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Co všechno se děje v obchoďáku Buy More je až k nevíře, stejně jako neskutečně krásná agentka Sarah. 85 % ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Carmichael. Charles Carmichael. Chuck Bartowski je celkom obyčajný chlapík s menom rovnako fádnym ako je jeho život pozostávajúci hlavne z práce v Buy More. Keď sa mu však jedného dňa dostane do hlavy databáza Intersectu, razom sa stáva jedným z najvačších vládnych tajomstiev. Chtiac-nechtiac musí pomaly prenikať do sveta tajných agentov a špionáží, lenže navonok musí byť všetko po starom. S jedinou výnimkou: kvôli ochrane sú mu vládou pridelení dvaja agenti, jeden ako spolupracovník v obchode a s jedným, respektive jednou má predstierať vážny vzťah. Ale skutočne len predstierať? Chuck je veľmi odvážny počin, ktorý v jednej chvíli dokáže spadnúť do osídiel klišé špionážnych filmov, aby z nich o niečo neskôr elegantne vykľučkoval. A práve obrovský nadhľad z neho robí niečo čo stojí za divákovu pozornosť a je len dobre, že si to uvedomili aj jeho tvorcovia. Rozhodne nejde o seriálový priemer, od počiatočného hoci zábavného stereotypu časom urazí istý kus cesty, na moje potešenie sa viac pracuje s postavami a celkovo sa smer ktorým sa uberá dá označiť za nanajvýš sympatický. Za to rozhodne palec nahor. Medzi klasickými 40-minútovými seriálmi veľmi príjemná záležitosť, ktorá pobaví lepšie ako niektoré sitcomy a dokáže dojať zároveň, naviac orámovaná neskutočným finále, ktoré z pohľadu verného fanúšika spĺňa aj tie najprísnejšie kritériá a dáva zabudnúť na občasné výkyvy kvality. Chuck bude skrátka asi vždy srdcovka. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Díky Adamovi Baldwinovi jednoznačně za pět hvězd. Tento živoucí terminátor posouvá seriál ještě kousek dál, než tvůrci zamýšleli. Samozřejmě, že jim šlo o Intersect, databázi CIA a kdoví čeho ještě, v mozku milého nešiky Chucka, samozřejmě, že jim šlo o konfrontaci blba a jeho blbů kamarádů s nástrahami špionáže v moderní válce o technologie. To všechno beru, ale tím, že tam flákli Adama Baldwina, sympatickou kočku Strahovskou a v rolích blbů další borce, to prostě přetáhli na skvělou záležitost, kterou se dá bavit donekonečna. Je to akční, je to veselé a spoustu dalších superlativ, kterými nechci zdržovat. Prostě pecka, kterou bych doporučil každému. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Josh Schwartz, Chris Fedak | Hudba: Tim Jones / intro: Cake - Short Skirt/Long Jacket | Distribúcia: Warner Bros. Television, NBC | Štúdio: Collage Hill Pictures | Počet sezón: 5 (9.1.2015) || Jednoduché, sympatické, zábavné, na jedno použitie. Jedna sezóna síce stačila, ale Yvonnu Strahovskú by som zniesol aj na viac - cez jej meno z Dextra som sa dostal aj k Chuckovi. Vážna rovina z Dexa jej sadla viac. 72% | HD, THX, EN DTS | ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Po první sérii silnější nadprůměr. Dokud se na obrazovce mlátí mezi sebou dvě nádherný baby, Yvonne chodí jen ve spodním a agent Casey vyhrožuje každému v okolí brzkou smrtí, tak je všechno v pohodě a sledování si užívám. Pak ale přijde na rodinné chvilky plné životních mouder a to už není můj šálek kávy, pokud vezmu v potaz, že se jedná o seriál vznikajíc pod záštitou akčního mága McG. První řada: 70% Druhá řada: 50% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sem-tam srandovné výroky geekov pripomínajúce IT Crowd, veselé vedľajšie postavy, sem-tam vydarený situačný humor, ale pre mňa väčšinou len príliš oddychový, stereotypný guláš pomiešaný z ošúchaných motívov - outsider a navyše nemehlo príde omylom k superschopnostiam, nájdu ho tí dobrí a pridelia mu sexi parťáčku, schopného kontrolóra a musí viesť dvojitý život... Veľmi rýchlo ma to omrzelo. Pri dnešnom výbere seriálov obyčajný priemer. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Parádní špionský seriál. Sympatické hlavní postavy Zachary Levi a Yvonne Strahovski. Výborná kombinace humoru a akce. / Viděné epizody z 1-5.série *91.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že se příběh vyvíjel. Na rozdíl například od Bing Bang Theory nebo Jak jsem poznal vaši matku, které jsou poslední dobou tak nějak bez posunu postav kamkoli. Možná to celé mohlo skončit po 4. sérii, ale to by svět přišel o pár skvělých scén dua Jeffster. Stížnosti na nedotažený závěr nechápu, byl vyřčený téměř jasně. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6 dílech: Tenhle seriál si mě získal již po svém pilotu, který přetékal nápady, humorem a docela dobrou akcí. Byl jsem z toho velice potěšen a zatím se zdá, že mám být proč, protože dobrá zábava přetrvává. Pořád je to správná porce humoru, akce a nadhledu. Jen se bojím, že tvůrcům začnou docházet nápady. Všechny epizody jsou přece jenom o tomtéž a děj seriálu se skoro vůbec nevyvíjí. Doufám, ale že si seriál svou úroveň udrží a nápady nedojdou, hlavní konkurent Reaper totiž čeká na každé zaváhání :-)....a je to sranda pořád. 2. série je navíc ještě o stupeň lepší a ke konci se čím dál víc tlačí na pilu. Momentálně se u Chucka bavim asi nejvíc ze všech seriálů z této sezóny a tu celou jeho partičku jsem si zamiloval. 1. série- 80%, 2. série- 90%, 3. série - 100%, 4. série - 60% ()

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama