Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele TomikZlesa k tomuto seriálu (1)

Cestovatel (2007) 

Člověk by až zamáčk slzu když vidí jaký sračky mají u nás úspěch, koukájí na to tisíce lidí a v "nejvyspělejší" a "nejchytřejší" zemi se ruší takhle skvělý seriály. Škoda, minimálně jeste jednu serii bych si s obrovskou chutí dal. Seriál ovšem není dokonalý, řekl bych že scénáristé si vzali těžké sousto a vznikl z toho spíš rodiný seriál o cestovateli v čase, než vědecko-fantastický sirál o cestování časem. Dost špatně tu funguje, resp. nefunguje efekt motýlích křídel atd... bla bla bla..odstavec chytrých keců. Spoiler..např. záchrana lidí co pak obnoví půl města nebo zachrání před smrtí dalších 6 lidí, nemá na vliv skoro žádný dopad, ale vrznutí si o den dýl má dopad tragický :-) je to sice polemizování, ale myslím že na místě. Druhá věc je, že je nereálný takhle měnit budoucnost před očima stovek lidí a nebýt nikým odhalen atd... Ale jak sem zmínil ze začátku je to spíš rodinný seriál, kde se takový věci daj prominout, naví občas dost zabavné a výborné na odreagování. Kevim je obrovský sympaták a škoda předčasného konce, nekonce. Seriál se rozjíždí dost pozvolna a zhruba posledních 4-5 dílů jsou naprosto fantastický ! ()

Reklama

Reklama