Reklama

Reklama

Cashmere Mafia

(seriál)
  • Slovensko Mafia
USA, 2008, 7x42 min

Hrají:

Lucy Liu, Miranda Otto, Frances O'Connor, Tom Everett Scott, Julian Ovenden, Peter Hermann, Matt Salinger, Bonnie Somerville, Lourdes Benedicto (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hlavními postavami seriálu jsou 4 kamarádky už od obchodní školy Mia, Zoe, Juliet a Caitlin. Mia Mason (Lucy Liu) chtěla už od malička vyhrávat a tak se dostala až na vrchol a stala se vydavatelkou Barnstead media, ale za jakou cenu. Zoe Burden (Frances O'Connor) je investiční bankéřka, která má milujícího manžela a 2 malé děti. Juliet Draper (Miranda Otto) je pro změnu prezidentkou akciové společnosti vyznamného řetězu hotelů, která má doma nevěrného manžela a dospívající dceru. A na závěr Caitlin Dowd (Bonnie Somerville) je výkonná vedoucí prodejce v kosmetické firmě. Všechny ženy jsou na vysoce postavených místech a potýkají se se svými denními problémy, ale i s problémy jejich přítelkyň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7 Cashmere Mafia nebyla obětí stávky scénáristů, Cashmere Mafia byla jen nepovedenou snahou nahradit fenomén Sexu ve městě. Ale pokud ty nejzajímavější tváře patřily jen Lucy Liu nebo Marindě Otto, bylo toho skutečně velmi málo, co seriál mohl nabídnout. Za těch sedm dílů byla načrtnuta jen série velmi negativních zápletek na zdánlivě povědomém půdorysu "čtyři kamarádky - každá jiná, všechny profesně úspěšné, ale o soukromí je potřeba si poplkat". Lucy Liu získala nabídku k sňatku, ale byla úspěšnější, než její snoubenec, takže ze svatby sešlo. Zkusila randit s někým, koho jí vybrali rodiče, ale nakonec dala přednost psovi. Miranda Otto se rozhodla oplatit manželovo podvádění stejnou mincí, ale nedokázala to. Chvíli po té to vypadalo tak, že i přesto by bylo dobré za manželství bojovat, bohužel míra lží byla celkově neúnosná. Frances O'Connor odváděla skvělou práci, ale v její firmě vždycky získal povýšení někdo přes postel nebo jednoduše chlap. A Bonnie Somerville? Zkusila být měsíc lesbou, ale po té, co se ukázalo, že její milenka je těhotná a vrátila se ke své bývalé, nezůstalo drahé Bonnie vůbec nic. A pointa toho všeho? Není. Takže existuju důvod, proč se k něčemu takovému vracet? Snad jen proto, že jste vyznavači některé z hereček a chcete je vidět v dražších kostýmech než obvykle. ()

Reklama

Nekromacer 

všechny recenze uživatele

Po pilotu. 70% Kašmírová mafie, takový novodobý Sex ve městě s míň sexu a více penězi. Ale také tím, že se tam zas tak moc neděje, nicméně se musí nechat, že jsem se párkrát zasmál a na konci jsem měl takový uvolněný pocit, že jsem celou dobu nemusel na nic myslet a nic se mi to nesnažilo říct, ergo pro mne ideální seriál na odreagování. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Chce to par epizod, aby ste si hrdinky oblubili. Su to vsetko velmi uspesne zeny, plus vacsinou ich zastihneme v praci alebo vybavovat pracovny hovor a kedze toho maju vela a su trochu v strese, ta uponahlanost sa trochu prenasa aj na divaka a ma pocit, ze strih je este rychlejsi, nez skutocne je. Na druhu stranu je to ale pohodovy serial... a tie 2 vydate maju doma naozaj pekne kusky;) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Slušný potenciál vyhodené do povetria...snaha o Sex v Meste v Lucy Liu sa moc nevydarila, ani moc vtipu nepobrala...ale nechávam otvorené dvierka na ďalšie časti... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama