Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co pro mě znamená Criss Angel? Hlavně tedy to samé, co Copperfield znamenal pro ostatní koncem osmdesátých a začátkem devadesátých let. O to lepší je fakt, že Criss zachází ještě dál a vše představuje ještě líp, v rámci běžných procházek po ulici. Klobouk dolů. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Okázalý floutek předvádí stokrát viděné "triky" s kartami, mizejícími předměty, procházením zdí za prostěradly... a vůbec, hodně věcí se děje za prostěradly nebo novinami. Ona totiž tato street magie je tak přeumělkovaně nápadná, že je až k uzoufání nudné sledovat toho mystického blbečka jak dělá pýár všemožné komerci na účet magie. Takovej Dynamo je alespoň skromný týpek. Jeho šou už za vidění stojí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Criss Pokustón Angel: Mistr ego onanie.. Pozér ověšený řetězy? Bezpochyby. Obstojný kaskadér? Možná. Mistr magie? Ani omylem. To spíš kluci ze střižny. Zajímaly by mě dvě věci. Kolik na hodinu berou ti komparzisté za roli “náhodný kolemjdoucí + překvapeně se tvářící dement" a kdo z těch vás, co tomu věří, ještě píše před Vánocemi Ježíškovi a když pak něco nedostane, tak jde pětadvacátého na poštu dělat rozruch, že mu rozkradli zásilku.. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Criss Angel. Už to jeho jméno zní magicky. Týpek s černými vlasy, ověšený vším možným, vypadající jako nějaká slavná rocková hvězda. Nejspíš jsou ty jeho úžasné triky a kouzla nahrané a dopředu do detailů promyšlené, jako precizně napsaný scénář, ve kterém má každý, od hlavního herce, až po komparz, přesně napsanou roli. To, co vidíme my, diváci, je nejspíš dokonale zmanipulovaná, upravená a sestříhaná verze. Perfektní iluze a dokonalé herectví všech zúčastněných osob. Ale co. To nic nemění na tom, že to, co předvádí, byť jakkoli upravené, je fascinující. Velmi by mne zajímalo, kdybych se ocitla mezi těmi, které si do svých kouzel vybírá, jak by to fungovalo. Dal by mi do kapsy nějaké ty prachy a řekl, kam si mám stoupnout a co dělat? Nebo bych byla skutečně, opravdově překvapena a šokována, aniž bych musela svůj údiv předstírat? Nevím. Criss Angel to dělá pro údiv a obdiv lidí za obrazovkami, tak se nebudu snažit zjistit, co je zatím vším. Jeho iluze mu vycházejí dokonale a nebudu si je kazit tím, abych přemýšlela, co je za tím. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám,že všichni chápou,že tu nejde o žádná kouzla ale podplacené komparzisty a počítačové triky (i když podle komentářů zjevně ne).Každopádně já toho pozéra,co neustále nezapomíná koukat do kamery "tajemným"pohledem a připomínat,jaký je mág,nemůžu ani cítit.Nezlobte se na mě,ale čtyři,pět hvězdiček?To je demence.PS:Onen mág ani netuší,že krev není růžová,hm.Tohle se fakt může líbit vážně jen úplným ekzotům (a to se na mě nezlobte,ale doporučuji vám zajít si na psychiatrii) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Are you READY? ptá se nás na začátku každého dílu tento kouzelník, který mi připomíná Copperfielda. Jistě, trochu temnějšího a více cool, ale triky má stejně přesvědčivé. Pár věcí ale tomuto týpkovi nemůžete upřít - své řemeslo opravdu dělá rád a umí ho (na většinu triků prostě jen zírám a fakt těžce nechápu, jak tohle někdo dělá, viz chůze po vodě či levitace) nejen provést, ale i prodat. On je opravdový šoumen, na kterém je vidět, že ho fakt baví, když lidi na jeho triky jen zírají. Prostě a jednoduše, lhal bych sám sobě, kdybych zde neudělil plný počet. P. S. A nechápu ty negativní výkřiky, které se zde vyskytují. Fakt, že to jsou triky a že opravdu neumí kouzlit je snad jasný i 5letému děcku, ale tady jde o to, že to umí prodat a že ty triky vypadají reálně. Copak Copperfield opravdu umí kouzlit? Někteří by se nad sebou měli holt zamyslet… ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Criss Angel je největší podvodník, vedle kterého vypadá i David Copperfield jako vyjukaný žáček, co podvádí v kartách. Criss chodí po vodě, nechá zmizet slona, unikne z hořícího auta, létá atd. Je toho strašně moc a vypadá to pokaždé fantasticky. Ať už své falešné triky dělá jakkoliv, tak má můj nezměrný obdiv, protože dokáže zaujmout či dokonce strhnout diváky a doslova je přikovat k televizním obrazovkám. Mistr magie rozhodně ne, v pravém smyslu slova spíš mistr MANIPULACE. Ale co na tom, když to tak baví. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou věc, neviděl jsem. Nechť se nad tím Enžlem uzavře zem. Čaroděj, homoděj, čáry homoděj, čaroděj, homoděj, čáry homoděj, čaroděj, homoděj, čáry homoděj, bogaj bogaj boga bogaj čáry homoděj. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Harryho Potrata se dočkali pokračování své milované série: Harry po všech těch peripetiích s Voldemortem zamířil zpět mezi mudly, začal chodit do posilovny a do kadeřnického salónu, plastičtí chirurgové odstranili jizvu z čela, laserová operace si poradila se slabým zrakem, špendlík na hajzlíku prorazil ušní boltce a připravil tak místo pro vyteplené šperky, z šatny metalové kapely byly zcizeny hadry, najali se ochotníci jako "příbuzní", co si jakože napětím ohryzávají nehty a za pár babek kompars, hodnocený podle toho, jak užasle dokáže valit bulvy a nadšeně jásat. Harry pózuje, machruje a dělá se děsně kůůl, puberťačky hystericky ječí, zvlhlé v choulostivých partiích, a fachmani z filmařského fochu ukazují, že jsou skuteční kouzelníci. 35% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání s Davidem Copperfieldem. Zejména v tom, jak jde kupředu i svět magie a kouzel. Mně osobně je sympatičtější Davidův styl, kdy měl svůj vlastní pořad, svůj svět. Criss dodal kouzlům moderní vzhled, chodí po ulicích, jeho pořad je dynamičtější a on v něm vypadá jako emařský metalista. Proti gustu... Je to blázen, pošuk, ale svoji práci dělá precizně. V mnoha případech je nutné sám sebe přesvědčovat, že jde o pouhou iluzi. Až tak přesvědčivě některé kousky vyznívají. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím mezi třema a čtyřma hvězdičkama. Je to rozhodně šou, ale skoro pokaždé až moc šou. Chriss je totiž hlavně také herec a exibicionista se skvělým talentem pro iluzi. Musim přiznat, že za vším vidím pouze trik optický klam a v podstatě podvod, ale zase musim přiznat že mě občas dostane a fakt nechápu, takže určitě respekt Criss ()

Reklama

Reklama