Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Are you READY? ptá se nás na začátku každého dílu tento kouzelník, který mi připomíná Copperfielda. Jistě, trochu temnějšího a více cool, ale triky má stejně přesvědčivé. Pár věcí ale tomuto týpkovi nemůžete upřít - své řemeslo opravdu dělá rád a umí ho (na většinu triků prostě jen zírám a fakt těžce nechápu, jak tohle někdo dělá, viz chůze po vodě či levitace) nejen provést, ale i prodat. On je opravdový šoumen, na kterém je vidět, že ho fakt baví, když lidi na jeho triky jen zírají. Prostě a jednoduše, lhal bych sám sobě, kdybych zde neudělil plný počet. P. S. A nechápu ty negativní výkřiky, které se zde vyskytují. Fakt, že to jsou triky a že opravdu neumí kouzlit je snad jasný i 5letému děcku, ale tady jde o to, že to umí prodat a že ty triky vypadají reálně. Copak Copperfield opravdu umí kouzlit? Někteří by se nad sebou měli holt zamyslet… ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem rád sledoval David Copperfielda při jeho trikách či kouzlech. Vždycky se mi líbil. Criss Angel je taková druhá osoba v tomto oboru. Mě se to líbí. A je jedno, že to není skutečné kouzlo ani žádná magie. Ať si ti lidé říkají jak chtějí. Důležité je, že ikdyž je to trik, tak kolik z vás ho dokáže? Působivé. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Harryho Potrata se dočkali pokračování své milované série: Harry po všech těch peripetiích s Voldemortem zamířil zpět mezi mudly, začal chodit do posilovny a do kadeřnického salónu, plastičtí chirurgové odstranili jizvu z čela, laserová operace si poradila se slabým zrakem, špendlík na hajzlíku prorazil ušní boltce a připravil tak místo pro vyteplené šperky, z šatny metalové kapely byly zcizeny hadry, najali se ochotníci jako "příbuzní", co si jakože napětím ohryzávají nehty a za pár babek kompars, hodnocený podle toho, jak užasle dokáže valit bulvy a nadšeně jásat. Harry pózuje, machruje a dělá se děsně kůůl, puberťačky hystericky ječí, zvlhlé v choulostivých partiích, a fachmani z filmařského fochu ukazují, že jsou skuteční kouzelníci. 35% ()

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych Kryse Andžela zase tolik nezatracoval. Někdo třeba věří v Boha, druhý v Alláha, jiný zase tomu, že Krys je opravdu mág. Podle mne je to spíše zakladatel sand-metalu (na konci tam ukazuje ty svoje svaly na poušti a řve bláboly). Jo, a oficiální text distributora o jeho "kouzlech" mluví za vše: Toto je sestřih těch nejbláznivějších a nejneuvěřitelnějších momentů. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Criss Angel umí, ale stále tomu nevěřím.. Člověk co odchytává na ulici ,,náhodné,, lidi.. přelétává z budovy na budovu, levituje atd.. jako sorry, ale na to nenaletím.. Copperfield to je alespoň Pan kouzelník co měl svoji úroveň.. I tak dávám 2z5 což si zase jako zaslouží ne že ne, ač se mi postupně tento ,,magič,, přejídá víc a víc.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama