Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Velikonoční vajíčko (S04E13)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Scénář:

Karel Žalud

Kamera:

Jan Müller

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Pat z hojdacieho kresla pozerá televízny program o veľkonočných zvykoch a čaká na Mata, aby si mohli užiť sviatočnú atmosféru. Mat prichádza s plnými rukami veľkonočných vecí. Pri manipulácií s korbáčom sa stane nehoda a všetky veľkonočné vajíčka sú poškodené. A keďže veľkonočné sviatky bez ozdobne maľovaného vajíčka sú nepredstaviteľné rozhodnú sa vyrobiť si ho sami. (pravo)

(více)

Recenze (30)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velikonoční svátky řadím v oblíbenosti hned za Den upálení mistra Jana Husa a těsně před Den obnovy samostatného českého státu. Jen jsem si nikdy neuvědomil, že výroba kraslic může být tak pekelně složitá, dokud se do akce nepustili dva odborníci svéhlavě opovrhující vším, co připomíná snadné řešení problému. Jako vždy jsem se pobavil, odnesl jsem si spoustu inspirace pro své amatérské kutilství a rozhodně chci tu flexku, která bez zaváhání rozpůlí svěrák. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třebaže zde se jedná patrně o díl, kde dochází k nejmenším materiální ztrátám, které tihle dva způsobují, tak jejich vliv na naše národní hospodářství je nezpochybnitelný. 89 procent lidí to hodnotí kladně. A to chceme žít v pěkné a blahobytem a spokojeností oplývající zemi! ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Reklama

Reklama