Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Štíhlá linie (S04E14)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Obsahy(1)

Pat a Mat sa po výdatnom a kaloricky bohatom jedle rozvalili v kreslách. Mat na stolíku zbadá časopis Fit- o zdravom životnom štýle a vtedy si uvedomí, že trpí nadváhou. Spolu s Patom si časopis prelistujú a rozhodnú sa si zaobstarať cvičebné náradie a zmeniť svoj jedálny lístok. Najprv si však musia zmerať obvod pásu a zistiť terajšiu hmotnosť. Údaje sa teda zaznamenajú a môžu začať pracovať na svojom zoštíhlení. Ale zhodiť nadbytočné kilogramy vôbec nie je jednoduché. (pravo)

(více)

Recenze (23)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezlobte se na mne, ale hubnutí se přeci do A je to nehodí ani za mák. Každopádně musím objektivně uznat, že se mi ta jejich sklepní udělátka celkem líbila, stejně jako závěrečná pointa... 70% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se rozhodnou shodit pár nadbytečných kilo a pustí se do toho s pořádnou vervou. Upraví jídelníček, ve sklepě si udělají posilovnu a makají. Jenže v noci je hlad. A po něm se nedobře hubne. Výborný díl s výtečnou hudební složkou a úžasnými gagy. Paráda. Hudba: Petr Skoumal ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat nám vlastně tímhle dílem dávají nahlédnout do těžké reality a pohled na nás samé, jak to asi vypadá v případě, že se snažíme zhubnout "chozením" do fitka. Zase se prostzě rozežereme. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je väčší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti. A za každým ma nadmieru potešili. Lenže po čase to už bolo streotypné . Lebo stále niečo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné. Tak preto 85 % ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat zjišťují, že už se skoro nevejdou do kalhot a tak se rozhodnou radikálně překopat svoji životosprávu. Nejprve si ve sklepě vybudují profi tělocvičnu s řadou originálních posilovacích strojů a pak na nich dřou do úmoru. I přes tvrdý tréninkový režim se jim nepodaří zhubnout ani deko, ale díky svému nápadu se s tím vypořádají se ctí. Mezi novějšími díly se tento řadí k těm zábavnějším jen mě trochu mrzela absence klasického hudebního motivu a neustálé opakování cvičebního procesu. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama