Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Autodráha (S04E16)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Obaja si zakúpili autodráhu Big racing- super steering system a u Pata sa ich snažia poskladať, aby si mohli zapretekať s autíčkami. Ale keďže jednotlivé dielce zapojujú ako im to príde do ruky, tak sa potýkajú s problémami ohľadom prekážok v stavbe dráhy. Nakoniec to vyriešia a postavia si obrovskú autodráhu a môžu začať pretekať. Ale neustále problémy s funkčnosťou autodráhy dovedú týchto kamarátov k naozaj podivuhodnému riešeniu. (pravo)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto sa už len vezie na vlne úspechu pôvodných častí. Séria z roku 2003 zďaleka nedosahuje originality, výnimočnosti a humoru prvých dielov. Animácie sú stále skvelé, ale príbehu dochádza dych. "Autodráha" je tak pre mňa len pripomienkou kvalitného českého animovaného seriálu, ktorý som kedysi dávno mal tak rád. "Pat a Mat"?! Ja si to dodnes pamätám pod názvom "A je to!". *** ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To je neskutočné, ako si v tomto prípade dokázali Pat a Mat poradiť :) Na konci som sa tak zasmial, že mi skoro zabehlo. Hneď mám krajší deň :) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěl mít tak dlouhou autodráhu jako tady páni kutilové. To mi připomíná, že půjdu asi brzy prohledat všechna zákoutí naší půdy, jestli by se tam ještě nějaká autodráha z dob mládí našla. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kluk jsem hrozně toužil po autodráze, ale za to, co s ní spáchali Pat a Mat, bych vraždil. Ale nápady měli dobré, jen to prostě nevyšlo. No hlavně že byli nakonec spokojeni. Hudba: Petr Skoumal ()

exhoubus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jeden ze slabších dílů. V těchto nových dílech mi připadá, že Pat s Matem už nejsou tak nešikovní, jako byli dřív. A to je škoda. Obzvlášť v tomto díle mi připadalo, že se v něm vůbec nic nedělo. Ale protože jsem viděl i horší díly, je to pořád na ty tři hvězdičky. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

Reklama

Reklama