Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Rogalo (S04E19)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Ladislav Pálka

Kamera:

Zdeněk Krupa

Obsahy(1)

V jeden pekný slnečný deň prichádza Pat k Matovi s nápadom vyskúšať si lietanie rogalom. Mat sa pre tento nápad taktiež nadchne a rozhodnú sa zostrojiť si vlastné rogalo, aby si mohli vychutnať pocit letu aj reálne a nielen prostredníctvom televíznej obrazovky. Urobia si náčrt rogala, pripravia materiál, nástroje a môžu začať pracovať na uskutočnení svojho sna zalietať si. (pravo)

(více)

Recenze (24)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pánové dostali touho vzlétnout do oblak. To samozřejmě v podání těch dvou výtečníků nemohlo být jenom tak a taky, že nebylo. Jako tvůrce projektu bych je určitě nechtěla ani za zlaté prase. Ale jedno se musí nechat, s nářadím jim to jde na výbornou, takže z pracovní výchovy by měli jedničku. Zkrátka a dobře, improvizaci se meze nekladou a oni dva šikulové to neustále neúnavně dokazují. Taky jsem se díky nim dozvěděla, že balkón může být účinná startovací rampa. Jen ta vzletová plocha se musí patřičně upravit, aby vyhovovala potřebám letounu. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden doktor na stáži navštívil miesto nazývané honosne mentálny inštitút a pýta sa jedného pacienta: "Ako ste sa sem dostal? Aká je povaha vašej choroby?" "No, začalo to tým, že som sa oženil. To som nikdy nemal robiť. Vzal som si totiž jednu vdovu, čo mala dospelú dcéru, ktorá sa teda stala mojou nevlastnou dcérou. Keď prišiel na návštevu môj otec, tak sa do nej zamiloval a potom sa s ňou oženil, takže moja nevlastná dcéra teraz bola mojou nevlastnou matkou. Potom sa mojej žene narodil syn, ktorý bol samozrejme tiež otcov švagor, pretože to bol brat jeho manželky. No, ako som vám hovoril, moja nevlastná dcéra bola tiež moja nevlastná matka, takže jej malý brat bol teraz i mojím strýkom. No, a z toho tiež vyplýva, že moja žena, ktorá je matkou mojej nevlastnej matky, je tiež mojou babičkou a ja som jej vnuk. Ale to nie je všetko. Pretože mám za ženu nevlastnú babičku, nie som len jej manžel a vnuk, ale som tiež svoj dedko. Teraz už chápete, prečo som tu?" ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat míří do oblak a možná ještě víš anebo by si to alespoň oba moc přáli. Trochu zábavy si užijeme jen, když se ti dva začnou ohánět motorovou pilou, ale jinak je to slabota. Tahle epizoda má jeden z nejslabších závěrů. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama