Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Černá bedýnka (S04E04)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Obsahy(1)

Pat si zaobstará záhadný prístroj a privolá k sebe Mata. Mat sa prístroju čuduje a preto mu Pat ozrejmí, že sa jedná o starožitný fotoaparát. Rozhodnú sa ho vyskúšať, ale prekvapí ich jedna zvláštnosť prístroja a tak musia niečo vymyslieť, aby sa mohli fotografovať. (pravo)

Recenze (16)

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako fotograf jsem se véééélmi bavil :D Sám jsem s takovým krámem pracoval, a vím jaksi taksi jak to chodí. Docela kouzelníci - udělali fotku na osvětlenej film, a dokonce správně exponovanou :D ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se bez kaskadérských kousků nedokáží ani vyfotit. Než se dopracují k dokonalému snímku musí si poradit s řadou komplikací jako jsou neposlušný stativ, problematické zaostření nebo fyzikální zákony světla. Tenhle díl se mi hodně líbil a to především díky závěrečnému rozuzlení. ()

Reklama

Reklama