Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Skleník (S04E08)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Pat a jeho kamarát Mat sa rozhodnú, že si na dvore u domu postavia skleník. Na uskutočnenie svojho cieľa musia preukázať projektantské, architektonické a murárske schopnosti. Stavba skleníka im ide pomerne svižne, ale vlúdila sa chybička. (pravo)

Recenze (18)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Oproti starým častiam mi dosť vadil soundtrack na ktorý si nie a nie zvyknúť. Viem, že tento je podobný, ale zvyk ... Bacha na zavárané paradajky (či čo to bolo) vedia zlikvidovať celý skleník xDD ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jeden z těch nejlepších nových dílů Pata a Mata, kde dělají čest své přezdívce "Kuťáci" a postaví skleník, samozřejmě že to ale nebude jen tak. Až na tu pointu kvalitní dílo. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat objeví v časopise luxusním skleník ze zavařovaček a tak se hned pustí do jeho výstavby. Během práce však narazí na několik problémů - nedostatkem materiálu počínaje a zatvrdlým betonem konče. Po důkladné přestavbě míchačky přeci jen skleněný domek dokončí, ale radují se z něho jen pár minut. Průměrný díl s pěknou destrukční scénou na závěr. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama