Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Gilbertových se umí bavit a navíc je velice soutěživá. Jako každý rok se sjíždí k tradičnímu rodinnému turnaji, tento rok se koná již pětadvacátý ročník. Nejmladší Dil, který ještě nikdy nad svými staršími sourozenci, bratrem Gilem a sestrou Lil, nevyhrál, tentokrát přijíždí v doprovodu své nové atraktivní a velmi energické přítelkyně Katherine. Nikdo z rodiny netuší, že letošní ročník bude opravdu výjimečný a plný překvapení. Jako každý rok se soutěží v pěti disciplínách, z nichž dvě volí rodiče a další pak sourozenec, který ji do poslední chvíle tají, aby ostatní nemohli trénovat. Přes spoustu smíchu však začíná být jasné, že ne všechno je mezi sourozenci v pořádku, zejména pak mezi Dilem a Gilem, kteří si nedokáží odpustit vzájemné křivdy, a to nejen ty utrpěné během předchozích turnajů. Jak se vztahy, výčitky a vzájemné soupeření vyostřuje, pomalu vyplouvají na povrch nejen některá více či méně vážná rodinná tajemství, ale někdy také překvapení zcela nečekaná, jako když se uprostřed jedné z disciplín objeví ve dveřích neznámá dívka a prohlásí, že je dcerou Lil. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jednom rodinném setkání a jedné rodinné soutěži. Gilbertův pohár chce získat každý ze tří sourozenců, ale nemladší Dil, který rodinný pohár nikdy nevyhrál, má největší motivaci. A na základě tohoto klání se odvíjí celý děj. A k mému překvapení to bylo dost dobře kouzkatelné a film velmi rychle odsýpal. Prostě svižná komedie, která místy i pobaví a rozhodně nenudí, tedy alespoň mě nenudila. Taková solidní televizní komedie pro nudné odpoledne jako dělaná. Takže dějově je to docela dobře zvládnuté, žádná větší zápletka tam není, spíše se to točí kolem toho rodinného setkání a kolem vztahů mezi sourozenci a jejich rodinami. Po herecké stránce se na tom snad ani nic zkazit nedalo, takže pohoda. Prostě takový čistý solidní filmový průměr, je to za tři hvězdičky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Televizní komedie, která je sice pohodová, ale všichni poněkud přehrávají své party, takže občas působí jako lehce zastydlí puberťáci. Navíc se toho neděje zase tolik, aby to dokázalo udržet pozornost diváka, nebo ho dokonce rozesmát. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud přihlouplá velmi americká komedie. 1) Jeden z těch amerických filmů, kde nevíte, jestli jde o parodii amerického způsobu života anebo to tvůrci mysleli s tou legrací vážně. Obávám se, že správná je ta druhá možnost. 2) Černooký "hottie" již 32letý (!) Christopher Gorham (nejmladší bratr Dil) mě udržel u obrazovky. Sláva mu. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Úspěšný člověk může vyrůst jen z úspěšně fungující rodiny. Tak tohle se mi vrylo do paměti při sledování tohoto, dle mého mínění, poměrně úspěšného dílka. Člen takovéto rodiny se umí ve většině případů správně rozhodnout, dobře hodnotí životní situace a s podporou rodiny úspěšně absolvuje "očistec" nazvaný ŽIVOT. Každému, kdo se narodí do takovéto rodiny závidím, já jsem bohužel to štěstí neměl / narodil jsem se do rodiny, která moc přemýšlí / , ale i tak mám takovéhle filmy rád ... silnější 3. ()

Killy 

všechny recenze uživatele

Taková oddechová komedie :) Je pravda že trošku chybí nějaké lepší hlášky, zapamatovatelné scénky...vlastně kdybych měla film odvyprávět tak to asi nezvládnu jinak než "rodinný chaos na rodinném setkání" ... každopádně asi ani příště nepřepnu program na něco jiného. ()

Reklama

Reklama