Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokaždé, když dojde ve vesmíru k mohutnému výbuchu meteoru, vyrazí směrem k Zemi zvláštní druhy slunečních bytostí. Dutch Fallon sleduje tyto stvůry od doby, kdy se poprvé setkal s jejich hněvem a navždy mu to změnilo život. Do svého pátrání zatáhl i svého kamaráda hasiče Jakea. Oba má ale ve svém hledáčku agent Cooke, který je chce obvinit ze žhářství. Během vyšetřování série nevysvětlitelných smtících požárů postupně narůstá nedůvěra v agentovy závěry a zjišťuje se, že všechno je vlastně úplně jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Klasickej televizní nádor, kterej vždycky najdeš v TV ve všední den odpoledne, zrovna když nikdo nemá čas koukat a všichni jsou v práci radši. Ovšem, když zrovna nic nedavali v roce 2007, tak sis to tam rád nechal, protože ješte nebyly platformy tak provalený, takže chápu dvojhvezdičkáře a nadšence tohoto filmu a určitě to má svůj tajný klub někde, ale lidi se stydí. Lidi nestydte se. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa nestačil čudovať, čo to pozerám za príšernú hlúposť. Lepší scenár by snáď napísalo i osem ročné decko! O nejakých hereckých výkonoch nemôže byť ani reči, pretože to čo tam tí ľudia predvádzajú je blamáž. Filmové triky sú hlboko pod úrovňou nizkorozpočtových seriálov typu Xena. Skrátka, šetrilo sa kde sa dalo a tak to aj dopadlo. "Fire Serpent" je príkladný filmový odpad! ()

Reklama

F.Sucre odpad!

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt, že rozpočet byl opravdu malý, obsazení nebylo téměř žádné, čímž i výkony spadaly do nulových koutů, tak mi z toho stejně a stejně vychází naprosto bezduchá slátanina, která nemůže zaujmout (a ani vystrašit) nikoho, kdo má alespoň trochu všech 5 po hromadě. Neznám produkci pana Johna Terleskyho a ani znát nechci, ale prosím ať se dá raději na golf nebo něco, co mu určitě půjde lépe. Film to totiž rozhodně nebude. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pripravoval som sa na totálnu sračkovinu, takže myslím, že práve tým som sa obrnil proti totálnemu sklamaniu a vydržal som film celkom v pohode. Ale inak je to krásny príklad ako sa dá v dnešnej dobe strápniť. Lepšie triky sa už používajú aj v regionálnych televíziách a príbeh taký, že by to vypískalo aj malé dieťa. Horrorové scény nulové, najviac som sa bál vtedy, keď som pomyslel, že to mám dopozerať do konca. Ale snaha bola. 20%. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Noční můra pro všechny hasiče. Splněný sen pro všechny pyromany. To všechno je prapodivný tvor z vesmíru, který si zřejmě hrál v dětství často se sirkami. Název filmu označuje tohoto tvora za hada. No jestli chcete, ale tohle kamarádské stvoření se většinou pohybuje jako jiskra a hada to může lehce připomenout v jediné scéně. Vždyť ani nemá rozeklaný jazyk! :-) Na filmu Ohnivý had není zřejmě nic, co by stálo za pozornost odborníků z čsfd. Celý příběh o živé pochodni z vesmíru je podávám v extrémně tupém scénáři, který je ozdoben příšernými dialogy (agentka FBI k postřelenému muži, který si drží krvácející ránu: ,,Jste v pořádku?"). Efekty, herci i všechno ostatní stojí za starou belu. Než to vidět znova, to radši strčit nohy do ohně. Podobné filmy: Duch ohně (2002) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama