Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokaždé, když dojde ve vesmíru k mohutnému výbuchu meteoru, vyrazí směrem k Zemi zvláštní druhy slunečních bytostí. Dutch Fallon sleduje tyto stvůry od doby, kdy se poprvé setkal s jejich hněvem a navždy mu to změnilo život. Do svého pátrání zatáhl i svého kamaráda hasiče Jakea. Oba má ale ve svém hledáčku agent Cooke, který je chce obvinit ze žhářství. Během vyšetřování série nevysvětlitelných smtících požárů postupně narůstá nedůvěra v agentovy závěry a zjišťuje se, že všechno je vlastně úplně jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

má cenu tady u toho psát SPOILER?? mám panickou hrůzu z hadů, ale ŽIVÝ oheň co na sebe vezme "podobu" hada a nechá se zničit, čím jiným než OBYČEJNÝM ohněm, mě nedokáže vyděsit, bohužel ani pobavit PS. Ty drahé boty chci, prodám je :-) [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Normalne by to melo byt na odpad, ale lidi, sakra, vzdyt je tam "ohnivej had"... Takova vec si dve hvezdicky zaslouzi! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pripravoval som sa na totálnu sračkovinu, takže myslím, že práve tým som sa obrnil proti totálnemu sklamaniu a vydržal som film celkom v pohode. Ale inak je to krásny príklad ako sa dá v dnešnej dobe strápniť. Lepšie triky sa už používajú aj v regionálnych televíziách a príbeh taký, že by to vypískalo aj malé dieťa. Horrorové scény nulové, najviac som sa bál vtedy, keď som pomyslel, že to mám dopozerať do konca. Ale snaha bola. 20%. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa nestačil čudovať, čo to pozerám za príšernú hlúposť. Lepší scenár by snáď napísalo i osem ročné decko! O nejakých hereckých výkonoch nemôže byť ani reči, pretože to čo tam tí ľudia predvádzajú je blamáž. Filmové triky sú hlboko pod úrovňou nizkorozpočtových seriálov typu Xena. Skrátka, šetrilo sa kde sa dalo a tak to aj dopadlo. "Fire Serpent" je príkladný filmový odpad! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Můj původní komentář k tomuto filmu mi kupodivu stále nebyl smazán, ale i tak ho radši upravuju, protože ta sprcha vulgarit mi ujela když jsem byl totálně ožralej. K filmu se nehodlám vyjadřovat ani tentokrát, jenom to celé hodlám zabalit do rádoby korektnějšího a vznešenějšího hávu. He, he, he.5% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zhruba po 15 minutách sledování (s nevěřícným úžasem) jsem usoudila, že můj čas je příliš vzácný, abych ho trávila koukáním na takovou peachovinu. Ale jako parodie (na okouknutí s partou kamarádů) by to mohla být záležitost k počůrání:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +docela napínavý, akce byla v pohodě a herci taky -nabídne celkem směšné efekty/// Snesitelný, dá se přežít. Nejzajímavější je asi ten příběh, respektive jeho spiklenecký nádech nečeho velkého. Dokonce nemá ani příliš nelogičností a na TV film je to slušný průměr. Viděl jsem mnoho horších trapáren, tahle byla ještě koukatelná./// Celkem 45%/// ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla sakra trapna zalezitost... Triky desivy, dialogy otresny a herecky vykony, skoda mluvit (psat). Ale muzete to vzit jako rozkosnou oddechovku, ja sem se parkrat zasmala, kdyz "trikari" splodili nejakou prisernost a ocividne to mysleli vazne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Terlesky nám zase ukazuje že neumí dát dohromady akčnost a zábavu. Místo tohl nám servíruje akčnost a nudu. tenhle film je nepovedený, každopádně má pár dobrých scén který mě nutí dát aspoň 35%. Efekty mi přišli u Cinetelu na úrovni, takže jsem zklamán zas tak nebyl. Ale měly vyměnit režiséra protože Terlesky je fakt děsnej vykleštěnec. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Noční můra pro všechny hasiče. Splněný sen pro všechny pyromany. To všechno je prapodivný tvor z vesmíru, který si zřejmě hrál v dětství často se sirkami. Název filmu označuje tohoto tvora za hada. No jestli chcete, ale tohle kamarádské stvoření se většinou pohybuje jako jiskra a hada to může lehce připomenout v jediné scéně. Vždyť ani nemá rozeklaný jazyk! :-) Na filmu Ohnivý had není zřejmě nic, co by stálo za pozornost odborníků z čsfd. Celý příběh o živé pochodni z vesmíru je podávám v extrémně tupém scénáři, který je ozdoben příšernými dialogy (agentka FBI k postřelenému muži, který si drží krvácející ránu: ,,Jste v pořádku?"). Efekty, herci i všechno ostatní stojí za starou belu. Než to vidět znova, to radši strčit nohy do ohně. Podobné filmy: Duch ohně (2002) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Klasickej televizní nádor, kterej vždycky najdeš v TV ve všední den odpoledne, zrovna když nikdo nemá čas koukat a všichni jsou v práci radši. Ovšem, když zrovna nic nedavali v roce 2007, tak sis to tam rád nechal, protože ješte nebyly platformy tak provalený, takže chápu dvojhvezdičkáře a nadšence tohoto filmu a určitě to má svůj tajný klub někde, ale lidi se stydí. Lidi nestydte se. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už když jsem film viděl poprvé, měl jsem co dělat, abych ho viděl do konce. No a i tentokrát jsem u toho několikrát málem usnul. Za ty roky jsem už viděl celou řádku béčkových – céčkových hororů, které hraničí s odpadem, přestože jejich námět nevypadal zprvu vůbec špatně a tento kousek je toho zdárným příkladem. Tím nechci říct, že by scénář byl nějak zvlášť dobrý, ale přece jenom mě oficiální text distributora zaujal. Nápad se slunečním tvorem rozsévajícím ohnivou zkázu je docela originální, ale jeho zrealizování dopadlo téměř katastrofálně. Rozpočet 2 000 000 dolarů se ukázal jako hlavním důvodem neúspěchu a hned v závěsu za ním, byla neschopnost režiséra. Za celou dobu (snad kromě úplného začátku) nedokázal vytvořit potřebnou atmosféru, která by alespoň trošku zmírnila to trápení, které pocítí každý divák, jenž se na tento film podívá. Spíše než horor to mnohdy připomíná spíše nepodařený pokus o natočení jakési scifi komedie, při které se dočkáme několika velice špatných speciálních efektů. Digitální paskvil v podobě počítačově udělaných „gore“ scén a svítících očí nevyděsí ani osmileté děcko. 20% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Išiel som do tohto filmu s tým, že žiadna sláva to nebude a ani nebola. Herci prehrávajú na plnej čiare a to i Nicholas, ktorého mám zafixovaného ako Alexa v Buffy, tam bol sympatický a zábavný, tu ma iritoval. Príbeh tu prakticky ani nebol a to čo tu aj bolo povedané, tak to bola riadna kravina. Dialógy hlúpe, triky lacné a scenár klišéovitý. Dávam 2* a to len kvôli tomu, že som videl i horšie filmy. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Možná na Nově to uvedou jako velkou premieru na nedělní odpoledne. Ja to uvedu jako naprostou slataninu a nudu do odpadu! ()

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Špína a hnus, naprosto jantarský triky a herci by zasloužili pořádně proplesknout...ne, to by jim stejně nepomohlo. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tento film bych neházel do žádné škatulky odpadů či něčeho podobného. Ano! přiznávám, sice trochu pokulhávájí s vizuálními efekty, ale jen proto je nepošlem šupem do pryč. Námět je to vskutku zajímavý, film se snaží být propracovaný i scénář je vydařený a herecké výkony byly ucházející. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám, protože jsem viděl už horší filmy (ale ne o moc). Nápad dobrý proč ne, ohnivá potvůrka, která by ráda baštila hořlavé věci, ovšem chtělo by k tomu nápadu udělat něco jako scénář, který má trochu hlavu a patu. Nechybí klišé všichni jsou pitomí a jenom několik osvícených ví co dělat, vláda o tom ví a ještě to podporuje, moudrý stařík a učenlilvý mladík, mladá žena tam být musí, protože závěrečná objímačka je nezbytná. Triky na úrovni prvního ročníku filmové akademie a totální antiherectví (od Sandrine Holt bych čekal víc) to sráží na úroveň extrémní blbosti, u které člověka ani nezajímá jak to skončí, protože je jasné, že konec filmu bude stejně přihlouplý jako celý děj. hodnocení 10 %. ()

Reklama

Reklama