Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne jedenáctiletá Unna objeví v domě dědečka, kterého odvezou do nemocnice, zvláštní amulet. Dědeček jí později vypráví, že ten dostal od šamana a že by mu mohl pomoci vyléčit se. Unna chce dědovi pomoci, a tak se jí díky kouzlu podaří dostat do pravěku, kde by mohla nalézt lék pocházející ze dřeva vzácného stromu, který by dědu zachránil. Tady se se za dramatických okolností seznámí se stejně starým chlapcem Nuukem, který jí při hledání zázračného stromu pomáhá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +zpracování, kostými, příroda, hudba -slabší dialogy/// Pěkný a hlavně neškodný film pro děti. Být mi kolem 12 let, tak docela hrozí, že tento film se pro mě stane tím nezapomenutelným z dětství. Navíc děj není nijak infantilní (snad jen trošku naivní) a samotná Unna je dost přesvědčivá a chytrá, což se mi líbilo. Navíc se herečka podobá Lucince z Narnie (jestli tomu náhodou nepomohl dabing). Škoda že nedošlo na konfrontaci pravěkých lidí se současnou civilizací. Rozhodně však mohu doporučit./// Celkem 74%/// ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Sympatický film pre deti??? Nevýrazné až odpudivé vedľajšie postavy, skratkovitý scenár, ktorý by pri hlbšom rozpracovaní mohol byť veľmi dobrý, takto ostal len naivný až nudný. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Je to asi jeden z prvních filmů natočených Finskem co jsem viděl. Poměrně pěkná dětská fantasy. Cestování do hluboké minulosti, něco jako návštěvníci, ale opačným směrem, pěkná hudba. Jednoduchý rodinný film, který si na nic nehraje. Režisérka Saara Cantell ()

pend 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný snímek nejen pro děti, malá holčička se kvůli dědečkovi vydává do pravěku pro lék a potkává své prapředky. ()

Reklama

Reklama