Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle mě úplně rozdrtilo, naprosto úžasná manga s vynikajícím propracovaným příběhem o pomstě. Celá ta legenda o Afro samurai a o bojovnících number one a two, kdy číslo jedna může vyzvat jen číslo 2, ale číslo 2 může vyzvat kdokoliv, mě fakt úplně uchvátila a strašně se mi líbila, krom toho pekelně kravavý souboje, super muzika a zajímavý technostředověký prostředí tomu dodává prvotřídní atmosféru. Dokonalost, snad jen jednu výtku bych k tomu měl a ta směřuje na nepřehledný bojový scény, ale abych pravdu řek, tak mi to ani nějak nevadilo. Mimochodem na Jacksonův hlas se moc netěšte, protože tam fakt mockrát nezazní. ()

gambit 

všechny recenze uživatele

Naprosto zničující atmosféra, geniálně propracovaný vizuál a skvělý hudební doprovod od RZA. Svět Afro samuraie mě okamžitě pohltil, leč musim přiznat, že po třech minutách mi byl jasný vývoj celé zápletky včetně rozuzlení. Tahle šablonovitost a předvídatelnost mi brání v udělení páté hvězdičky, přesto sem si tohle dílo maximálně vychutnal a komukoliv ho rád doporučim. ()

Reklama

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Velice fresh počin. Zapomeňte na příběh, tady jde o styl! A ten kluci z Genza mají (a to dokonce "pořádně ostře vybroušený"), o RZAovi a jeho hudební složce snad ani pochybovat nelze. Drsňák s afrem jak z výstavy obří zeleniny prochází historicko-nanotechnolohickým Japonskem a usekává hlavy a končetiny všem, které potká. Provází ho jeho alterego (nebo jak to jinak slušně nazvat) se zásobou černočerných hlášek a hlasem Samuela L.Jacksona (který sice namluvil i Afra, ale ten řekne za celý seriál tak 20 slov). Dočkáte se "tak trochu drsnější" romantiky (palec nahoru), skvělého grafického zpracování a hektolitrů krve. Co chtít víc? ()

predators 

všechny recenze uživatele

...tak ačkoliv se jedná o kreslený film, teda nic pro děti:-) A jak se říká, že by se člověka krve nedořezal, tak tady je červená nejpoužívanější barva:-) Ale pojďme k filmu samotnému...pokud máte nějakou tu lepší tv(rozumějme HD), tak jsou to naprosto vizuální animované orgie, bohužel s malou a asi jedinou vítkou. Některé screeny jsou dost nepřehledné. To může mít však i kladný vliv, a to ten, že se na film podíváte znovu. A ještě v rychlosti, vynikající hudba, dabing S.L.Jacksona a podíváte se na to znovu. Toď vše...75% ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Toto vznikne,když se smýchá anime s američany.Seriál má spoustu dobrých vizuálních efektů,které mě celkem překvapily.Pak tu je dost jednoduchý děj a spousta krve,která ovšem asi nikomu nevadí.Celkem chápu,že když jeden díl stál 1 milion dolarů,tak to má jen pět dílů.Řekněme,že kdyby to natahovali a bylo by z toho třeba jen 50 dílů,tak bych se na to asi ani nedíval.Celý seriál jsem měl shlédnutý asi za dvě hodiny a bavil jsem se,ale picity tam nebyly skoro žádný,což od anime bohužel docela očekávám,takže jsem uvažoval o třech,nebo čtyřech hvězdičkách a nakonec dávám čtyři za snahu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)
  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama