Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Nie veru, nie je to dobrý film, rozťahaný a rozvláčny, nemastný a neslaný. Dobrý tak na spanie. Ak vás aj niečo občas trochu akčnejšie preberie, nebojte sa, ochvíľu je to zase na spanie. Oproti DO HLBINY neporovnateľne horšie

tomy4you

tomy4you (hodnocení, recenze)

Mě se tenhle film moc líbil.Tak vůbec nechápu to hodnoceni.Je to komedie a Matthew McConaughey jeopravdu moc dobrý herec a já ho mám fakt rád xD.Tenhle film bych opravdu moc doporučil lidem co mají rádi Zábavu a pěkný příběh.Za mě 10/10!.

nastenka

nastenka (hodnocení, recenze)

Juuuuuuuuuuuj . . . strasne predvidatelne . . . a teda podla mna nudne . . .

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Nic ale vůbec nic mě tu nezaujmulo, bohužel, protože od obsazení jsem čekala víc.

Trepifaixl

Trepifaixl (hodnocení, recenze)

Mě se film dost líbil. Konecně trochu jiné pojetí. Rekl bych, ze to má dost společného s filmem Lovci pokladu, ti ale byly promyslenejsi. Nicmémě, tenhle žanr já prostě můžu.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Nevím proč sem dal dvě hvězdičky ... možná proto, že se u toho dá vydržet až do konce, podle hesla ...jednou viděti, navždy stačiti ...podbízívá hudba ... trapné a předvídatelné dialogy, navíc i velice odbytá herecká stránka ... a nechápu proč tu vidím komentáře, jak je tu Kate Hudson sexy, podle mě asi nejmíň ze všech filmů, co sem s ní viděl ...toto je spíš film pro puberťandy, co se nemůžou nabažit vysportovaného těla Matthewa Conaugheyho ..:-) ...opět připomínám, jestli za tohle dostali scénáristi přidáno ... KDE JE SAKRA KVALITA DNEŠNÍCH BÉčKOVÝCH FILMů.... ach jo ...:-(

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

no povedal by som ze to nedosahuje taky dobry priemer romantickych filmov ale po tom co som videl Sex v meste tak som sa rozhodol na hodnoteni pridat lebo sa mi tento film ovela lahsie pozeral.. ako oddychovka sa da, len skoda ze som na tom bol v kine..

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

zdálo se mi, že tam, jak byl ten kostel a jak McConaughey zahučel na skůtru do tý propasti, se točili piráti 2 a 3 (?)

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Zato ten plakat jo, Hudson tam vypada jak kdyz jeji boky byly zmenseny vic nez ramena. Fakt tam vypada jak nejaka silena kulturistka.

Reklama

Reklama