Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film v ktorom sa nič nedeje. Deje avšak tak pozvoľna, že si to ani neuvedomíte a už je koniec. Kate Hudson je asi jediný dôvod prečo som tento film dopozeral. Pre mňa je jedna z najsympatickejších herečiek. Vo filme najviac zaujme stupidita a rozmaznanosť boháčovej dcéry (Alexis Dziena). Scenérie sú síce rozprávkové, ale scenár je tak slabý, že bez ostatných naťahovačiek by trval film asi pol hodinu. Film na inšpiráciu a naladenie sa na letnú dovolenku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Asi takto tento film je taký aký má byť. Klišovitý, miestami kŕčovito zahraný a absolútne zbytočný. Conaughey sa v jednom rozhovore sťažoval že by chcel mať svoju vlastnú dobrodružnú sériu tak že mu odkazujem nech najprv si poriadne prečíta scénar. úprimne viacej akcie bolo aj v sahare. Moralistický snímok, ktorý je určený skôr pre zamilovanejšých pretože je to predovšetkým romantika a prehliadka klišé a mi už keď kupujeme lístok vieme ako to skončí, ale na obhajobu je to pozerateľné zo zaujímavým prostredím a pár naozaj podarenými vtipmi aj keď režisér asi zabudol točit film lebo to skôr všetko aj s efektami vyzerá na lacnú TV prácičku od vedľa. Takže asi tak. Čo malo byť povedané bolo takže good bye and good night ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Romanticko-dobrodružná komedie na téma hledání pokladu.Co se na tom dá zkazit?No tady toho tvůrci zkazili dost a je to škoda,protože tenhle žánr svůj potenciál má stále a pořád.První vadou na tomhle pátrání po potopeném pokladu je velmi slabý scénář,bez jakéhokoliv živého nápadu a nevýrazná a suchá režie.Zřejmě si tvůrci mysleli,že diváci přijdou-stačí dát na plakát McConaughey a Hudson a k tomu nápis"dobrodružné hledání pokladu".No,to se spletli-duo Kate a Matthew nijak zvlášť užasné není a ani to mezi nimi(až na pár vyjímek)nejiskří.To samé se dá říct o humoru,který tady obstarávají především padouchovi poskoci-je slabý a je ho tu málo(zasmál jsem se asi třikrát).Navíc je film velmi dlouhý a utahaný(například,scéna,kdy je divákovi vysvětlováno kde a proč je poklad tam,kde je,je strašně dlouhá a neuvěřitelně nezajímavá)-střihal bych,co by to šlo a nechal odplavat tak 20 minut.Trochu se film rozjede v poslední třetině,která obsahuje 90% všech dobrých scén z filmu,jak dobrodružných,akčních,romantických,tak scén pod vodou.Nic jsem od téhle jednoduché komedie nečekal a tak jsem nebyl zklamán.S odřenými oušky dávám 50% za nenáročnou zábavu v televizi na večer(pokud bych byl na tomhle v kině za peníze,šel bych s hodnocením o 20% dolů). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nijak extra zábavné, po anglicku musím citovat "gripping" ani po česku klasicky ohromující. Film jsem si ale kdysi z nezjistitelných důvodů stáhl a když už jsem za něho položil těch několik málo haléřů, musel jsem se k němu také přes všechny (ne)možné výmluvy a nechutě dohrabat. Můj počáteční odpor k další znuděné akční romantice o rozhádaném páru, který si k sobě najde cestu skrze všechny možné druhy nesnází se změnil ve chvíli, kdy mi pro mě kdysi ještě neznámý McConaughey padl přímo do oka. A možná právě Bláznovo zlato odstartovalo můj obdiv tohoto talentovaného herce. Asi právě díky tomuto zjištění se nic nenabízející dobrodružná podívaná přes všechny výhrady může pyšnit čtyřmi hvězdami. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie. Opravdu vyloženě zafunguje v létě (i když v zimě se u této komedie zahřejete). No komedie?! Jako pár gagů vtipné je. Už jen ten fakt , že velkého nigga rapera hraje někdo kdo je spíše jako raper drsňák směšný. Ale co. Je to oddychové , milé a celou dobu se člověk cití jako na pláži. Přivřete oči u pár chybiček u toho konce a budete opáleni. Akorát nevím zda je nutné vidět neustále McConaugheyo polonahého?!Btw. Alexis Dziena je tady opravdu , ale opravdu SEXY! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)
  • Postava "Moe Fitche" byla inspirována hledačem pokladů Melem Fisherem. (Pethushka)

Reklama

Reklama