Reklama

Reklama

Noci v Rodanthe

  • USA Nights in Rodanthe (více)
Trailer 2

VOD (1)

Čtyřicátnice Adrienne Willisová vypraví své dvě děti na víkend s otcem, který rodinu opustil kvůli mladší ženě. Ten jí řekne, že by se k nim chtěl vrátit zpět. Adrienne si vyžádá víkend na rozmyšlenou. Má ho strávit v motýlku na pláži v Rodanthe, o který se bude starat během nepřítomnosti majitelky, kamarádky Jean. Jediným hostem je doktor Paul Flanner. Osamělý muž Adrienne požádá, aby s ním povečeřela. Vyprávějí si o svých životech a Adrienne se dozví, že je Paul rozvedený a má dospělého syna, také lékaře, s nímž však již déle než rok nemluvil. Jeho spory se synem vyvrcholily po operaci, při níž nečekaně zemřela paní Torrelsonová. Její manžel Robert a syn Charles žijí v Rodanthe. Paul sem přijel proto, aby je kontaktoval. Dvojice se pomalu seznamuje a společnými silami se snaží zabezpečit dům před blížícím se hurikánem. Během zuřivé bouře se definitivně sblíží. Jsou zamilovaní, tráví spolu čas na pláži, zajdou si na taneční slavnost v Rodanthe, ale ještě předtím Paul navštíví Torrelsona. Čas běží a Paula čeká cesta do Ekvádoru za synem. Adrienne slíbí, že na něj bude čekat. Jejich nečekaně zrozené lásce se však do cesty postaví nelítostný osud. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (134)

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemné, pohodové, milé, ale tak trochu sentimentální, kýčovité a přeslazené romantické drama, na které se dá bez problémů kouknout, ale nenabízí nic originálního či dosud neviděného. Přesto mě to však dokázalo zaujmout a čas s filmem strávený utekl docela rychle. Jistě, byly zde i slabší scénky, u kterých jsem se docela nudil, ale ve výsledku to byl příjemný film, který mi sice zřejmě k srdci nepřiroste a patrně ho už asi nikdy znovu neuvidím, ale na jedno zhlédnutí je to plně vyhovující romantické drama, a o to zde zřejmě jde. Samotné prostředí, kde se film celou první polovinu odehrává, je nesmírně příjemné, zajímavý hotel na pláži, v něm pouze dva lidé, do toho přijde hurikán a přskočí jiskra, bylo to rozhodně výborně vymyšlené a pokud by zůstalo jen u tohoto prostředí, tak bych možná hodnotil film o něco lépe, jenže jakmile se hlavní hrdinka vrací domů k dětem a běžným činnostem, tak tempo filmu kvapně upadá a začíná docela solidní nuda. Avšak abych nebyl nepsravedlivý, tak ústřední milostný pár asi ani nemohl být vybrán lépe, Diane Lane a Richard Gere se k sobě výborně hodili a věřil jsem jim tu jejich zamilovanost po celou dobu, takže po herecké stránce je to výborný film. Celkově to tedy vidím tak, že film sice není příliš originální, ale umí být zajímavý a perfektně jsem se u něj odreagoval. Uděluji proto tři hvězdy. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká romantická dráma, kde nevyčnieva žiaden aspekt nad priemer, ani Richard Gere ani iný herci ani scenár či réžia. Pekné prostredie a príbeh, ktorý sa dá spracovať aj lepšie. Film je ale na jedno pozretie dobrý a mňa určite ničím neurazil, ani svojou miernou naivitou. Na prvý krát je to na 60% ()

Reklama

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Když obalíte hovno do celofánu, napíchnete na něj rybářský háček a budete ho prodávat královně, stále jde o onen nevábný produkt. Mám za to, že u NOCI V RODANTHE nemůže vlhnout cílová divácká skupina - tj. ženy po přechodu (jestli vlhnout ještě mohou), protože se nejedná ani o povedený brak, nýbrž vypatlaný kýč, který si hraje na něco víc. 0/10 ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Muž a žena sa stretnú v penzióne, okamžite sa do seba zaľúbia, pár sekúnd sa pohádajú, potom sú zase šťastím bez seba, jeden má výčitky, druhý má výčitky, navzájom sa utešujú a pri tom vedú nesmierne debilné dialógy. Celé je to strašne umelé a amatérske. Snaha o prekvapenie v závere je, spolu s Jamesom Francom, ktorý sa tam síce objaví asi dve minúty, jedným z pramála pozitív. Mnou to však absolútne nepohlo a to ma dokáže dojať hocičo. Občas som mal pocit, že sledujem film od Rosamunde Pilcherovej. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si Nicholas Sparks vybral slabší chvíli. Nevím sice jak vypadá předloha, ale film je jeden velký, hodinu a půl dlouhý kýč pro naivní ženy 50+. A to nemluvím o tom, že spousta jich může takový film celkem naštvat. Jsou tady totiž zobrazený jako naivní, hloupý ženy, který si neumí dát život dohromady a jejich vrchol spočívá v tom, že vidí koně na pláži. Předchozí filmy podle Sparkse jsem dokázal přijmout, ale tohle je fakt už moc. Ten twist před koncem je jedno velký wtf. Gere i Lane už hráli lépe v lepších filmech. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Vo filme odznela aj pieseň "Wings of Love" od anglického rockového speváka a bývalého člena skupiny Smokie, Chrisa Normana. (monalisa69)

Reklama

Reklama