Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (509)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mimořádně slizký a brutálně přehrávající hexadecimální transvestita, pablesk a pablb rychlý jako zmrd, dvě hodiny unyle až trapně předstírá běh v nablýskané bublině, a to v homoblečku tak těsném, že už si do něj nenarve ani energetickou tyčinku, aneb když Spájdrgej potká ještě hloupějšího a kýčovitějšího buzeranta. To vše v děsivě škaredém, laciném digitálním mrdníku, vrcholícím nekonečnou půlhodinu v odporně přeplácaném a megahnusném výbuchu pixly s červenou barvou v retardovaném omalovánkově. Dislektický Cigán homix je de fuckto takový Mrvel pro socky, který nikdy neváhá „nakupovat“ u konkurence, pročež teď bez bázně a samohany počóroval i její nejnovější vynález ve světě dutohlavých klauniád. Nová perspektivní platforma, tak zvaný „Multimaglajz“, tolik úspěšně nahradila dřívější věčnou kosmickou bubuhlavu, no a celý ten míšní trust kvocientně atrofovaných rozbíječů atomů si má zase u čeho kompulzivně cucat palce, bo je to nejen napýnavé, ale i ukrutně vjedecké! A dá se z toho plést téměř infinitivní počet furtdokolových blahoslavených bitchů z hoven. Akorát že Mrvel má prachy i softvér, aby ty sračky byly alespoň dostatečně hnědé, kdežto pro Dislektického Cigána to čmárá partička downů se ZTP úlevami v Malování. Tudíž jediným blýskavým momentem této přitroublé pičočalamády je Mýša Kýtn, i ve svých jedenasedmdesáti nonšalantně ukazující strnulé poliomarionetě Benžemínu Lopézovi, jak má vlastně vypadat to herectví, a kdo je tady, kurva, seksy Netopýřák. Doufám, že se dožije další sólovky pod taktovkou Jakuba Zbranně, k čemuž jej nyní motivuji jedním krásným rudým strupem, vytaženým ze dna žumpy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já musím říci, že mě Ezra Miller jako herec nevadí a i v roli Flashe byl fajn. Dodal filmu takový odlehčený tón. Co se týče děje, tak se DC asi opět inspirovalo Marvelem a předneslo nám téma multivesmíru. Takže zde uvidíme všechny možné Batmany, Supermany atd. Hlavní linie filmu o cestování do minulosti mě úplně nenadchla, na toto téma bylo už hodně filmů, ale alespoň to tolik nenudilo a dalo se na to dívat, některé momenty byly fajn. Celkově však hodnotím film průměrnými 3*. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Osobne preferujem "koblihovú" teóriu vesmíru Hawkinga a Homera, kdežto Marvel a najnovšie aj DC nám predstavuje nie multivesmírový guláš, ale doslova pozliepané spaghetti s rajčinovou omáčkou a pre ochutenie s parmezánom navrchu. To nie je metafora, tak to doslova vo Flashovi funguje. Funguje v úvodzovkách, pretože film má šedý vizuál, je príšerne dlhý a občas je tá nuda tak príšerná, že si človek hovorí, či by ho to bavilo aj v teen veku. Našťastie je tu vydarená úvodná desaťminútovka a niekoľko fajn nápadov v záverečnej polhodine. Pozor, film má dve finále, prvé je hrozné a to za tým oveľa lepšie, vážne nechápem, prečo toľko trvá, kým tvorcovia prídu so skutočnými esami v rukáve. No a zaokrúhľujem hore vzhľadom na vydarené, no vlastne už tretie finále, tentokrát komorné a v obchode. Tu funguje všetko tak, ako malo po celý film. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Poslední velký člen Justice League, který tak strašně dlouho čekal na svůj film, jež měl navíc strašně mockrát přepisovaný scénář, což je ostatně u DCEU zvykem. Toto univerzum mám stále rád a mrzí mě, že se postupnými kroky chýlí ke konci. Warneři stále nenašli svůj směr (uvidíme, co s tím udělá James Gunn) a proto do jednoho sólu filmu sypou vše, co seženou a co dříve fungovalo a doufá, že to zabaví diváky. Což o to, camea do velké míry fungují, nová postava Supergirl se mi trefila do vkusu a doufám, že Sashu Calle ještě někdy v budoucnu uvidíme; ovšem co se týče hlavní zápletky, čekal jsem více. Ne samozřejmě tolik jako nabízí vynikající komiksový event Flashpoint Paradox, ale hlavně mě zklamala Speedforce a její vizuální ztvárnění, která mi přišla lepší dokonce i v seriálovém Flashovi a obecně mě moc nebavily náležitosti ohledně života Barryho (samozřejmě proto, že jeho origin znám a doufám, že v příštím ztvárnění se tomu už vyhnou, tady to být muselo), ale spíš ony skopičiny prováděné Batmany a zajímavosti, které se nevěděly dopředu (bohužel bylo propáleno skoro všecko a dost mě to mrzí). K mému překvapení jsem však dokonce vzal částečně na milost Ezru Millera, i když i tak by mi stačila pouze jedna jeho varianta a druhá zahraná jiným hercem. Celkově však ale spokojenost, poměrně dobře to uteklo a hrozně rád bych dostal i rozuzlení celé ságy, co Snyder plánoval. Tak snad Gunnova éra bude koherentnější a úspěšnější. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vizuálně to mnohdy vypadá hůř než exkrement, kvalita humoru vysoce překonala laťku trapnosti už v úvodní sekvenci s miminy a ve zbytku stopáže pod ni neklesla, a Ezra Miller je nejotravnější, nejvíc slizký superhrdina jakého pamatuju, a jako kdyby to nestačilo, tak je tu hned nadvakrát. A možná právě pro tuhle vykloubenou kombinaci divných autorských voleb mě to ve výsledku vlastně bavilo víc, než jsem se vůbec odvažoval čekat. Já Flashe prostě nedokážu brát jako další řadovou komiksárnu, spíš mi to připadá jako parodie, komiksové Žhavé výstřely (díky tomu ani nevadí, že to nedává moc smysl). Nedejbůh, aby na to někdo stylově navazoval, aby to udalo nějaký trend (což se vzhledem box office flopu nestane) ... ale takhle jednorázově ... u mne vlastně velmi provinilá spokojenost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • Keď sa nedokončený zostrih tohto filmu v roku 2022 ukázal testovaciemu publiku, údajne získal jedny z najvyšších hodnotení v testovacej projekcii akéhokoľvek filmu Warner Bros. od Temného rytiera (2008). Warner Bros. boli s touto reakciou tak spokojní, že takmer okamžite potvrdili dátum vydania. (Arsenal83)
  • Herec Ray Fisher si měl původně v tomto filmu zopakovat svou roli Cyborga, ale v lednu 2021 byl ze scénáře vymazán kvůli jeho neshodám s vedením Warner Bros. (wesi96)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama