Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
B.Wilde

B.Wilde (hodnocení, recenze)

Dnes jsem si to pustila na HBO, podruhé po návštěvě kina a fakt nechápu, jaký je na ten film kolikrát hate. Jo, některé vyretušované obličeje byly až úsměvné, ale mě se tenhle film fakt dost líbí, nechám mu těch pět hvězd, co jsem dala tehdy na přilepšenou hodnocení. 😀

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

jhr

S tím Millerem ve reálným životě souhlasím, je to zmrd, ale co mu musím nechat, ve Flashovi zandal parádní výkon 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ok, po zaplevelování diskuze konspirátorem neofašistický výkřik otevřeného antisemity. Unbook, diskuze na ČSFD jsou fakt o hledání nového dne. 

na příspěvěk reagoval jhr, Real Tom Hardy

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Já se ani nedivím,že na toto už lidi prostě serou-když pominu,že ezra miller je tak odpornej židovskej rypák,jakej jsem snad v životě neviděl,ale hlavně že je židák a nebinární,v tom případě má dveře v holyvůdu dokořán(Gal Gadot je třeba taky židovka,ale aspoň hezká,ezra mi připadá jak nějakej nepovedenej Mengeleho experiment z Osvětimi),hlavní debilitu vidím v těch jejich metavesmírech,multivesmírech,nebo co to vlastně je za totální pičoviny-a vůbec už se nedivím tomu,že toto lidi už prostě nebaví.Celej film je vlastně totálně o hovně,když někdo ze superhrdinů zakuká,holyvůdský bibi netanjahu jej okamžitě oživí-to se to umírá👍Speciální efekty jsou jak za korunu piča,rádobyvtipný fórky,který jsou víc trapný než vtipný..Abych jen nehaněl,velice mě potěšila přítomnost Michaela Keatona,jehož ztvárnění batmana se mi líbilo ze všech nejvíc a dodnes nebyl překonán a hodně mě překvapila mě absolutně neznámá Sasha Calle jako supergirl-jinak na tomto nevidím absolutně žádný pozitivum

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman

Konkretne nejake konspiracne citaty stale nic, ze? Hmm...

No, takze ste tu uz styria co len zvanite, ale skutek utek. Ohladom nejakej realnej tvorby, ktora by akokolvek poukazala na to, ze vase nazory su co i len zdibec relevantne. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Kincl

Tenhle typ prvoků si vystačí sám, i bez krmení, viz čtyři až pět příspěvků za sebou zde, případně bambilion ot konspiračních výkřiků jinde (Sound of Freedom).  

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

janoo8

A vsimni si, ze napriek tomu ze je u teba zjavny bias, zatial odo man neschytavas ziadne invektivy.

To sa este vyvrbi, podla toho kolko nezmysov z teba vylezie.

 

Uz sice zacinas byt osobny (tym ze oznacujes mna ako utocnika), ale zatial si v tolerancii.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Napr. tu Yo shit. Co ten v zivote dokazal? Co vie? Na co ma talent?

 

Zjavne len na lzi a ojeby. A to sa tyka kazdeho jedneho lavicackeho shilla na CSFD.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

janoo8

Nie, ja nadavam tym, ktori obvinuju inych z roznch absurdit. Neopodstatnene.

 

Vsimni si ze ani Bluntman, ani Yo shit, ani dalsi nedokazu vytiahnut nic ak ich priamo vyzves k tomu, ze kde maju nejake fakty, ktore by podopierali ich tvrdenai o nackovstve, fasizme, konspiraciach atd.

 

Lenze kedze ty sam k nim zjavne patris, tento prispevok je aboslutne bezvysledny.

janoo8

janoo8 (hodnocení, recenze)

Dacsus

Vyzdvihuješ demokracii a to že lidí mají právo vyjádřit nespokojenost a přitom nadáváš na ty kterým se nelíbí Sound of Freedom. Seems legit.

na příspěvěk reagoval Dacsus, Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman

A najlepsie je, ze hajzlici ako ty by mali radi dozor nad tym, kto kde moze cim prispievat - cim sa ty napriklad vobec netajis.

 

Prezradim ti nieco - mame tu demokraciu.

 

Kazdy moze slobodne vyjadrit svoj nazor, obzvlast ak sa jedna o srance, ktore lakaju ludi do kin tym, ze falosne prezentuju svoju podtatu v traileroch.

A kazdy zakaznik moze vyjadrit svoju nespokojnost na platforme, ktora tuto moznost poskytuje.

 

Ja viem ze blbeckovia ako ty knucia v kute z toho, ze twitter uz nie je acho chamber pre tvoje stado, stado nemakacenkov, ktori dokazu makat maximalne dve tri hodiny denne, zvysok prekecaju pri zradle a pri kavickach.

 A ze ten Zuckenbergov pokus o konkurenciu skoncil ako masivny fail.

 

Ale zvykaj si. Este len bude prca.

 

Pravda je aka je, Flasha dali do ruk totalnemu patlalovi, ktory nebol schopny preniest atmosferu jednej z najznamejsim horrorovych knih na platno.

Urobil z toho juimp scare show.

 

Dodnes mi je smutno z toho, ze to nedali Darabontovi.

na příspěvěk reagoval janoo8

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman

BTW, ja na teba reagujem agresivne len preto, ze ty sam si agresivny. V zivote odo mna neuvidis agresivnu reakciu voci komusi, kto neklame, neojebava, nie je kokot.

Kapisto?

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Dacsus

Budu se obtěžovat jenom s faktickou korekcí, konspirační mašíble a trolle.

O pár příspěvků níž tvrdíš, jak zneužívám anonymity, teď zase, že zde mám uvedené osobní údaje. Srovnej si to. Za fašistu jsem tě nikdy neoznačil (za trolla, mašíbla a konspirátora ano, přičemž se na tom nic nezměnilo). Trestná je třeba pomluva, jíž se zde dopouštíš v souvislosti s označováním mě za komunistu. 

Ohledně konspirací jsem odpovídal Xkrát, ale chápu, že konspirátor to nedokáže reflektovat: viz "diskuze" k Sound of Freedom. Tam máš píseček, táhni si tam hrát a nezadělávej diskuze jinde. Co se týče určitého typu nenávistných projevů, tak jsem taky několikrát odpovídal. Ono tvrzení, že za stav triků v Xkrát předělávaném blockbusteru může to, že na nich dělali nejenom hetero muži bílé barvy pleti (resp. že za to může "woke"), je samo o sobě vypovídající. Navíc je to čistá spekulace, respektive vyloženě konspirace vzhledem k rozšíření na celý systém.

Fakt škoda, že zde diskuze nejsou moderované, aby od tobě podobných byl klid. 

P. S. Nic z toho není z mé strany věc diskuze, leda faktické korekce. Nediskutuji s konspiračními mašíbly. 

na příspěvěk reagoval Dacsus, Dacsus, Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman

Znova ty blbecek: ake konspiracie podporujem, a kde je cokolvek co by potvrdzovalo tvoje obvinenia ohladom rasizmu  a dalsich nezmyslov?

 

Tahni ty, niekam do vasho woke tabora, kde zijete vsetci v lzi.

Vies absolutne hovno, mas nastudovanych zopar faktov, ale netusis o com skutocne umenie naozaj je.

Ako kazdy lavicak a komanc.

 

BTW, obvinenia z fasizmu atd su trestne, ak na to nemas dovod - je fajn ze tu mas vycapene svoje meno aj bydlisko.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Dacsus

Táhni to zaplevelovat na Sound of Freedom, kde jsi všem soudným pro smích, a neber si mě opakovaně a tímhle způsobem do klávesnice/fekálu. Že nemám potřebu diskutovat s konspiračními mašíbly, protože střetávání s antivaxery za COVIDu člověka naučilo, neznamená, že mám potřebu si nechat jakkoliv líbit tyhle projevy. Tahle diskuze není o tobě, o tvé exhibici, o tvém hrdém ignorantství na adresu toho, co a jak v Hollywoodu je/není. Je o Flashovi, DCEU apod. 

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman je zvanilek, co vz zivote nemal otvoreny ani 3DS Max. Keca, ale vie o tom hovno.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Ja sam osobne poznam hned niekolko jedincov, co by tie triky vo Flashovi zmakli omnoho lepsie (ja sam by som ich zmakol na tej istej urovni, ale ja sa nespecializujem na animaciu).

 

Ty vole, prve animacie v after effects som robil dakde v 2005, to podla mna Bluntman este placal babovicky z piesku.

 

Ti sem kludne napastujem jednu z prvych animacii co som robil pre kolegu byvaleho spoluziaka, niekedy v 2006.

 

Tu mas nedokoncenu blbinu, mal to byt prierez pocitacovymi hrami od ich pociatku, lenze som sa na to vyprdol (je to nedokoncene, preto to tam visi):

https://www.youtube.com/watch?v=gb3gz2VCIck

 

By ma zaujimalo, co podobne zmaknu zvanilovia ako Bluntman, Yoshit, a dalsi.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

janoo8

A ty poznas takych co su talentovanejsi ako ja? Osobne?

 

To je dalsi fajn bajt - existuju ludia co su talentovanejsi ako ty!, Nj, vzdy taki existuju (obzvlast v Azii, kde sa to hemzi vysoko talentovanymi a inteligentnymi jedincami).

Ale si ty sam aspon v comsi talentovany?

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

janoo8

Asi tyzden nazad ma presviedcali v jednej diskusii ze stable diffusion nedokaze vygenerovat sci-fi architekturu, tak som sa nasral, a urobil si vlastnu LORA prave na to. A ahaho, ide to.

 

Urobis cosi podobne? Dokazes natrenovat Harley Quinzel, alebo Catwoman, alevo Supergirl ako ich tam mam ja?

na příspěvěk reagoval janoo8

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Koneckoncov, Flasha tocil blb, co dokurvil jednu z naj horrorovych knih.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Bluntman

Takze znova, Ake presne konspiracie tu obhajujem?

 

Plno zvastov, nic konkretne. Typicky komous.

 

A nie, to ze na filmoch dnes makaju ludia co to nevedia nie je fobia ani konspiracia ani nic ine. Je to cirociry fakt, ty blb.

Vyse dvesto mega na ten sranec Flash vs 166 mega na dva filmy Rebel Moon, s omnoho narocnejsim CGI - si to zrataj ty jebo.

 

Tie srance vo Flashovi, dokazem vygenerovat aj ja. (jo, uz nejaky ten patek sa zivim 3d modelovanim, leveldesignom, klasickou kresbou a malbou, digitalnou malbou, a prave teraz experimentujem v Stable Diffusion).

https://www.deviantart.com/dacsus/gallery

na příspěvěk reagoval janoo8

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

jhr , Dacsus

Dacsus: Hele, konspirační mašíble. Já nehodlám s tebou (ani tobě podobným) diskutovat, protože diskuze předpokládá, že toho druhá strana - ty a tobě postižení - je schopna. Tohle je diskuze o filmu Flash a věcech s tím spojených, ne o jednom konspiračním mašíblovi, který má na ČSFD vymezený píseček, jímž je diskuze k Sound of Freedom. Pokud bys rozuměl tomu, co píšeš, a chápal bys, co píší druzí, věděl bys, že nalézání důvodů špatných triků u Flashe proto, že na nich nedělal jenom bílý hetero muž, je zcela ukázkovým příkladem různého projevu fobií. Plus ten spam a trolling (nebo spíš trotling) u Sound of Freedom nabízí nespočet příkladů, každý se může přesvědčit sám. Takže tam odtáhni a nerozmazávej své konspirační výkaly po jiných diskuzích. Dík.

jhr: Jistě, "západní kultura je v úpadku" (přičemž na vině má být ideologie), ale protizápadní narativ nejedeš. Je úplně jedno, jestli něco popíráš vědomě, nebo nereflektuješ své počínání a rétoriku, ale nic to nemění na tom, že děláš to, co popíráš. 

Na to, abys mohl generalizovat o úpadku kvality, bys musel mít dostatečně nakoukáno (nemáš), uvést, s čím vůbec a proč srovnáváš (nic takového neděláš). Předvádíš konfirmační zkreslení, vycházející čistě z dohadů (že ve vedení jsou "neschopní blbci" a dále lidé se ",správnými´ názory"). Důvodů, proč je menší zájem o komiksové tituly, je celá řada. Lidi se daným cyklem vyčerpali. Ani lidi, kteří to dlouhodobě sledovali, se už neorientují v marvelovském multiverzu, natož bordelu zvanému DCEU. Další lidi to vzdávají, když se dozvídají, pro porozumění marvelovkám je třeba znát i seriály, což do té doby nebývalo. Taktéž se s Avengers ukončila jedna velká událost, nová zatím nemá dostatečnou star-power. Stejně tak určitá manufaktura - uspěchanost scénářů, uspěchanost dokončování triků - se negativně podílí na kvalitě výsledků. Byla pandemie a inflace, takže lidi si mohou dovolit méně vyhazovat za kulturu. Oblibě se ale těší streamovací služby, takže lidi spíš počkají na Disney+, než aby se rodinka vypravila na marvelovku, kde by dali ještě za cestu a občerstvení (plus časová investice). A tak dál, a tak podobně. Psalo se to Xkrát, každému, kdo není ideologicky zaslepený, je to jasné.   

Největší úpadek, který lze pozorovat, je, že lidi, kteří ani zdaleka nemají na ideologickou kritiku, protože ani nejsou s čímkoliv takovým obeznámeni, vycházejí z výkřiků popletených a nabubřelých Youtuberů (Critical Drinker, Radovan a jim podobné existence s názorem a bez náležitých znalostí) - a pak to v "diskuzích" vypadá, jak to vypadá. 

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

jhr

Hento je len vycuc z toho co uz lepsie povedali Critical Drinker, Nerdrotic a dalsi.

Odporucam ich kanaly, henten clovek sa neda pocuvat.

Z nejakeho dovodu je presvedceny o tom, ze ak bude hentym sposobom modulovat svoj hlas, ze je to cool.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

To je skvela doba, ked hovnozruti ako Bluntman mozu takto na nete, pod ruskom anonymity, ludi ktorich nenavidia obvinovat z totalnych nezmyslov, ze?

 

Tak sa toho hovnozruta spytam znova,

Hod mi sem cokolvek co potvrdzuje to tvoje: rasistický, xenofobní, homofobní a šovinistický kripl. Navyse si pridal qanon.

 

Ze nic take neexistuje? Hmm...

 

Ostava im jedine - ojeby. Co je u komancov v akejkolvek forme benza praktika.

Su k tomu odkazani, pretoze smerom k charakteru podobneho blba nie je nutne vymyslat si cokolvek. Oni sa prejavuju sami (aj tymito ojebmi).

 

pozrime sa na tuto ich bibliu:

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Rules_for_Radicals

 

"Power is not only what you have but what the enemy thinks you have."
"Never go outside the expertise of your people."
"Whenever possible go outside the expertise of the enemy."
"Make the enemy live up to its own book of rules."
"Ridicule is man's most potent weapon. There is no defense. It is almost impossible to counterattack ridicule. Also it infuriates the opposition, who then react to your advantage."
"A good tactic is one your people enjoy."
"A tactic that drags on too long becomes a drag."
"Keep the pressure on."
"The threat is usually more terrifying than the thing itself."
"The major premise for tactics is the development of operations that will maintain a constant pressure upon the opposition."
"If you push a negative hard and deep enough it will break through into its counterside; this is based on the principle that every positive has its negative."
"The price of a successful attack is a constructive alternative."
"Pick the target, freeze it, personalize it, and polarize it."

na příspěvěk reagoval Bluntman

Uživatel Dacsus smazal svůj příspěvek.

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Bluntman

Vynechal si to podstatné. A to se týká i Flashe. Nad západní kulturou převzali kontrolu neschopní blbci. A lidé, kteří musí mít ty "správné" názory. Což je taky důvod pro současná vlna komiksových filmů pomalu upadá a žádná nová vlna nepřichází. A ty seriály zmiňuje, aby vysvětlil, proč nenastala nová fantasy vlna. A o woke neřekl, že to není problém, ale že se jedná o hromadu hnoje, a že rozebírat to pořád dokola je už otravné. Ale hlavní je ten závěr. Blbci vytváří stupidní obsah, aniž by měli respekt k tomu, co bylo před nimi. A proto mnoho lidí, kteří tvoří na západě kulturu, musí přijít o práci, protože kvalitní obsah rovná se spokojený zákazník a spokojený zákazník rovná se velké zisky. A k tomu by se na západě měli vrátit. Jinak ten úpadek bude jen pokračovat. 

PS: Aby bylo jasno. Žádný protizápadní narativ nejedu. Jen vnímám skutečnost, že dnešní Hollywood produkuje čím dál tím horší obsah. Nic xenofobního, šovinistického nebo něco podobného v tom není. A kritika woke z mé strany nemá žádný podobný podtext. A rozhodně nepodporuji dnešní Rusko (to zmiňuji jen pro jistotu). Jen mě štve, že právě komiksové filmy trpí tím, že je tvoří idioti. Kvalita triků je podle mě obecně problém upřednostňováním kvantity nad kvalitou. A u Flashe tím, že vedení Warnerů tvoří právě ti blbci. 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama