Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (509)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Obsadiť Ezru Millera do role Flasha bola chyba, myslím si to už od Justice League. Ten človek nie je ničím z toho, čim je Tom Holland. V skratke je slizký, je starý a nemá ani náznak komediálneho talentu (čo je docela problém, keďže prvá polka filmu je komédia). Cameá zbytočné, s výnimkou tých supermanských (aj keď vidieť naposledy Gal, potešilo). A triky strašné - zastaralá počítačová hra.  Čo sa mi teda vlastne páčilo? Tie cameá - supermanské. Vzťahy. Michael Keaton. Supergirl. Štylizácia jednotlivých scén. Radosť, s ktorou to bolo evidentne točené. Zastaralé motívy, siahajúce až do donneroviek. Mišmaš všetkého možného.  Nedáva to zmysel, hej. Je to guilty pleasure. Ten vesmír mi nebude chýbať (možno s výnimkou tretej Wonder Woman). Neteším sa ani na Gunnverse. Snyder rulez. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Sice nás nečekal žádný zázrak, ale i tak se Andymu Muschiettimu povedlo Snyderverse hezky uzavřít. Film bohužel plně nevyužívá potenciálu, který mu tento materiál nabízí. Animák to zvládl rozhodně líp. Ezra tu opět hraje tak trochu debila, ale na to už jsme si časem zvykli. Dost se tu hraje na humor, což mě u DC dost překvapuje. Ale většina vtipů funguje dobře. Batmanů se nám tu taky vystřídá dost. Hodně pracují s tím, co si ve filmovém světě za ty roky nastřádali. Baryy je tady už dost zkušený a svoje schopnosti skvěle ovládá. Stále ho ale tíží tragická smrt matky a to, že je jeho otec ve vězení za její vraždu. Nenapadne ho tedy nic jiného, než jít do minulosti a zabránit tomu. Tím se ale spustí kataklysmitický řetězec událostí. V minulosti se k němu v boji se Zodem přidá o Kara. Možná, že jsou některé části trochu uspěchané, ale jinak to funguje skvěle a je tam spousta pomrknutí pro fanoušky. "Leťs go nuts!" ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

V rámci DC univerza je to samozřejmě bomba, dokonce je to lepší než uvadající Marvel. Konečně totiž někomu došlo, že odlehčený přístup může být cesta a není nutné se brát celou dobu vážně. Stále je to však příliš dlouhé, nechybí hromady digitálního bordelu a Miller je na pěst, což je docela problém, když tam je 2x. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ach jo, tvůrci tohohle mišmaše tomu Bobovi Galeovi fakt naložili...ale zatímco v BTTF fungovalo vše na 120%, zde si člověk užije jen sem tam nějaký vtípek a občasný rodinný moment. Začátek celkem šlapal (akce s nemocnicí), ale čím víc ke konci, tím víc všeho (Nicolas Cage, proboha, proč?!) a paradoxně ničeho. 50%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi do tohoto filmu. DC ve mně stále budí mírnou nedůvěru, byť se s každým dalším filmem reálně zmenšuje, a k tomu se hlavní role zhostil Ezra Miller, nejnesympatičtější tvář Hollywoodu současnosti. Jenže chyba lávky diváku. DC s každým dalším filmem vstává z popela a podkopává současnému Marvelu hrob. Flash je totiž neuvěřitelně příjemná, odpočinková záležitost, která si jednoznačně zaslouží statut adekvátního blockbusteru. Ezra Miller je možná pro kdekoho krypl nemytej, ale tady se asi po psychině srovnal a střihnul si sympatickou dvojroli jak z partesu. K tomu je tu celá řada super odkazů na různé paralelní dimenze a divák musí být nadšen. Především návratem Michaela Keatona, co si budem. Ve výsledku je tento kousek nečekaně dobrým superhrdinským dobrodrůžem s klasickým tématem časového paradoxu, o kterém, když to nečekáte, o to víc Vás potěší. Mě teda potěšil fest. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama