Reklama

Reklama

Mezi zloději

  • Kanada Among Thieves
Kanada, 2009, 91 min

Kamera:

Chris Radtke

Hrají:

Tyhr Trubiak

Obsahy(1)

Tři staří kamarádi - novinář, ropný analytik a finanční manažer - se setkají po deseti letech a náhodou přijdou na to, co vlastně doopravdy vedlo k vypuknutí války v Iráku. Trojice se snaží přinést médiím důkaz o tom, že za americkou invazí do Iráku stojí snaha přenést hlavní část obchodu s ropou zpět z eura na dolar pro zachování globální monetární svrchovanosti USA. Náš trojčlenný tým je nucen čelit na cestě za nalezením důkazů obrovské přesile i vlastní minulosti a především přežít - aby se pravda konečně dostala na světlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Nettrass 

všechny recenze uživatele

1/ Obsah vynahrazuje zoufalé zpracování. 2/ Zoufalé zpracování naštěstí vynahradí obsah. 3/ Zpracování obsahu je zoufalé. 4/ Obsah obsahu to docela vynahradí. Zapomněl jsem něco? ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Film opravdu na šílené úrovni co se efektů, akce a kvality herců týče. Od začátku tu bylo vidět, že filmařům šlo primárně o podání informace. Informace o tom, že válka v Iráku byla vyvolaná uměle a že jí Amerika soupeříc o ropný trh s Evropou jednoduše potřebovala. Jenže jsou tu naprosto zbytečné bojové scény, kde je vidět i nízký rozpočet. Střelba z brokovnice tu má v podstatě stejný efekt jako střelba z pistole ráže 9mm. Kdybych tu měl vyjmenovávat všechny nedostatky jako, nepřebíjení zásobníků a efekt střelby jako z pistole na painball, či revolver s bubnovým zásobníkem na 20 kulek, tak by komentář měl nejspíše sto řádků. Takže shrnutím. Zajímavá zápletka, nezajímavé rozuzlení, nezajímavý konec, (který asi tak nějak všichni tušili) a ty efekty... Pozorovat tento film bylo pro mne od začátku do konce utrpením a proto s velkým sebezapřením dávám jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama