Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Hrozba je někde tam venku.
Connor Temple, Abby Maintlandová a Nick Cutter jsou součástí výzkumného týmu. Společně se snaží zabránit pravěkým monstrům ve zničení planety Země. Vyrazí do Britského muzea historie v Londýně, kde se objevila anomálie. Mezitím Helen kuje pikle. Poté, co viděla v budoucnosti, rozhodla se přijít s novým plánem, který celé lidstvo odrovná. Doslova. (Varan)

(více)

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je sranda si zavzpomínat na zdejší postavy a jejich dávné neznámé tváře a pak se s nimi najednou nečekaně sejít v nějakém současném projektu a představit si, jak před pár lety bojovali s dinosaury v polozapomenutém sci-fi seriálu. Po čase mi přišlo, že už Primeval nesleduju ani tak kvůli potvorám, jako kvůli obsazení. ()

HitAgent 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je ukázkou potenciálu seriálu, který byl a zároveň nebyl plně využit. V rámci potvor a jednotlivých zápletek super. Jenže kompletní děj série podle mě krapet pokulhává. Za ty roky jsem vymyslel vlastní verzi příběhu. Sérii bych prodloužil tak o 3 díly, zápletka by tak byla lépe vysvětlena a nepatřila tolik do kategorie WTF. Nacházely by se mezi prvním a druhým dílem a série by tak měla 13 epizod:) ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo že to říkal, že první dvě série byly NEJLEPŠÍ? Ani omylem, přátelé, ani omylem. Částečná změna hlavních postav seriálu jen prospěla, Jason Flemyng (Danny) působí mnohem, MNOHEM věrohodněji, než svého času Cutter a zlepšily se i triky. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama