Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Cornwallská romance (E64)

(epizoda)
  • Německo Der Himmel über Cornwall (více)

Obsahy(1)

Charlotte se vrací se svojí dcerou Grace do míst svého mládí. Chce navštívit svou dávnou lásku Jamese, který je i Graceiným otcem. Grace je nadaná klavíristka a potřebuje peníze na studium na konzervatoři. Během pobytu v matčině rodném kraji se Grace zamiluje do Morrise, jenže je tu háček – Morris je zasnoubený s Jamesovou dcerou Lilian. Lilian navíc onemocní leukémií a Morris ji proto nechce v této těžké situaci opustit… Grace se nakonec rozhodne věnovat Lilian kostní dřeň, a zachrání jí tak život. Po roce je Lilian zcela vyléčená a s Morrisem chystají svatbu. Jenže pak si uvědomí, že Morris miluje Grace a s ní se chce oženit jen z povinnosti… (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

octopuska 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak píše rikitiki. A tak jsem k tomu i přistupovala. Romantickej, přeslazenej, kýčovitej výplach. Měla jsem přesně na tohle chuť. Po všech těch nakládačkách, je to příjemná změna na dobrou noc. A hlavním lákadlem byl samozřejmě Florian, který je mým velkým oblíbencem. Tady je ještě klučina, co musel někde začít a rozhodně ještě neví, jak bude úspěšný. Má široký záběr a to velmi oceňuji. Výborný hudebník, herec, scénárista, režisér a ještě velmi pohledný a sympatický. ()

Reklama

Gezi94 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi vidět půlku filmu a hned mi bylo jasné,že to je příšerná romantická slátanina.Musela jsem se při těch v uvozovkách dojemných scénách smát. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdo si pustí německou televizní produkci podle románu Rosamundy Pilcher, nemůže čekat nic jiného, než co přesně tenhle film nabízí. Lásku, trochu nesnází a šťastný a taky správný konec. Žádné drasťáky ani nepřístojnosti, žádný vzruch. Všechno je umírněné a téměř podle Gutha Jarkovského. Takové pohlazení po duši, které je občas potřeba, jako hrnek čaje v otlučeném hrníčku po babičce. Filmařsky i scénáristicky je to samozřejmě nejhorší neinvenční spotřební zboží, ale jsou dny, kdy se to hodí. Tři hvězdy dávám za bezchybné naplnění mého očekávání i daného žánru. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama