Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Diskuze

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Tak tohle ano - co jsem čekala, to jsem dostala a bavila jsem se náramně. Dostal mě už pilotní díl - a pak mě to už nepustilo. Kdo chce dobrou zábavu a nic víc - tak do toho. 

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tak ten poslední díl celkem mazec!! Tohle prostě musí jed dál!!!!!!

juta

juta (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: souhlasím, je to škoda, v tom nejlepším konec... :-(

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak zrovna jak se to začínalo být pořádně zajímavé tak to ukončili jako u dalších dobrých seriálu (např. My name is Earl, FlashForward, Invasion) což je škoda nechávat to takhle neuzavřené. Ale jinak dost zábavný seriál.

Houmik

Houmik (hodnocení, recenze)

Tak tento seriál jsem si vážně zamiloval a štvě mě, že není třetí série. Pro mě jeden z nejlepších seriálů za poslední dobu!!!

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

nenáročný, jednoduchý, pohodový, vtipný ... určite pozriem obe serie :) sú tam dobrí týpkovia

Daveoff

Daveoff (hodnocení, recenze)

Zdá se to jenom mě, nebo je v Reaperu fakt plno odkazů na battlestar Galacticu? (samozřejmě i plno dalších věcí) ..například mě mile překvapila malá (nikoliv bezvýznamná) účas Battlestarového Chiefa!

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Dík. Včera jsem se proklepoval celým hereckým obsazením a Jenny Wade je samozřejmě až na chvostu. Ale co, už mám políčeno na Feast

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Jenny Wade.

Ještěže jsou tady odkazy na IMDb, kde jsou podrobné soupisy obsazení...

verbst

verbst (hodnocení, recenze)

No tak ja dokoukal uz finale. A musim rict, ze jsem nevedel, ze je to pravdepodobne posledni dil Reapera. Pak jsem se to dozvedel v diskuzi na MZ, a malem to se mnou svihlo o zem. V poslednim dile jsem nakonci mel husi kuzi, a i slza ukapla. Jen si pockejte a pak uvidite. Doufam, ze treti rada bude. Protoze takhle neuzavrenej pribeh? To snad nemyslite vazne?

Kopik

Kopik (hodnocení, recenze)

Ja nevim, ale me se zda ze rusej vsechny serialy ktery maj sice mensi sledovanost, ale stoji za to (napr. Chuck, kterej nastesti pokracuje). Treba Heroes de do sra..k a furt na to kouka hafo lidi. Nechapu.

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Naopak mi připadlo, že poslední díly byly nejlepší z druhé série (neviděla jsem zatím 12.). Ale malý plamínek naděje ještě pořád plápolá. O převzetí seriálu projevily zájem další dvě stanice.

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

JJ, vyzerá to tak...spolu s My Name Is Earl, Castle, Knight Rider sa ocitol na zozname seriálov, ktoré sa tento rok s najväčšou pravdepodobnosťou skončia...seriál je oblúbený...ale sledovanosť nepustí...už aj Tyler Labine vraj robí na niečom novom...posledné diely už neboli až tak super, ale bolo to asi to najlepšie, čo CW dnes ponúka...

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Dobre to bolo, a hlavne sa mi pacilo ze sa nerozisiel so zenskou ako to maju v oblube v kazdom seriali.

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

Tak CW si pohli a prvý diel bol už tento týždeň...slušný rozjazd...

pivo

pivo (hodnocení, recenze)

Neviete niekto, či bude aj ďalšia séria? Na imdb napísaná nie je, le pri iných z minulej sezóny, ktoré budú pokračovať je. Znamená to teda, že seriál skončil? Vopred ďakujem za odpoveď.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

formelin: I když jsou založeny na téměř stejném principu, já bch je nesrovnával. A kdybych přeci jen měl srovnávat nesrovnatelné - vyhrál by Burn Notice

Reklama

Reklama