Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze uživatele Soweek k tomuto seriálu (1)

Ďáblův sluha (2007) 

Podpis Kevina je zde celkem znatelný, avšak kvalita humoru zdaleka nedosahuje kvalit jeho filmů. Satirický a urážlivý humor mi ale stejně vždy rozveselý den a společně s pěkným průběhem seriálu, který se naštěstí moc nevěnuje sbírání duší jak bylo v úvodu naznačeno, ale spíše si drží kvalitní dějovou linku hlavních i vedlejších hrdinů, je pro mne zcela postačujícím důvodem k sledování seriálu i v budoucích epizodách. ()

Reklama

Reklama