Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

AXN je televizní kanál sám pro sebe. Jeho svět mě málokdy pozastaví a přivede do nějakých úvah. Asi je to tím, že Tenhle kanál chrlí v mírných obměnách stále totéž. "Ďáblův sluha" je klasiký příběh rodičů, kteří zaslíbili svého synka Satanovi, aniž by mu dali možnost si žít po svém.On, jelikož je to naprosto běžný chlapec, tak si z toho ani nic nedělá a bere osud jak přišel a niktera dramaticky se nevzbouzí svému osudu, na který ho navedli už jiní. 21. rok života žije každý z nás v životě jen jednou,proto je dobré zamyslet se nad tím, jak ho prožít. Tedy pokud ho máme ještě před sebou a pokud ho máme již za sebou, ta si na něho při trochu hudby a a skleničce jemného alkoholu můžeme zavzpomínat. A přitom se třeba dívat na Sama, jak on ůrožívá ten svůj život a říkat i - to jsou ale starosti či ten se uměl narodit, když je o něm tak dlouhý seriál. To si ale budou z nás říkat asi jen TI, co si Sama oblíbí, nic extra od seriálu neočekávají, a on jim taky nic extra neposkytne. (1.10.2010) ()

Brady 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál plný vtipných a "ďábelských" hlášek. Každý díl je naplněný humorem, ale také akcí a určitým nádechem posvátné úcty, již si pekelné mocnosti přece jen zaslouží. Nejvíc sem se ovšem bavil při rozhovorech Sama se Satanem. Ray Wise je naprosto dokonalý vládce pekel, a když se usměje, musíte ho mít rádi a zároveň se jej děsit. Zkrátka ve svém srdci cítíte, že tohoto milého pána v obleku je lepší nedráždit. :-) ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Fajn serial s vybornym smyslem pro humor. Oproti Chuckovi ma Sam mnohem lepsi a vtipnejsi pratele a prostredi, ale o dost slabsi love story. Kazdopadne Reaper ma Dabla! Loveni dusi neni venovano tolik prostoru jako bych cekal, ale nijak to nevadi, protoze ta omacka okolo vubec nenudi. Nektere veci nejsou dotazene uplne do maxima, ale o zabavu je postarano. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pilot mírně prozradí , ale to musíte vidět další díly. Od třetího dílu to jde nahoru. Je zde poznat rukopis Kevina Smithe. A pak , že práce pro samotného dábla není cool! Postava dábla je tak cool a supr až se mi chce do pekla nebo upsat se dáblu , abych tady na Zemi sbíral uprchlé duše. Realita chytaní duší se tu střetne s každodenní rutinou všedního života. Můžeš makat pro samotného dábla , ale stále budeš makat v místním supermarketu. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sakra JO!....... Včera večer jsem si udělal takový menší Ďáblův marothón. Koláč, zbytek Kofoly a pár brambůrků sice vzali při sledování za své, ovšem když se člověk dívá na podobně pekelnou jízdu, tak se musí počítat s tím, že mu vyhládne. A že ta jízda byla výtečná! Ano, sice chvílema natahovaná, ale když vás seriálem provází originální postavičky, jejichž osudy vám nebudou lhostejné, je napůl uvaříno a taky zaděláno na jeden z nejoriginálnějších seriálů poslední doby. Mám rád, když je, ať už ve filmu nebo kdekoliv jinde, nějaká postava, které věříte každé slovo a při jejíž dedukcích a nebo popřípadě lží máte skřížený ukazováčky a prostředníčky z toho důvodu, aby postava v seriálu vydržela co možná nejdéle. Prostě fanouškovství na entou. V mém případě se jedná právě o zmiňovaného ďáblisima, který není vzorem všech ctností a co je nejlepší, nejedná se o průměrného syna satanova. Není to takovej ten camrák, který plivne a okolo se zjeví pára a modlitební svíčky. Místo utíkání před krucifixem a peří se tenhle "člověk" soustřeďuje na momenty překvapení, dbá o to jak vypadá a navíc má uhrančivý pohled Raye Wise, takže nemám námitek . Mám tenhle seriál rád a vážně uvažuji o tom, že podobné večerní maratony bych si zopáknul. Bohužel sledovanost tohoto seriálu byla v Americe pramalá, takže STOPKA byla více než jasná. Škoda. P.S. Rakovinu na tebe U-Milujeme Muzikál ze střední-S- Paris Hilton je náše Matka Tereza-A- Kvalitní seriály sabotujeme!!!!! ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama