Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by šlo vyloženě o průšvih, i když se tady opravdu téměř nic pořádného neděje. Název je hodně zavádějící. Pořád jsem čekala a čekala. Konec mi nazdvihnul mandle. Při závěrečných titulkách zní písnička POKER FACE, kterou má na svědomí Lady GaGa. Ovšem tady je v trošku jiném aranžmá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro druhý díl se podařilo splašit alespoň ty hlavní herce, bez kterých by to nešlo. Vrátil se Freddie Higmore, jeho babička Mia Farrow, no a pokud se týká těch kreslených, tak ti se vrátili všichni, jen s jinými hlasy. Selenia získala hlas Seleny Gomez, která má blíže ke své postavě i jménem, navíc je stejný ročník jako Freddie Higmore. Maltazard dostal hlas Lou Reeda, což také není k zahození, hlasově se ve filmu projevuje i polovina Black Eyed Peas - Will i Am a Fergie. Proč mluvím tolik o zajímavých hlasech? Protože tenhle film doslova nesnáším. Čekal jsem, jak ten docela zajímavý příběh bude pokračovat, ale místo jakéhokoli pokračování jsem dostal jenom natahovanou kaši, kde se vůbec nic nestane. Celé to stojí na tom, že Maltazard se chce dostat do světa lidí, což se mu nakonec povede, u toho se končí a divák musí čekat na poslední díl. Je to škoda, kdyby se z toho udělala jen duologie, možná by to dopadlo lépe a nemusela z toho být taková prázdná slátanina. Kvůli těm hercům mě to vážně mrzí, i kvůli tomu světu, který vypadal hodně cool, ale "Arthur a Maltazardova pomsta" je naprosto o ničem. A co vlastně má být ta pomsta? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po celkem příjemné jedničce nám Besson servíruje trošku slabší druhý díl,jehož největším neduhem budiž fakt,že končí v tom nejlepším.I tak sem se ale poměrně slušně bavil i přes fakt,že většina vtípků je spíše infantilního ražení a tudíž zaměřená spíše na menší diváky.Uvidíme,co nám Besson přinese v konečném dílu Minimojovské trilogie... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Upřímně, celé se to vyvíjelo na tři hvězdičky, ale ten závěr-nezávěr to úplně zabil. V podstatě to má děj, který vede odnikud nikam a ač všechny hlavní i vedlejší postavy znáte, chápete jejich chování, tak nepochopíte důvod vzniku tohoto snímku. Tedy spíše jeho rozdělení na dvě části. Až moc to totiž zavání ždímáním peněz z něčeho, co šlo naservírovat jedním chodem. 50% ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Ajajaj... první díl celkem ušel, byl zajímavej a hlavně měl správnej závěr. Ale tentokrát Besson si "to be continued" mohl strčit někam. Vyloženě nutí diváky, aby shlédli i třetí pokračování, ale otázkou je jestli si těch pár diváků tímdle gestem spíše neodradí :-) ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že komentář k filmu má o kvalitě filmu něco říct. Vím, že se nedá moc komentovat jedním slovem. Ale já to teď poprvé a naposledy poruším a okomentuji film jedním slovem. Takže, copak si myslím o filmu Arthur a Maltazardova pomsta? Přesně tohle: WTF?! = Odpad! ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dobrý. Tak jako jednička je i tento po animované stránce perfektní a dá se u toho průměrně bavit. Hodnocení však shazuje nelogický konec. To jsem neustál. Říká se že se má v nejlepším skončit ale v tomto případě to nemá žádnou logiku. 55% ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby druhý díl točil ten samý režisér jako díl první a přesto to vypadalo jako nějaký direct to DVD od druhořadého pomocníka režie? Ano.. Absolutně bez příběhu (Maltazarova pomsta? Kde?! Je tam posledních deset minut...)a Arturovi rodiče mají být doufám jen špatný vtip.. Oproti hravému prvnímu dílu je toto skoro na odpad... Besson těžce přestřelil.. Mohl to nacpat do deseti minut a místo třetího dílu to dát do jednoho filmu... ()

Koryntos

všechny recenze uživatele

Zatím jsem sice viděla jen začátek tohoto filmu, ale ten mě přinutil sehnat si díl první, takže snad se mi podaří tenhle díl v blízké době dokoukat. První co mě napadlo, že toto fantasy, co se lidského světa týká svojí barevností a podobným retro stylem připomíná seriál Řekni kdo tě zabil, nemůžu si pomoct i když tady mě děsila nesympatičnost všech postav. Za to mě na první pohled zaujal svět skřítků, vždycky mě zajímalo co se děje v trávě, když jsem si jako malá mohla představovat, co to hemžení malých potvůrek v trávě asi znamená a hrozně mě tu zaujalo, jak letěli na berušce. Kdyby mi bylo kolem 10 let, asi bych také seděla s hubánkem otevřeným dokořán, ale i ta malá znalost zeměpisu, postačila k tomu, aby to na mě společně působilo hrozně rušivě. Nechápala jsem, proč jim úplně běžně po zahradě kdesi v Émerice, běhá parta dvoumetrových negříků v bederních rouškách, úplně bez povšimnutí a učí malého všeználka, jak splynout s přírodou, to jsem nedokázala překousnout. Nechápala jsem proč Minimojové přesídlili z Afriky do Émeriky, když je stejně nikdo nevidí, proč radši nesituovali celý příběh do Afriky kam by jel Athur navštívit svého dědečka a babičku, prostě pro mě jako odrostlejšího chovance (teda uživatele) těchto stránek, to bylo těžce uvěřitelné. Otci a máti malého Arthura, bych povinně zalepila pusu náplastí, to byla hrůza jaké perly z nich padali. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Vyloženě propadák to sice není. Tohle pokračování bych označil za zbytečně nastavovaný původní film Arthur a Minimojové, který byl opravdu o dost lepší a hlavně dějově pestřejší. Maltazardova pomsta balancuje v rozmezí 2-3 hvězdiček. V tomto případě musím být přísnější a své rozhodování tentokrát zaokrouhlím směrem dolů. ()

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm... Cože..? Tohle byl snad jen nějakej neuvěřitelně dlouhej prequel, ne..? Vždyť se tam nestalo absolutně nic, co by stálo za zmínku... (Dobře, možná neony pod beruškou...) Za hodinu a půl jsme se vlastně dozvěděli, jak se Maltazard vrátil... A víc..? Není to málo? A navíc ten konec, kterej prostě naznačuje, že další část seriálu se odehraje zítra večer... Hej... to je moc... ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Film, jež zvládne příběhově na stopáži o délce 93 minut předvést zhruba to co jinde shlédnete za minut 10, tomu tedy říkám ukázka tvůrčí krize. Mezi střípky rozvleklého děje se nachází neuvěřitelné množství výplně a vaty v podobě různých vždy několik minut trvajících honiček či prázdných rozhovorů. Vím, že se jedná o film pro děti, ale i ten by měl být do jisté míry kvalitní. Obávám se, že od Bessona se již kvalitního snímku nedočkáme. Asi si půjdu pobrečet nad tímto smutným faktem u Leona, Elementu nebo Big Blue a půjdu spát...30% ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Zlé, hodně zlé. Příběh dobrý, konec velmi špatný. Doufám, že Artur a Souboj dvou světů nebude takový, ale jestli jo, tak... ()

Reklama

Reklama