Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Wyorax 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání, až moc se řeší v "reálném" světě ptákoviny (rodiče), které nijak nezasahují do děje a v kresleném světě už to nemá takovou jiskru co to mělo v prvním díle (Las Vegas). Posledních 5 - 10 minut tvořilo zápletku filmu, takže zabitý čas. Až na Selenii (a že jí tam bylo sakra málo), která vypadala v tý růži ještě víc sexy....krom těch změněných vlasů. ** ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

FIlmu chýba iskra, vtip, nápad. Dej je prázdny, chaotický a celkovo je to jedna veľká premrhaná šanca nadviazať na úspešnú jednotku. A že to má celé na svedomí Luc Besson... 45% ()

Diskomuz 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi vcelku líbila...bylo to asi sexy zrzkou... Dvojka je s totálně prázdným příběhem... Jen taková předehra na trojku... ()

Patr1k 

všechny recenze uživatele

Prvý film z tejto série som videl veľmi zbežne, na tomto som bol za volnú vstupenku v kine a nebol som vôbec sklamaný, neviem prečo to všetci tak odsudzujú, animácia veľmi vydarená, veľa nápadov (síce dosť vykradnutých) a skvelý záporák Maltazard ( silno odvodený od Voldemorta :D ), celkom sa teším na zavŕšenie série, no čo filmu naozaj ubralo u mňa na hodnotení sú niektoré zbytočné scény a hlavne dialógy... ()

david666 

všechny recenze uživatele

Horší než zábavný 1. díl. Nejlepší je úvodní sekvence sklízení ovoce a sběr vody - to se grafici vyřádili. Pak se na můj vkus dost rozvláčně řeší odjezd/neodjezd a hlavně putování do městečka. Vyloženě mě však zklamal konec - co to mělo znamenat "pokračování příště?". ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Šlo už opavdu poznat že to bylo místy slabé,či nudné.Ovšem pohroma to nebyla,ale naopak skvělá oddechovka.Nicméne od Bessona jsem čekal trošku víc.A také mě mile potěšil Freddie Highmore v hlavní roli.Celkově to nebylo zlé,ale ten děj chtěl trošku vypilovat.=43% ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, musím sa pridať k davovej väčšine , že Maltazardova pomsta, je viditeľne slabšia ako jej predchodca, i keď v týchto voľných pokračovaniach sa to stáva a je pre mňa miernym sklamaním. Princezná Selénia - ústredná postavička príbehu bola na "plátne" neuveriteľných 13 min. a 37 sec., čo je podľa môjho názoru neskutočne málo a zrejme to nevoňalo ani Arthurovi. Z krásnej rozprávočky z prvej časti sa nám vyvinula akási soft-paródia na Star Wars s kasínami a la Las Vegas, ktoré ubrali tomuto dielku na jeho infantilnosti. Tak isto dejová línia je veľmi úbohá. Takže páni tvorcovia - "Pandorinina skrinka je otvorená a Maltazard je medzi ľuďmi, dúfam že 3-ku nasmerujete na správnu koľaj." ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Slabšia dvojka... o dosť slabšia až mám pocit, že to bolo natočené len tak s pocitom, že úspech jednotky zaručí aj úspech pokračovania. ()

S3dlak 

všechny recenze uživatele

Áno ľudia, Luc Besson sa načisto zbláznil. V živote by am nenapadlo že človek ktorý natočil Leona a Brutálnu Nikitu skončí v takýchto strašných sračkách... ()

JPM 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda a to jen proto, že jednička byla docela slušná a toto chápu jako jakýsi spojovací polodíl. Že by přišlo úžasné finále ? ()

Katskin 

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání! Jednička se mi i líbila a docela jsem se těšil na návrat za princeznou, na nové shledání, ale je z toho akorát tak úplná patlanina nedokončeného děje. Celý film se zaobírá samými zbytečnosti v podobě rodičů a podobných nesmyslů, princezna je ve filmu jen na konci a ještě k tomu z ní udělali takovou trosku. Film opravdu o ničem, dost to scénáristé po...... ()

snupko13 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani neviem, čo k tomu napísať. Jednotka sa ešte dala, ale tu Besson si už robí naozaj, čo chce. Neviem koho má dílera, ale ja ho nechcem. Váčšinu filmu sa všetci bavia takmer o ničom a naťahujú minutáž, aby nakoniec vystúpil veľký Maltazard na povrch zemský. To mohol dvojku rovno natočiť ako 10 minutový trailer na trojku. Lebo tých 93 minút bola strata času, kebyže to viem, tak si prečítam niektorý komentár tu a čakám na trojku. Takže ak to pozeráte na kompe, odporúčam rýchlo preklikať na koniec. :D ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Arthur a Minimojové byl první a opravdu dobrý. Tato dvojka je již slabší, ale celkem příjemně se na to kouká, sem tam se i zasměju. Dvě pěkné narážky (Hvězdné války, Pátý element). Celkově 70% a přiklonil jsem se k 4*, 6.4.2012. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Toto jde vnímat spíše jako mezidíl, který by šel shrnout klidně do patnácti minut. Nic moc se neděje a ani téměř nezaujme. Zbytečně protahovaný. Slabších 40%. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

O trochu horší pokračování . Není zde tak velké dobrodružství a o zábavu budeme taky trochu ošizeni. Ten dabing se také moc nepovedl. ()

Reklama

Reklama